Hamilelik Hakkında ( Cilt Uzerinden Girilerek Göbek)

 Hamilelik Hakkında ( Cilt Uzerinden Girilerek Göbek)

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Cilt Uzerinden Girilerek Göbek Bağından Kan Örneğinin Alınması (PUBS)

PÜBS, (kordo sentez olarak adlandırılır) özel bir test olup, fetüsün enfeksiyon ya da kromozomal genetik bozukluk gibi durumları tetkik etmek için fetüs kanının elde edilerek incelenmesine olanak verir. Kanın asillik dengesi (pH), oksijen, karbondioksit ve diğer maddelerin düzeyleri de ölçülür. Bu maddeler normal sınırları içerisinde bulunursa, fetüsün sağlıklı olduğunun güçlü bir kanıtıdır. Bu metot, fetüsün kan nakline ihtiyaç duyduğu zamanda (örneğin, Rh uyuşmazlığına bağlı kansızlık durumunda) kullanılabilir Test için doktor, göbek bağına bir enjektörle girer, kan aldıktan sonra geri çıkar. Karın ve rahim duvarım geçerek göbek bağına enjektörle ulaşılması, ultrason eşliğinde ve lokal anestezi altında gerçekleştirilir. Test genel olarak gebeliğin 18. haftasından sonra yapılır. Çünkü bundan önceki dönemde göbek bağındaki damarlar çok dardır.

( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi, hamilelik dönemleri, hamilelik hakkında, hamilelik, hamile bayan)

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
all wife cheat women who like to cheat read here
wives cheat how married men cheat click here
redirect dating sites for married people why do married men cheat
redirect why some women cheat why women cheat on their husbands
wife cheat click read

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık