Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Normal hamilelik Abrupüo plasenta Plasenta previa

 Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte Normal hamilelik Abrupüo plasenta Plasenta previa

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Normal hamilelik Abrupüo plasenta Plasenta previa

hayatım tehdit edebilir. Geç gebelik döneminde kanamanız varsa, doktorunuzla hemen irtibata geçin. Özel bakım için hastaneye gitme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Ağır vajgen kanaması, genelde plasenta ile ilgili bir problemi gösterir. En sık problemler abruptio plasenta ve plasenta previa'dır. Abruptio plasenta'da, plasenta rahim duvarından, doğumdan önce ya de doğumda hafif ayrılmıştır. Genelde vajen kanamasıyla beraber, karında sabit ve şiddetli bir ağrı vardır. Fetüs, daha az oksijen alabilir. Plasenta previa'da, plasenta, rahmin ağzına yakın bir şekilde yerleşmiştir. kısmen ya da tamamen rahmin ağzım diğer bir ifadeyle bebeğin rahimden çıkış yolunu kapatmış olabilir. Plasenta previa'sı olan kadınlarda rahim ağzı açılmaya başladığı zaman, kanama olabilir ve derhal; tedavi gerektirir.

Eğer gebeliğin geç döneminde kanamanız varsa, hastaneye kaldırılmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Ultrason tavsiye edilebilir. Bazen haftalarca hastanede katmanız gerekebilir. Abrupto plasenta ve plasenta previa'nın her ikisi de, genelde sezeryan yoluyla olmak üzere, erken doğuma neden olabilirler.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
why do men cheat husband cheated My husband cheated on me
women who love to cheat online read
how to cheat on husband looking to cheat signs of infidelity
click an abortion pill open

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık