İzmir Diksiyon Kursu 2012

İzmir Diksiyon Kursu 2012

Günümüzde mesleğimiz ne olursa olsun güzel ve etkili konuşmanın etkisini hep birlikte biliyoruz. Bunun yararları da aşikar bir gerçek olarak günümüz bize fırsatlar neticesinde sunuyor.

Dilimizin en önemli kurallarını öğrenerek Türkçeyi doğru ve güzel konuşarak hem kendimize güvenebilir hem de insanları kendimize çekerek etkili bir iletişim sayesinde iletişim sorunlarının önüne geçerek hedeflenmiş olan etkili ve sorunsuz bir iletişim yakalamak mümkün. Etkili ve diksiyonu düzgün bireylerin hem iş hayatında hem de özel hayatlarında daha başarılı olduğu tespit edilmiştir.

Diksiyon ve Güzel Konuşma Eğitimi sizlere; NLP Teknikleriyle zenginleştirilmiş ve etkin hale getirilmiş, özgün ve farklı bir içerikle sunulmaktadır. Düzgün bir Türkçe; etkileyici bir konuşmanın yanı sıra kendine güvenli, güçlü bir kimlik kazandıracak dolayısıyla size iş hayatı ve bireysel yaşantınızda yeni kapılar açacaktır. Bununla birlikte anlaşılır biçimde konuşmayı, sesimizin hızı, şiddeti ve yüksekliğini karşımızdakileri rahatsız etmeyecek şekilde ayarlamayı, dilimizdeki çeşitli ses olaylarını ve bunların konuşmaya etkisini, doğru nefes almayı, doğru yerde durmayı öğreneceksiniz.

Diksiyon ve Güzel Konuşma Eğitim İçeriği:

- Ses / Nefesini tekniklerini öğrenmek ve geliştirmek, diyaframdan soluma
- Anlaşılır ses çıkarabilmek.(boğumlanma-ünlüler-ünsüzler)
- Tekerlemeler
- Türkçemizin özellikleri- Hece, kelime ve cümle vurguları, ses bükümleri
- Anlatım(-Konuşma-konuşmacı) sunuş
- Dinleme-Konuşmaları Vücut Diliyle Destekleme
- Etkili Konuşma - iletişim - DKD

Diksiyon ve Güzel Konuşma Eğitimi sonunda, katılımcılar;

- Güzel konuşma becerileri geliştirebilmeyi,
- Türkçeyi, doğru, düzgün ve etkili bir biçimde kullanabilmesini,
- Vücut dilini kullanabilmesini,
- Başkalarıyla güven içinde, sağlıklı iletişim kurabilmeyi,
- Kendilerine güvenip kararlı davranışlar sergileyebilmeyi,
- Konuşma ve ses kusurlarını fark edip, düzeltebilmeyi,
- Türkçeyi bilinçli kullanarak, doğru ve güzel konuşma ile çevrelerinde etkili bireyler olmayı öğrenebilirler.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Diksiyon Kursularımızla ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki  Diksiyon Kursularımız için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Diksiyonu tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Diksiyon eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Antalya Diksiyonu tıklayabilirsiniz.

Bursa’daki Diksiyon eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Bursa Diksiyonu tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki Diksiyon eğitimlerimiz    0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Diksiyonu tıklayabilirsiniz.

Burdur’daki Diksiyon eğitimlerimiz  0248 233 45 45 5 yada   0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Burdur Diksiyonu tıklayabilirsiniz.


İzmir DİKSİYON, diksiyon İzmir, İzmir diksiyon kursu, diksiyon Eğitimi İzmir, konuşma Teknikleri İzmir, İzmir diksiyon Sertifika, diksiyon Eğitmeni İzmir, diksiyon Egzersizleri İzmir ve diksiyon Teknikleriyle ilgili tüm bilgileri buradan takip edebilirisiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık