Başarı

Kişisel Başarı(Dünya Hızlı Okuma Rekorları - Hızlı Okuma Ustaları)

Kişisel Başarı(Dünya Hızlı Okuma Rekorları - Hızlı Okuma Ustaları)

HIZLI OKUMA USTALARI Hızlı okuma Alanındaki Şöhretler Hızlı okuyan şöhretler klubündeki ünlüler, siyaset, bilim ve felsefe alanınındaki önde gelenlerin okudukları gibi okurlar. Bu da hızlı okumanın anlama, hatırlama ve okunan materyalleri kullanma kabiliyetleriyle birleştirildiginde başarıya ulaşmada ne kadar önemli bir rol oynadığını göstermektedir. John Stuart Mili Tüm zamanların en büyük 90. dahisi olarak gösterilen pragmatist ingiliz filozof John Stuart Mill’in kitap okurken tüm sayfayı 'bir bakışta yuttuğu' söylenir. Mill’in durumu motivasyonun ve teşviğin önemini gösteriyor. Gençlik yıllarında kolej profesörü olan babası genç ogluna bir kitap verir ve ondan kısa bir süre için diğer odaya gitmesini, kitabı okumasını ve ne öğrendiğini gelip kendisiyle tartışmasını ister. Delikanlının konsantre olması ve verilen materyali hızla okuması için üzerinde kurulan bu olumlu ve yü...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim– Kişisel Başarı

KİŞİSEL GELİŞİM– KİŞİSEL BAŞARI

KİŞİSEL GELİŞİM– KİŞİSEL BAŞARI Yaşamda gerçek savaşımız, arzu ettiklerimiz! Yalnızca sahip olmak değil, sahip olduklarınızı istemeyi sürdürmektir. Birçok kişi arzu ettiklerini elde etmeyi öğrenmiştir; ne var ki, artık bunlardan zevk almamaktadır. Elde ettikleri asla yeterli olmamakta, hep birşeylerin eksik kaldığını düşünmektedirler. Kendilerinden, ilişkilerinden, sağlıklarından ya da işlerinden memnun değillerdir. Her zaman huzurlarını bozan bir şey vardır. Madalyonun diğer tarafındaysa, istediklerinin daha fazlasını nasıl elde edeceklerini bilmemelerine karşın, kim olduklarından, ne yaptıklarından ve sahip oldukları kadarından memnun olan kişiler vardır. Yürekleri yaşama açıktır ama yine de hayallerini gerçekleştirememektedirler. Ellerinden geleni yapmalarına karşın, neden diğer insanların daha fazlasına sahip olduklarım merak edip dururlar. İnsanların çoğu bu iki ucun ortasında bir yerlerdedir Kişisel başarı...Devamını Oku »

Kişisel Başarı Kişisel Gelişim - Yaşamın Zorluklarıyla Yüzleşmek

KİŞİSEL BAŞARI KİŞİSEL GELİŞİM - Yaşamın Zorluklarıyla Yüzleşmek

KİŞİSEL BAŞARI KİŞİSEL GELİŞİM Yaşamın Zorluklarıyla Yüzleşmek Kişisel başarıyı gerçekleştirdikçe yaşam bir savaşı olmaktan çıkar ve bir zaman zor bize gibi gelen şeyler kolaylaşır. Yaşam hala birçok sorunla doludur ama bu sorunları eskiye oranla daha kolay bir biçimde çözmeye başladığınızı görürsünüz. Daha önce kapalı gibi görünen kapılar açılmaya başlar. Kendinizi rahatlamış ve istediklerinizi yapmaya özgür hisseder; bu dünyada gerçekleştirmeyi planladığınız şeyleri yapmaya başlarsınız. Artık önünüzde duran yaşamı göğüslemek için daha iyi donatılmış olacaksınız. Yaşamın kaçınılmaz zorlukları kendinizi daha güçlü hissetmenize yarayan imkanlara dönüşecektir. İçsel iyiliğinizin ve büyüklüğünüzün deneyimini yaşamamışsanız bile, gerçek benliğinizin saçtığı ışık parlamaya ve önünüzü aydınlatmaya başlayacaktır. Bu içsel ışığın aydınlığıyla karanlıklardaki yolculuğunuz bitecektir. Bu...Devamını Oku »

Kişisel Başarı İçin Dört Adım - Kişisel Gelişim

Kişisel Başarı İçin Dört Adım - Kişisel Gelişim

Kişisel Başarı İçin Dört Adım - Kişisel Gelişim Yaşamınızda daha fazla kişisel başarı elde edebilmenin dört adımı vardır. Bu yazı boyunca bu adımların her birini detaylı olarak inceleyeceğiz. Bu adımlar şunlardır; Birinci Adım: Hedeflerinizi Belirleyin. Nerede olduğunuzu belirleyin; içsel ve dışsal başarının size göre doğru dengesini sağlamak için nereye ulaşmanız gerektiğini açık seçik bir biçimde görün. Eğer yanlış yöne doğru ilerliyorsanız ne kadar çabalarsanız çabalayın yaşamda hep karşı koymayla karşılaşacak ve istediğiniz yere kesinlikle ulaşamayacaksınız. Yalnızca aklınızın, kalbinizin ve duyularınızın istekleriyle değil, ruhunuzun arzularıyla da uyum içinde davranırsanız hem içsel, hem de dışsal başarıya iyi bir biçimde hazırlanmış olacaksınız. İki...Devamını Oku »

Seçkin Kişisel Gelişim, Kişisel Başarı Kitapları

SEÇKİN KİŞİSEL GELİŞİM,  KİŞİSEL BAŞARI KİTAPLARI

SEÇKİN KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI KİTAPLARI Yaşamımız sürekli değişiyor ve her gün yeni kavramlar giriyor. Bazıları çabuk değer yitirirken, bazıları sanki sürekli kullanıyoruz. Hayat tarzımızı, dünyaya bakışımızı, ilişkilerimizi, kaynaklandığı kültürün havasını taşıyarak etkiliyor bu hayatımıza yeni girenler… Bu kavramlardan en revaçta olanı da şüphesiz kişisel gelişim… Kendimi geliştirmek ve daha başarılı olmak için ne yapmalıyım? Tabiî ki de bu sorunun cevabını kişisel gelişim, kişisel başarı kitaplarında bulabilirsiniz. Bir uzman görüşüyle size kişisel gelişim ve kişisel başarı kitaplarının bir listesini oluşturduk. Şu anda piyasada yaklaşık 3000 tane kişisel gelişim kitabı bulunuyor. Bu kadar kitap içerisinden size belirli sayıda kişisel gelişim, kişisel başarı kitabı tavsiye ediyoruz. Bu kişisel gelişim, kişisel başarı kitapları listesini kendisine daha kısa zamanda çok daha fazla bilgi katmak isteyenler için hazırladı Kitap seçilirken göz önüne alınan ölçüle;, satış sa...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Yukarı Çık