Kişisel Başarı, ( Güçlendirilmiş Özel İmge)

 Kişisel Başarı, ( Güçlendirilmiş Özel İmge)

KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI, BİREYSEL GELİŞİM

Kişisel Başarı, ( Güçlendirilmiş özel imge)

Kazım, çok ağır bir işi vardı ve sık sık kendini stres altında hissederdi. Doktoru ona kan basıncının çok yüksek olduğunu söylediğinde endişesi iyice arttı. Bir psikologdan öğrendiğin! söyleyen bir arkadaşıyla, akılsal imge adlı bir metodu tartışan kazım, ilk başta bu yöntemin saçma olduğunu düşündü. Fakat ona bir şans vermeye karar verdi. Sonucu son derece tatminkar buldu. (kişisel başarı, bireysel gelişim, kişisel gelişim)

Hayal güçlerin! kullanan insanların pek çok durumda iyi etki bırakabilecek. kullanıma hazır becerileri vardır.

Çok etkili bir metod şudur;

• Hayalinizde kendinize bir oda yaratırı.

Öyle özel bir oda olsun ki renkleri, mobilyaları, düzenlemesi ve ölçüleri size ait olsun. Daha sonra, burası size ait özel, farklı ve her dilediğiniz anda ziyaret edebileceğiniz kutsal bir yer haline gelir. Ne zaman bir sığınağa ihtiyacınız olsa, ne zaman kendinizi yeniden yaratacağınız bir yere ihtiyacınız olsa, yaralarınızı iyileştirmek için, gitmek ve düşünmek için ya da herhangi bir sebep için oraya çabucak ve kolayca gidebilirsiniz. Yöntem basit: Olabildiğiniz kadar rahat olun, gevşeyin, gözleriniz! kapatın ve beyninize o özel yeri istediği hızda ve yolda yaratmasına izin verin. Yerinizi tamamen güvenli ve özel yapabilirsiniz, sadece kendinize ait bir oda, başkası tarafından bilinmeyen, fakat istediğiniz gibi düzenleyeceğiniz bir yer! (kişisel başarı, bireysel gelişim, kişisel gelişim)

•Zamanı belirle... Aklında böyle bir yer varsa hemen dene. İçinde zi- hinsel bir yürüyüş yap... Eğer bir tane varsa pencereden dışarı bak... Onun hissini, kokusunu ve sesini kontrol et... Şayet senin için doğru olduğunu gördüysen, akıl gücünün limitsiz olduğunu hatırla- yarak özel yerini istediğin biçimde yeniden yarat. Bu imgesel odada tamamen kendin olabilirsin... İçindeki kaynaklarla temaşa geçebilirsin... Kendi gücünün ve olumlu duygularının farkına varabilirsin... En iyi olacağım düşündüğün ilgi alanlarının ne olacağına karar verebilirsin... O anda yapmak istediğin her şeyi yapabilirsin. (kişisel başarı, bireysel gelişim, kişisel gelişim)

• Sık sık özel odanı ziyaret et.

Ne kadar çok pratik yaparsan o kadar hızlı ve kolay başarıya ulaşır- sın. Kısa her beş ya da on dakikalık ziyaretler, sizi oldukça rahatlatacak ya da enerji verecektir... dilediğiniz gibi. Odayı terk ettiğinizde kendinizi uyanık, tamamen fonksiyonel, çok taze ve işe gitmeye hazır hissedeceksiniz. "Nereye gittiğinizin bir önemi yok, zaten oradasınızdır. "Kendinize ait özel imgesel cennetiniz! yarattığınızda fiziksel olarak kendinizi nerede bulduğunuzun önemi kalmayacak, artık önemli olan duygusal anlamda gitmek için güvenli bir yerinizin olmasıdır. (kişisel başarı, bireysel gelişim, kişisel gelişim)

(kişisel gelişim, gelişim, kişisel gelişim eğitimleri, gelisim, kişisel gelişim kitapları, kisisel gelisim, kişisel gelişim merkezi, kişisel gelişim kursları, kisisel gelişim, kişisel gelişim seminerleri, kişisel gelişim siteleri, kişisel gelişim testleri, kişisel gelişim kitap, kişisel gelişim uzmanı, kişisel başarı)


DERLEYEN : ALINTIDIR


REKLAMDIR… …REKLAMDIR…

İZMİR'DEKİ

NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA, ÖĞRENCİ KOÇLUĞU

SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:

SAYGIN NLP DANIŞMANLIK

Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir
Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com –www.cemalkondu.com

(kişisel gelişim, gelişim, kişisel gelişim eğitimleri, gelisim, kişisel gelişim kitapları, kisisel gelisim, kişisel gelişim merkezi, kişisel gelişim kursları, kisisel gelişim, kişisel gelişim seminerleri, kişisel gelişim siteleri, kişisel gelişim testleri, kişisel gelişim kitap, kişisel gelişim uzmanı, kişisel başarı bireysel gelişim, )
wives cheat online click here
my boyfriend cheated on me with a guy my wife cheated read

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık