Kişisel Başarı İçin Dört Adım - Kişisel Gelişim

Kişisel Başarı İçin Dört Adım - Kişisel Gelişim

Kişisel Başarı İçin Dört Adım - Kişisel Gelişim

Yaşamınızda daha fazla kişisel başarı elde edebilmenin dört adımı vardır. Bu yazı boyunca bu adımların her birini detaylı olarak inceleyeceğiz.
Bu adımlar şunlardır;

Birinci Adım:
Hedeflerinizi Belirleyin. Nerede olduğunuzu belirleyin; içsel ve dışsal başarının size göre doğru dengesini sağlamak için nereye ulaşmanız gerektiğini açık seçik bir biçimde görün. Eğer yanlış yöne doğru ilerliyorsanız ne kadar çabalarsanız çabalayın yaşamda hep karşı koymayla karşılaşacak ve istediğiniz yere kesinlikle ulaşamayacaksınız. Yalnızca aklınızın, kalbinizin ve duyularınızın istekleriyle değil, ruhunuzun arzularıyla da uyum içinde davranırsanız hem içsel, hem de dışsal başarıya iyi bir biçimde hazırlanmış olacaksınız.

Kişisel Gelişim


İkinci Adım:
Gereksinimlerinizi Elde Edin. Gereksinimlerinizi elde etmenin kendinize dürüst ve şeffaf davranmak olduğunu öğrenin. "Ben, ben olmak istiyorum," demek çoğu zaman yeterli olmaz. Kendinizi bilmek ve kendinize dürüst davranmak için herkesin ihtiyacı olan on farklı sevgi ve desteği anlamanız gerekmektedir. Neler kaçırdığınızı ve bunları nasıl elde edeceğinizi fark ettiğinizde, otomatik olarak içsel başarıyı yaşamaya başlarsınız. Arabanız hiçbir arıza yapmadan çalışıyor olabilir ama benzin bittiğinde tekrar doldurmazsanız çalışmaz. Aynı şekilde, eğer somut sevgi ihtiyaçlarınızı yerine getirmezseniz kendi gerçek benliğinizi bulamazsınız.

Üçüncü Adım:
İstediklerinizi Elde Edin. Dış dünyada başarı kazanmak için kendi gerçek benliğinizden vazgeçmeye gerek olmadığını fark ettiğiniz zaman dış dünyadan istediğiniz her şeyi elde etmeye başlayacaksınız. İstediklerinizi elde etmede güçlü isteklerin, olumlu inançların ve yoğun duyguların önemini sakın unutmayın. Olumsuz duygularla düşünceleri olumluya dönüştürerek arzularınızın gücünü nasıl arttıracağınızı öğrenin.

Dördüncü Adım:
Kişisel Başarının önündeki Engelleri Kaldırın. Sizi isteklerinizi elde etmekten alıkoyan on iki ortak engelin farkında olun; içsel ve dışsal başarı için önünüzde uzanan yolu temizlemeye başlayın. Yolunuzu tıkayıp ilerlemenizi önleyebilecek olan bu on iki engeli yok etmeyi öğrenin. Bu engeller suçlama, depresyon, endişe, aldırmazlık, yargılanma, kararsızlık, erteleme, kusursuzluk, gücenme, kendine acıma, kafa karışıklığı ve suçluluk duygusudur. Bu yeni yetenekle kendinizin dışında hiçbir şeyin sizi durduramayacağını anlamaya başlayacaksınız,

-ALINTI-


kişisel gelişim, eğitimleri, gelisim, kitapları, kisisel gelisim, merkezi, kursları, kisisel gelişim, seminerleri, siteleri, testleri, kitap, uzmanı, başarı)
how to tell if wife has cheated women who want to cheat married men dating
wives cheat husband cheated wife click here
dating for married my boyfriend cheated on me quotes want my wife to cheat
redirect link why women cheat on their husbands
open looking to cheat married men dating

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık