Eğitim Koçluğu Eğitimi

Eğitim Koçluğu Eğitimi

Değişimi sağlar, bu değişimi sürdürebilir hale gelmesine yardımcı olur. Korkularla baş edilmesine ve duyguları kontrol etmeye destek olur. Tabii bunun sonucu kişinin hayatında başarı, mutluluk ve doyum olarak döner. Koçlar süreci yönetir, dolayısıyla koçluk süreç ve çözüm odaklıdır.

Eğitim koçluğu ile öğrencinin zaman kullanımı çok daha etkili bir hale gelir. Öğrencide dersleri ve çalışma sistemi açısından var olan eksiklikler saptanır ve yapılan görüşmeler neticesinde bu eksikliklerin üzerinde durularak gittikçe mükemmelleşen bir tablo ortaya konulur.

Eğitim koçluğu ile birçok öğrencinin yaşadığı başarısızlık algısı değişir, bu çalışmalarla öğrencinin başarılı olacağına ilişkin inancı ve özgüveni artar, benlik saygısı olumlu etkilenir.

Artan özgüven ile birlikte toplumsal yaşama katılımı kolaylaşır, kendisini toplumun değerli bir parçası olarak görmeye başlar.

Eğitim Koçluğu ile birlikte dikkat dağınıklığı/bozukluğu ile mücadele etmede daha etkili olunur. Öğrenci çalışmalarının dışarıdan bir uzmanın da değerlendirdiğinin bilinciyle hareket eder ve çalışmalarını daha etkili bir şekilde ortaya koyar.
Eğitim Koçluğu ile öğrenci yüksek sınav kaygısını taşımaz onun yerine sınav yönetimi düşüncesine sahip olur. Öğrenci etkili yönetim ve uygun stratejilerle sınavların üstesinden nasıl gelebileceğine odaklanır.
Eğitim Koçluğu ile aile ve çocuk arasında yaşanabilen amansız mücadeleler son bulur, taraflar rahatlar, aile ve çocuk kendi sorumluluklarıyla baş başa kalırlar.

Öğrenci Eğitim Koçluğu ile birlikte kendi hayatını daha iyi organize eder ve kendisine uygun bir sistem kurar. Bu konuda en önemli nokta öğrencinin kendisine ait bir sistem kurabilmesidir. Bu sistem kurulduktan sonra yapılacak şey sistemi geliştirmektir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Eğitim Koçluğu eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Eğitim Koçluğu eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Eğitim Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Aile Ve Öğrenci Koçluğu  eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Eğitim Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Bursa’daki Eğitim Koçluğu eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Eğitim Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık