Etkili Konuşma İzmir

Etkili Konuşma İzmir

Etkili Konuşmanın Püf Noktaları
-Konuşma yaparken en temel kural etkileyici ve konuya hakim olmak. Topluluk önünde konuşurken ve karşılıklı konuşma esnasında etkileyiciliğinizi konu hakkında bilginizle pekiştirirseniz istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.
-Bir de konuşmaya baslarken ortamı biraz olsun yumuşatmak lazım. Başınızdan konuyla ilgili gecen bir hikayeyi, ya da gün içinde karşılaştığınız bir durumu paylaşın. İnsanlar hazırlanmış metinden okunan konuşmaları sevmezler.
-Konuşma yeteneğiniz kariyerinizi önemli oranda etkileme gücüne sahip. Başarılı olmak için konuşma yeteneğinin gelişmiş olması gerekiyor. Kimse konuşması düzgün ve etkili olamayan bir insanla iletişim haline geçmeyi istemez.
-Eğer çok gerginseniz derin nefes alın. Ve konuşmanıza başlamadan önce bir parça çikolata ağzınıza atin. Hem gevşemiş olursunuz hem de gerginliğiniz yatışır.

-Prezentasyon esnasında tek bir kişiye bakmayın. Konunun içeriğini anlatırken birinci maddede birine bakıyorsanız, diğerinde bir başka insana doğru anlatın. Böylelikle salondaki insanlarla güven temelli bir iletişim sağlamış olursunuz ve izleyicilerin hepsi konuşmaya dahil olur.

-Görsellik de önemli. Mesajınızın daha kolay insanlara ulaşmasını sağlar. Ama sadece yardımcı bir faktördür. Önemli olan ne konuşacağınızdır.

-Konuşma yapacağınız yere erkenden giderek ses sistemini kontrol edebilirsiniz. Nerede konuşma yapacağınızı görmek ve son kontrolleri yapmak konuşma esnasında problem yaşamanızı engeller.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.
 
Etkili Konuşma eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :
 
İzmir'deki Etkili Konuşma eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.
 
Antalya'daki Etkili Konuşma eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.
 
İzmir Etkili Konuşma, Etkili Konuşma İzmir, İzmir Etkili Konuşma eğitimi, Etkili Konuşma eğitimi  İzmir, güzel konuşma  Teknikleri İzmir, İzmir güzel konuşma  Sertifika, Etkili Konuşma Eğitmeni İzmir, Etkili Konuşma  Egzersizleri İzmir, İzmir Etkili Konuşma, Etkili Konuşma izmir ve diksiyon  Teknikleriyle ilgili tüm bilgileri buradan takip edebilirisiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık