İzmir Beden Dili Eğitimi

İzmir Beden Dili Eğitimi

Hayatımızda Beden Dilinin Önemi; Beden dilinin kullanımı insanlığın var oluşuyla eş zamanlıdır. İletişimde bir jestin bir mimiğin anlam kazanabilmesi için algılanması gerekir. Yapılan araştırmalarda insan yüzünün 250 000 değişik ifadeyi anlatabildiği belirtilmektedir. Bazı jest ve mimikler hemen hemen her ulus için aynı anlamı taşırken bazıları da ulustan ulusa farklı anlamlar içermektedir. Jest ve mimikler konuşmaya yardımcı olurken konuşma da jest ve mimiklerin algılanmasını sağlar.
Genel bir ifade ile konuşma esnasında bakışma düşünme ile sıkı sıkıya bağıntılıdır ve kişinin olaydan ne kadar etkilendiğini gösterir. Bakışın çok çeşitli alan özel şekillerini ve fonksiyonlarını daha iyi kavrayabilmemize yarar. Bir konuşma esnasında katılımcılar üzerinde kolaylıkla gözleyebileceğimiz bakışma davranışı vardır.
Ellerin kenetlenmesi, kolların kavuşturulması ilişkiyi olumsuz yönde etkilerken, kolları kavuşturmadan bacak bacak üstüne atmadan oturmak ve elleri açarak öne doğru eğilmek açık bir insan olduğunuz izlenimini yaratarak ilişkiyi kolaylaştırır.

Sohbet sırasında saç düzeltme,  başı sallama,  kolları kapama gibi işaret ve hareketlerimiz; iletmek üzere programladığımız bir mesajımız olduğunu ya da bu mesajı vermek için hazırlık yaptığımızı gösterir.

Yüzümüzün aldığı çeşitli ifadeler;  heyecanımızı,  neşemizi,  irkildiğimizi, utandığımızı tiksindiğimizi,  kızgınlığımız veya korkularımızı ortaya koyar.

El sıkışma şeklimizden,  ayakta durma veya oturma pozisyonlarımıza kadar pek çok vücut hareketi içinde bulunduğumuz ruhsal durumları,  amaç ve isteklerimizi ortaya koyan göstergelerdir
Beden Dili Eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :
 
İzmir'deki Beden Dili Eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
 
Antalya'daki Beden Dili Eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.  

İzmir beden dili eğitimi, beden dili eğitimi izmir,İzmir Beden Dili Teknikleri,Beden Dili Teknikleri izmir,Beden Dili Nedir,Beden Dili Yüz İfadeleri ,Beden Dili Mesajları  ve beden dili eğitimi ile ilgili tüm çalışmaları buradan takip edebilirsiniz.


Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık