Eller Ve Beyin

Eller Ve Beyin

Eller Ve Beyin

Eller ve beyin arasında iki yönlü doğrudan bağlantı var. Eller beynin emirlerine göre hareket ediyor, 1 cm3 başına 3.500 sinir ucu bulunan parmak uçları beyne sürekli yeni mesajlar yolluyor. Bu oldukça önemli bir görev.

İki bilyeyle ellerinizdeki refleks bölgelerini uyarıp, vücudunuza enerji akışı sağlayabilirsiniz. Refleks bölgeleri iç organlara etkileyen noktalar. Parmaklarımızın elle birleştiği yer göz ve kulakların refleks bölgesi. Beynin refleks noktası işaret parmaklarının alt üçüncü boğumu. İşaret parmağının ucundaki refleks bölgesiyle hafızanızı, serçe parmaklarının ucundaki refleks bölgesiyle çevrenizle ilgili algılarınızı harekete geçirebilirsiniz.

 Bilyeleri önce avucunuzda ileri geri yuvarlamayın. Sonra bilyeleri her parmak üzerinde yukarı aşağı hareket ettirin. Sonra her bir avucunuzda yuvarlayın. Sonra bir bilyeyi işaret parmağınızdan orta parmağınıza, diğer bilyeyi orta parmağınızdan yüzük parmağınıza doğru ileri geri hareket ettirin. Her ihtiyaç duyduğunuzda yapabilirsiniz.

DERLEYEN : DRPİST

 

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık