İŞLETME BÖLÜMÜ 2003 - 2011 ARA - FİNAL - BÜTÜNLEME Çıkmış Sorular İNDİR

İŞLETME BÖLÜMÜ 2003 - 2011 ARA - FİNAL - BÜTÜNLEME Çıkmış Sorular İNDİR

AÖF Sisteminde kredili sistem uygulaması : Her eğitim dönemi güz ve bahar şeklinde iki dönem olacak ve her dönemin kredi toplamı 30 olacaktır. Önlisans bölümlerinden mezun olmak için 120, lisans bölümlerinden mezun olmak için 240 krediyi tamamlamak gerekecektir.

* Kredili sistemle birlikte her sınıfta branş dersleri haricinde seçmeli dersler olacak böylece, ilgimizi çeken dersleride alarak kendimizi dahada geliştirebileceğiz.

* Dersler Güz ve Bahar şeklinde iki dönem halinde verilecek,

* Bologna Süreci Açıköğretime adapte edilecek ve uygulanacaktır. Yani yurtdışındaki açıköğretim sistemi, Aöf sistemine entegre edilecek.

* 2011 yılında ilk deneme İlahiyat Fakültesinde uygulanan kredili sistem 2012-2013 eğitim döneminde tüm veya üniversitenin belirlediği diğer aöf bölümlerinde de uygulamaya sokulacak.

* Açıköğretimde öğrencilere verilmiş olan tüm ders kitapları yenilenecek ve e-kitap hayata geçirilecek. Sadece isteyen öğrencilere kitap dağıtılacak. ( Böylece kapağını bile açmadığımız kitapları artık alıp eve getirerek yapılan sirafında önüne geçmiş olacaklar. )

* Zor olarak kabul ettiğimiz derslerde anlaşılacak olan Vakıf Üniversitelerinin kampüslerinde yüzyüze eğitim verilecek.

* Bir alt sınıftan başarısız dersi olan öğrenciler, bulundukları sınıfın üstündeki sınıflardan ders alamaz. Bulunduğu sınıftaki derslerin en çok ikisinden başarısız olanlar, bir üst sınıfın derslerine kaydedilir, başarısız ders sayısı ikiden fazla olanlara üst sınıflardan ders verilmez.

* Her ders için en az bir ara sınav, bir dönem sonu sınavı yapılır.


http://www.aofbilgi.net/isletme-sinif-aof-ara-final-butunleme-cikmis-sorular-t-14107.html

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık