Aile Koçu İzmir

Aile Koçu İzmir

Mutlu ve psikolojik açıdan sağlıklı, bütün bir çocuk yetiştirebilmenin anahtarı ebeveynlerin kendi mutluluğudur. Ebeveynin mutluluğu ve huzuru, kendini enerjik hissetmesi çocuğun da böyle hissedebilmesi için önemli bir etkendir. Aile içinde sözcüklerden bağımsız anlaşma yolları vardır. Çocuğunuzun her şeyi kolaylıkla hissedebileceğini unutmamalısınız. Biz sizlere nasıl daha mutlu ve uyumlu bir aile olabileceğiniz konusunda destek veriyoruz.

Günlük hayatta her tür meslek için belirli bir öğrenme süreci ve yeterlilik belgesi gerekirken anne-babalık, kendi anne-babamızdan rezerve ettiklerimiz ve sonrasında öğrendiklerimizi birdenbire uygulamaya geçirmek gibi zorlu başlangıcı olan bir sorumluluktur. Anne-babaların kendilerini ‘’kusursuz’’ olmak zorunda hissetmeleri ve çocuklarının ihtiyaçlarını, isteklerini kendi ihtiyaç ve isteklerinin çok üstünde tutmaları doğaldır.

Aile danışmanlığı kişisel yaklaşımlardan farklı olarak, yaşanan problemleri aile sistemi içerisinde ele alır ve direkt olarak aile üyeleri ile çalışır. Aile danışmanı genel olarak, problemlere tüm aile üyelerinin bir şekilde dahil olduğunu ve sorunun devamında ya da çözümünde aile üyelerinin önemli rolleri bulunduğunu kabul eder. Bu danışmanlık yöntemi kimi zaman tüm aile, kimi zaman aile üyelerinin bir kısmı ile, kimi zaman da sadece bir kişiyle aile sistemi üzerine yapılır. Bu şekilde bir danışmanlık çoğu kez bireylerin birbirlerini ve aile ilişkilerini iyi derecede anlamalarını sağlar. Aynı zamanda aile bireylerinin kendi aralarındaki etkileşiminden yola çıkarak problemle olan ilişkileri incelenir. Bu noktada amaç, ailede herhangi bir kişiyi suçlamak ya da problemli görmek yerine, aile sistemi içerisinde problemin devam etmesine sebep olan döngüleri belirlemek ve bunları değiştirmektir.

Aile Koçluğu Eğitimi şunlar kazanılabilir;

•    Sağlıklı aile ilişkileri sağlanır.

•    Aile bireylerinin bireysel becerileri gelişir.

•    Yaşamdan aldıkları manevi tatmin artar.

•    Çevreleri ile ilişkileri olumlu yönde gelişir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Aile Koçluğu  eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir'deki Aile Koçluğu  eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Antalya'daki Aile Koçluğu eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

İzmir Aile Koçu, Aile Koçu  İzmir, İzmir Aile Koçluğu, Aile Koçluğu  İzmir,izmir Aile Koçluğu  eğitimi, Aile Koçluğu eğitimi izmir, İzmir Aile Koçluğu sertifikası, Aile Koçluğu sertifikası İzmir, İzmir Aile Koçu nasıl olunur, Aile Koçu nasıl olunur izmir, izmir Aile Koçluğu kursları, Aile Koçluğu  kursları izmir ve Aile Koçluğu Programlarıyla ilgili tüm bilgileri buradan takip edebilirsiniz.
 

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık