Antalya Eğitim Koçluğu

Antalya Eğitim Koçluğu

Öğrencinin bilgi birikimini, becerilerini, farkındalığını ve sosyal gelişimini ölçmek amacıyla bir rehber öğretmen, eğitim koçu ve danışman öğretmenler birlikte hareket ederek birtakım anketler uygular ve değerlendirmeler yapar.

Eğitim Koçluğunda amaç; Gereken yapıyı, destek ve geri bildirimi sağlayarak, bireyi harekete geçirmek ve hedeflerine ulaşması konusunda istek uyandırmaktır. Kişiyi teşvik ve motive ederken harekete geçmesini, yaşamında var olan başlıca enerji kaçaklarından kurtulmasını amaçlar. Öğrenciler Koçluk Çalışması sayesinde öğrenciler zaman kullanımını çok daha etkili hale getirirken; “zamanı”, düzenlemeyi ve kullanmayı öğrenirler. Çok daha düzenli ve “organize” olurlar. Öğrenim konusunda çok daha istekli olur, öğrenmeye merak duyar ve bu merakını hep canlı tutar. Çok daha katılımcı davranışlar sergilerler.

Eğitim koçluğu sistemi öğretmenlere öğrencileriyle olan iletişimlerini geliştirmeleri ve güçlendirmeleri için güçlü bir yöntem sunar. Bu yöntem, akademik başarının yükselmesi ve öğrencilerle yaşanan sorunların çözümünde anahtardır.

Eğitim koçluğunun uygulandığı okullarda akademik başarının yükseldiği ve disiplin problemlerinin büyük ölçüde azaldığı gözlenmektedir.

Eğitim Koçları’nın koçluk yapacakları öğrencilerin bireysel özelliklerini dikkate alarak başarılarında maksimum performans düzeyine ve hedeflerine ulaşmasında, NLP teknikleri ile koçluk becerilerinin uygulanmasını hedeflemektedir. Tüm çocuklarımız islenmesi gereken bir elmas ve bir cevherdir. Onlara verebileceğimiz en önemli şey kendilerini tanımalarında, kendi potansiyellerini gerçekleştirebilmelerinde yardımcı olmak ve onlara yasamda kendi güçlerini vermektir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Eğitim Koçluğu eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

Bursa’daki  Eğitim Koçluğu eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Bursa Eğitim Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

İzmir’deki Eğitim Koçluğu eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Eğitim Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Eğitim Koçluğu eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya Eğitim Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki  Eğitim Koçluğu eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Eğitim Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

 Burdur’daki  Eğitim Koçluğu eğitimlerimiz  0248 233 45 45 5 yada   0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Burdur Eğitim Koçluğunu tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık