Başarı Kelimesinin Anlamı

Başarı Kelimesinin Anlamı

Başarı teknikleri herkese göre farklılık göstermektedir. Bazıları başarılı olmak için okur, bazıları yazar ve de bazıları izler. Önemli olan nasıl öğrenmeyi bilmektir. Zamanında savaşın birinde komutan ve ordusu savaşı kaybetmek üzereymiş. Ordu dağılmış ve komutan bir mağaraya sığınmış. Bunun üzerinde mağaradaki komutan bir karınca görmüş. Karınca ağzındaki arpa tanesi ile birlikte duvarı tırmanmaya başlıyormuş. İlk denemesinde başaramayan karınca bir kez daha denemiş. Yine olmamış karınca pes etmemiş ve tam komutanın saymasıyla birlikte 73 kere denemiş ve sonunda mutlu sona ulaşmış. Bunu gören komutan yüksek sesle bir nara atarak dışarı çıkmış ve tekrar savaşmaya başlamış. Komutanı gören askerlerde tekrar cesaretlerini toplayarak savaşa katılmışlar ve de kazanmışlar. Bu başarı küçücük bir karınca sayesinde olmuştur. Karınca komutana asla pes etmemeyi öğretmiştir.

Bu hikayeden anlaşıldığı gibi başarı insanı mutlu eder. Her insanın en büyük arzusu kendi alanında bir iş başarmak, kendi yeteneklerini ortaya koymaktır. Bir eser ortaya koymak, bir işi başarmak, bir işe yaramak başlı başına zevkli bir eylemdir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Kişisel Gelişim eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Kişisel Gelişim eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki Kişisel Gelişim eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık