İzmir Eğitim Koçu

İzmir Eğitim Koçu

Eğitim koçluğu öğrencilerin kendilerini tanımaları ve kişisel stratejilerini belirleyebilmeleri için profesyonel destek sağlayan danışmanlık hizmetidir. Kötü öğrenci yoktur, sadece öğrenme yeteneğine güvenmeyen öğrenci vardır. Hepimiz içimizde büyük bir potansiyel ile doğarız. Bu potansiyeli fark ederek ortaya çıkarmak öğrenci koçluğu çalışmasının özünü oluşturur.
Eğitim Koçluğunun amacı; öğrenciyi hedefleri doğrultusunda yönlendirmek, motive etmek ve onun bu süreç içinde yaşadığı zorluklarla baş etmesini sağlamaktır. Başarılı bir sporcu koçunun oyuncuları için yaptığı, hedeflere ulaşmada motivasyon odaklı çalışmaları, öğrenci koçu öğrencisi için yapar. Eğitim Koçu, öğrencinin hedeflere ulaşmasını destekler, öğrenme motivasyonunu arttırır, öğrencinin akademik çabalarını sonuca ulaştırmasını sağlarken, ihtiyaç duyduğu becerileri geliştirir.

İstenen performansa ulaşmak için koç ve danışan arasında kurulan planlı bir gelişim ilişkisidir. Danışanın özel ve profesyonel yaşamda gelişiminin sağlanmasını hedefleyen ve tümüyle güven ve gizlilik esasına dayanan bir süreçtir. Hayatın dinamikleri içinde her an oluşacak yeni olayları kontrol etmek için ve farkındalıklar yaşayıp çözümlere ulaşmak için destek olur.

Değişimi sağlar, bu değişimi sürdürebilir hale gelmesine yardımcı olur. Korkularla baş edilmesine ve duyguları kontrol etmeye destek olur. Tabii bunun sonucu kişinin hayatında başarı, mutluluk ve doyum olarak döner. Koçlar süreci yönetir, dolayısıyla koçluk süreç ve çözüm odaklıdır. Buna göre belli bir zaman koçluğun sürdürülmesi gerekir ki değişim hayatın bir parçası haline gelebilsin. Sonuç olarak, yaşamın her alanında destek olacak ve bu yolculukta yol arkadaşlığı yapacak koçluk oldukça etkilidir.


Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Eğitim Koçluğu eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

Bursa’daki  Eğitim Koçluğu eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Bursa Eğitim Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

İzmir’deki Eğitim Koçluğu eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Eğitim Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Eğitim Koçluğu eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya Eğitim Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki  Eğitim Koçluğu eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Eğitim Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

 Burdur’daki  Eğitim Koçluğu eğitimlerimiz  0248 233 45 45 5 yada   0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Burdur Eğitim Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık