Kendini Geliştirme Yolları

Kendini Geliştirme Yolları

Hayatta tutarlı bir şekilde düzenli olmalıyız. Hem sosyal hem de özel hayatımızda tutarlı olmak, zaman yönetiminde önemlidir. Çalışma masasının bile düzenli-tertipli olması zaman yönetimi konusunda bizi çok avantajlı kılacaktır.

Zaman öyle bir kaynak ki ne bir yere saklayıp sonra kullanabiliyorsunuz, ne yenileyebiliyorsunuz ne de parayla satın alabiliyorsunuz. Bir gün 24 saat; bu herkes için eşit. Hal böyleyken bu denli değerli bir kavramı yönetmek bize düşüyor o zaman değil mi? İş ve özel yaşamımızı dolu dolu ve kaliteli bir şekilde yaşayabilmemiz için zamanı iyi yönetmemiz şart. Hayattaki amaçlarımızı doğru belirlemek her şeyde olduğu gibi zaman yönetiminde de öne çıkan bir unsurdur.

Zamanı organize ederken kendimizi eğitmemiz gereken en önemli konulardan bir tanesi ise gerektiğinde “hayır” diyebilmektir. Yaşamımızın her noktasında hayır diyebilmek önemli olduğu kadar iş hayatında da bu çok önemlidir. Her işi yapabilirim şeklinde bir misyon üstlenmişseniz ve önünüze gelen her işe evet derseniz zamanla gerek yapmanız gereken işlerin kalitesi gerekse enerjinizin kalitesi düşecektir. Bu da ilerleyen zamanlarda daha farklı sorunlar olarak size geri dönecektir.

Hedefleri belirlemek hayattaki, işteki, ailemizdeki, kariyerimizdeki, çocuklarımızla ilişkilerimizdeki vs önceliklerimize yardım edecektir. Bu öncelikleri gerçekleştirmede gösterdiğimiz performans yaşamın o alanını ne kadar etkili yaşadığımızla ilgili önemli ipuçları verecektir. Hedeflerimizi ne kadar kısa zamanda ve ne kolaylıkta gerçekleştirdiğimiz ise verimliliğimizi ortaya koyar. Hedeflerimize hizmet eden doğru çizgi üzerinde hareket etmiyorsak, istediğimiz kadar verimli olalım yanlış sonuçlar elde edeceğimiz garantidir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.
 
Kişisel Gelişim eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için:

İzmir’deki   Kişisel Gelişim eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki   Kişisel Gelişim eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

 

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık