Duygusal Özgürleşme Teknikleri

Duygusal Özgürleşme Teknikleri

EFT her tür duygusal ve zihinsel sorunun birkaç dakika veya birkaç gün gibi çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldırılması için kullanılır,  parmak uçlarıyla bedendeki bazı akupunktur noktalarına dokunulması yoluyla uygulanan bir enerji çalışmasıdır. Temel prensibi, ifade edilmemiş her tür olumsuz duygunun kişinin enerji bedeninde tıkanıklıklar veya aksamalar oluşturması, bu nedenle düzgünce akamayan enerjinin zihinsel, duygusal ya da bedensel rahatsızlıklara yol açmasıdır. EFT sürecinin gerekleri yerine getirilerek, enerji kanallarının uç noktalarına uygulanan hafif vuruşlar ile bu tıkanıklıklar açılır ve enerji dengelenir. Böylece, olumsuz duygular ortadan kalkar, yerine olumlu düşünce ve inançlar yerleşir. Alınan sonuçlar hızlı ve kalıcıdır.

EFT ile yaşamınızın her alanında oluşan tıkanıklıkları çözebilir, çekim yasaları gereği, vereceğiniz doğru mesaj ve olumlamalar ile sadece sağlığınıza değil, bolluk ve berekete de kavuşabilirsiniz.  Stanford mezunu bir mühendis olan Gary Craig’in 90‘lı yıllarda geliştirdiği bu teknik uygulanabilirliği ve basitliği ile sağlık profesyonellerinden öğretmenlere, yaşam koçlarından ev hanımlarına kadar çok geniş bir yelpazede kullanılmaktadır. EFT kısaca, iğnesiz akupunktur olarak tanımlanabilen ve kolayca uygulanabilen bir tekniktir. Çin’li  Shaolin rahiplerin  5000 - 7000 yıl öncesine varan bilgileri bu öğretime de temel olmuştur.

EFT, duygusal egzersiz olarak tanımlanabilir. Enerji psikolojisi tekniğidir. Sadece psikolojik rahatsızlıklarda değil tüm rahatsızlıklarda bu yöntem etkili bir biçimde kullanılabilir.

EFT sayesinde hayatınızın tüm sorunlarını, rahatsızlıklarını, mutsuzluklarını, umutsuzluklarını çözebilir, vereceğiniz olumlu mesajlar ve telkinler sayesinde sorunsuz yepyeni bir yaşam sürebilirsiniz.

Tüm dünyada çok fazla uygulanan EFT tekniğinin içerisinde, göz hareketleriyle yapılan enerji psikolojisi tekniğinin bulanması özellikle travmatik durumların başarısını arttırıyor.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.
 
EFT eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki EFT eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki EFT eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.


Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık