İzmirdeki Diksiyon Kursları

İzmirdeki Diksiyon Kursları

Söyleniş ve artikülasyon bozuklukları olan kimseler diksiyon alıştırmaları yaparak bu sorunlarını yenebilirler. Kurslarda alınan diksiyon eğitiminde kursu uzman kişiler vermelidir. Kursiyerler sıkça hata yapılan kelimelerin doğru söyleniş şekillerini ancak eğitimcilerden öğrenebilirler.  Sunucuların programlarında konukları veya seyircileri ile iletişimi çok önemlidir. Düzgün ve iyi bir diksiyona sahip olmak sunucuların tanınmalarına, ilgiyle izlenmelerine, dinlenmelerine yardımcı olur. İyi ve doğru bir diksiyona sahip sunucu ve spikeri takip etmek daha kolaydır.

Diksiyon; sözcüklerin içinde bulunan hecelerin inceliğine- kalınlığına, uzunluğuna- kısalığına dikkat ederek tonlamaları, vurgulamaları, ses hükümlerini yerinde ve zamanında kullanarak ve muhakkak beden dilini de kullanarak duygu, düşünce ve bilgilerimizi karşımızdaki kişi veya kişilere en doğru şekilde aktarmaktır.

Etkili konuşabilmek için dil kaslarımızı, yanak ve dudak kaslarımızı ve çene kaslarımızı geliştirerek işe başlamalıyız. Herhangi bir enstrümanı öğrenmeye karar verdiğimizde o enstrümanı güzel çalabilmek için alıştırma yapmalıyız. Ya da uzun bir yürüyüşe çıkacağımız zaman yarı yolda kalmamak için bedenimizi bu uzun yürüyüşe hazırlamamız gerekir. Dolayısıyla etkili konuşabilmek için de öncelikle konuşma organlarımızı etkin kullanmayı öğrenmeliyiz.

Yüz kaslarının bir anlam yaratmak için kullanımı mimikleri, diğer bir deyişle yüz ifadesini; baş, el, kol, ayak, bacak hareketleri ya da bedenin tümünün kullanımı jestleri oluşturur. Beden dilinin kullanımı insanlığın var oluşuyla eş zamanlıdır. İletişimde bir jestin, bir mimiğin anlam kazanabilmesi için algılanması gerekir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır

Diksiyon eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki  Diksiyon eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Diksiyonu tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Diksiyon eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Antalya Diksiyonu tıklayabilirsiniz.

Bursa’daki Diksiyon eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Bursa Diksiyonu tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki Diksiyon eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Diksiyonu tıklayabilirsiniz.

Burdur’daki Diksiyon eğitimlerimiz  0248 233 45 45 5 yada   0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Burdur Diksiyonu tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık