Başarıya Doğru Geri Sayım

Başarıya Doğru Geri Sayım

Yaklaşık yirmi yıl önce kuantum fiziğiyle tanıştığımda benim için her şey değişti. Enerji ve bilinç ilkeleri sayesinde gözlerim daha önce hiç farkında olmadığım bir olasılıklar dünyasına açıldı. O zamandan beri bu düşünceleri dünyanın her yanındaki, her çeşit hayat tarzına sahip insanla paylaşıyorum. Onlar da benim gibi doğanın düzeninin her duruma uygulanabildiğini ve şaşırtıcı sonuçlar elde edilebileceğini keşfettiler.
Kuantum fiziği özgürleştirici bir bilimdir, çünkü size geleceğinizi kontrol etme gücü verir. Kaderinizin gideceği yönü belirlemenize izin vererek bütün yetkiyi sizin elinize verir. Geçmişte ne yaşamış olursanız olun, o şaşırtıcı Evrensel güçleri nasıl kullanacağınızı öğrendiğinizde başarının gerçek kaynağına ulaşmış olursunuz.
Otomatikleşmiş kodlama sistemi
Birçok insan hayat şartlarının, toplumsal konumları ya da ailevi gelirleri gibi kendileri tarafından kontrol edilmeyen rastlantısal olaylar üzerine kurulduğuna inanırlar. Ama bu düşünce gerçeği saptırmakta ve insanı tamamen etkisiz hale getirmektedir. Oysa gerçekte insan, hayat deneyimlerini, doğayı yöneten kurallarla arasındaki etkileşime göre yönlendirir.
Fiziksel dünyada insanoğlunun etkili bir biçimde kullanabileceği enerji çeşitleri vardır. Kişisel enerji bilimi ve bilinç mekaniği amaçlarınızın sonuçları üzerinde etkisi olan en önemli doğal etkenlerdir. Bu unsurları hayatınızda kullanmaya başladığınızda yoğun değişikliklerin şekillenmeye başladığını göreceksiniz.' "İnanç başarının yarısıdır" ve "bir şeye odaklanırsanız onu geliştirirsiniz" gibi sözler duymuşsunuzdur. Bu cümleler ne kadar inandırıcı gelse de genelde idealist ve pek pratik olmayan bir felsefeye gönderme yaparlar. Ama gerçekte bu kavramların arkasında bizi onların arkasındaki bilime daha yakından bakmaya zorlayan çok önemli doğal ilkeler yatar.
Kuantum fiziği araştırmaları her şeyin enerji titreşiminden doğduğunu keşfetmiştir. Bir zamanlar katı bir madde olarak kabul edilen, gerçekte enerjili titreşimlerden meydana gelmiştir. İnsan istek ve bilinçle bu titreşimler üzerinde etkili olabilir. Bu titreşimler her bireyin ve bütün insan ırkının kaderini belirlerler. Aslında geleceğiniz şu an bile şekilleniyor!
Yaşadıklarınızın sonuçlarını belirleyen, bilmemizi ve enerjinizi kullanarak yaptıklarınızdır. Bu gerçek bütün yetkileri insanın eline verir, böylece hayatınızın değiştiğini görürsünüz. Daha önce bunun farkına varmış olmasanız bile, çekimin Evrensel Kuralları kariyeriniz, maddi durumunuz ve ilişkileriniz dahil varlığınızı her yönden etkiler.
Kuantum fiziğinde belirsizlik teorisi, insanın kendi kendine hazırladığı sonu gelmez olasılıklar içinde yaşadığını söyler. Dünya, küçük bir enerji kaymasının bile ani ve sonuçları bir çok kişiyi etkileyen bir gerçeklik yaratabildiği sabit bir akım halidir. Evrendeki güçlerin bir çoğu gözle görülür olmasa da büyük etkiler yaratırlar. Bir atomu göremeyebilirsiniz ama bir atom bombasının etkilerine tanık olabilirsiniz, kendi kişisel titreşimlerinizin de son derece önemli etkileri vardır. Ama burada gücün kontrolünü almak için yeni bir sınırı aşamaya ve içsel dünyada bir yolculuğa çıkmaya hazır olmalısınız.

MURAT KÜDEN(KESFETKENDİNİ EDİTÖRÜ)
İletişim:[email protected]

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık