Hamilelik Hakkında, Doğru Tercih: Emniyet Kemerinin Takılması

 Hamilelik Hakkında, Doğru Tercih: Emniyet Kemerinin Takılması

center> Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Doğru Tercih: Emniyet Kemerinin Takılması

Korunmanın en iyi yolu, hasta neye doğum için giderken de dahil olmak üzere taksiyle her seyahat edişinizde omuz ve kucaktan geçecek şekilde emniyet kemerini takmanızdır. Bazı taksilerin, arka koltuklarında sadece kucak kemerleri bulunur.

Kucak kemerini kalçalarınıza yakın olacak şekilde mümkün olduğu kadar karın bölgesinin alt tarafında yerleştim. Emniyet kemerini asla karın bölgesinin üst tararından geçirmeyiniz. Çünkü kaza anında büyük yaralanmalara yol açabilir. Emniyet kemerinin üst kısmım iki göğsünüzün arasından geçiriniz. Emniyet kemerinin alt ve üst kısımlarım mümkün olduğu kadar rahat bir şekilde yerleştirin. Emniyet kemerinin üst kısmı, boynunuza sürtmeyecek şekilde, omuzunuzdan geçmelidir. Karnın çok üstünden ve bolca takılan emniyet kemerleri, karın bölgesine zarar verebileceği gibi, kaburga kırıklarına da yol açabilirler. Fakat kullanılmadıkları zaman daha çok yaralanma olacaktır.

Tren ya da otobüsle seyahati tercih etmiş olabilirsiniz. Otobüsler küçük koridorludurlar ve banyoları küçüktür. Trenler, dolaşmak için daha geniştirler fakat sallantılıdırlar. Dolayısıyla denge sorunları yaşabilirsiniz.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )

cheaters caught dating for married why men cheat
why do men have affairs click signs of a cheater

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık