EFT Nedir?

EFT Nedir?

EFT nedir? EFT;(Duygusal Özgürleşme Teknikleri) kelimelerinin baş harfleridir. Duygusal ve bedensel stres ve rahatsızlıkların iyileşmesinde kullanılan bir yöntemdir. EFT bir enerji psikolojisi tekniğidir. Diğer bir ifade ile duygusal özgürleşme tekniğidir. Enerji meridyenlerini uyarma açısından akupunktur’a benzer.  Olumlamalar açısından da NLP’ ye benzer. EFT’ye NLP’ nin ve Akupunkturun  ortak bir sentezi denilebilr.

EFT´nin etki mekanizması nasıl işler?

EFT kolay öğrenilebilen  ve  kolaylıkla uygulanabilen  bir tekniktir. Her yaştaki  insanlar EFT´yi kolayca öğrenebilmektedir.Derin ve eski problemler ve travmalar üzerinde uygulama yapılırken  bu işi bilen bir uzman ile birlikte çalışılması tavsiye edilir.

EFT, bozulan vücut dengesini yeni baştan kurar. Bunu nasıl yapar?

EFT uygulama sırasında vücudun enerji dengesini yeniden kurar  ve vücudumuzun kendini koruma ve iyileştirme  sistemlerini  harekete geçirir.  Bedende doğuştan zaten var olan iyileşme arzusunu ortaya çıkarır.Gerekli  bütün hormonları ve kimyasal maddeleri salgılatır. Bundan dolayı vücut, kendini  hemen onarmaya başlar.Yepyeni dokuları oluşturmaya başlar.

EFT ne kadar zamanda ve nasıl öğrenilebilir ?

EFT'yi öğrenmenin en iyi yolu uygulamalı seminerlere  katılmaktır. Bir günlük workshopta EFT öğrenirken sıkıntılarınızın önemli bir kısmından kurtulmuş olacaksınız .  Hayat boyu kendiniz ve sevdikleriniz için kullanabileceğiniz ,harika bir tekniğesahip olacaksınız.

EFT performans artışı için kullanılabilir mi?

EFT her türlü yeteneğin geliştirilmesi için mükemmel bir araçtır. Spor, iş hayatı, sosyal hayat ve hatta ilişkilerin geliştirilmesi konularında başarıyla kullanılmaktadır.

Vücudumuzda enerji sistemi var mıdır?

Vücudumuz da büyük bir elektriksel yapı özelliğine sahiptir.  Ayaklarınızı bir halıda sürüyün ve ardından metalden yapılmış bir maddenin üzerine koyun. Kimi zaman parmak uçlarınızdan statik elektriğin boşaldığını görebilirsiniz. Vücudunuzun  elektriksel  özelliği olmasaydı bu mümkün olamazdı. Bu statik elektriğin akışının bir sonucudur.Sıcak bir cisime temas edildiğinde hemen bir acı hissedilir.

Acı: sinirler vasıtasıyla doğruca  beyne elektriksel olarak iletilir. Acı elektrik hızında yolculuk eder ve bu yüzden acıyı bu kadar çabuk hissedersiniz. Vücudu ne olduğu hakkında bilgilendirmek için elektrikli mesajlar sürekli olarak gönderilir.Canlıların vücudunda bu elektriksel  yapı mevcut olmasaydı,hayat devam edemezdi. Bu enerji akısı olmadan göremeyebilir, duyamayabilir, hissedemeyebilir, tat alamayabilir veya koklayamayabilirdiniz.Hayatsal  fonksiyonların tamamı elektriksel puls’lar halinde beyne iletilmektedir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.
 
EFT eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :
 
İzmir'deki EFT eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.
 
Antalya'daki EFT eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık