:: BAŞARI VE NİYET

:: BAŞARI VE NİYET

Noel hediyesi hazır değildi. Oğlan için olan hediyenin içinde pil yoktu. Bu özel günde yemek, her yönüyle istediğiniz kadar iyi değildi. Fakat hiç kimse bunları çok da fazla umursamaz, çünkü niyetiniz iyidir. İyilik ve ilgi konularında işler ters gitse bile niyet önde gelir. Fakat niyet sadece budur. Planın bir parçasıdır. Bazı insanların planları bir umuttur. Ben ‘işlerin iyi bir şekilde sonuçlanacağını umuyorum.’ Başarı, bundan daha fazlasını gerektirir.
Başarı niyetle başlar. Niyet birinci günde oluşur, o bugündür ve bugün o çok önemlidir. Ama zaman geçtikçe niyet nadiren önemli olur.
İnsanların gerçek davranışlarına karşılık fikirleri gözlemlendiğinde büyük farklılıklar görüldüğünü biliriz, insanların ne söylediklerini değil, ne yaptıklarını izlemeyi öğrenmişizdir. Başarı amaçla birlikte yürür, ancak eylem gerektirir. Gerçek eylem!
Başarı ve kazanmak, sizin kendi zihninizde başlayıp biten büyük parçalı süreçlerdir. Eylemleriniz ve dış etkenler başarınız üzerinde açıkça büyük bir etkiye sahip olmasına rağmen başarmak aslında ne yaptığınızdan çok, onu nasıl yaptığınıza ilgilidir.
Her gün yaptıklarınızı nasıl yapıyorsunuz? Eylemlerinizi değiştirirseniz sonuçlarınızı değiştirirsiniz. Fikirlerinizi değiştirirseniz sonuçlarınızı değiştirirsiniz. Fikirleri ve eylemleri değiştirmek ve birçok şeyi başarmak, çoğu insanın ulaşabileceği sınırlar içindedir. Bunun olduğunu defalarca gördük. Şimdi sıra sizde!
Bu yazı, sizi zirve performanslı biri olmayı istemekten alıp başarınıza uzanan yolu inşa etmeye götürecek. Bu oldukça sıkı bir yolculuktur ve başlamak için şimdiden daha uygun bir zaman yoktur.

DERLEYEN...EDİTÖR
İletişim:[email protected]

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık