Sabır

Başarı- Başarı Kuralları( Sabır Yasası )Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

 Başarı-  Başarı Kuralları(    Sabır Yasası    )Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Sabır Yasası ) Başarı- Başarı Kuralları( Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? ) 1. Şu anda karşı karşıya kaldığınız sorunların bir listesini yapın. "Hangi alanlarda cesaretinizin kırılmış olduğunu düşünüyorsunuz? Hangi alanlarda bugünkünden daha fazla direnç sergilemeniz gerekiyor?" Kendinize daima şunu hatırlatm: "Başarısızlık asla bir seçenek değildir!" 2. Başınıza her ne gelirse-gelsin, asla teslim olmamaya karar verin. Hayallerinize ulaşma yolunda emin adımlarla ilerlerseniz ve asla ondan vazgeçmeyeceğinize söz verirseniz, başarıyı muhakkak yakalayacağınızdan emin olabilirsiniz. Sizi, sizin dışınızda hiçbir şey durduramaz. Bu nedenle hemen harekete geçin! (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Sabır Yasasi'Nın İkinci Önermesi )

Başarı-  Başarı Kuralları(    Sabır Yasasi'nın İkinci Önermesi    )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Sabır Yasasi'nın İkinci Önermesi ) "Asla, ama asla vazgeçme." Winston Churchili hayatı boyunca, ezici yenilgilerin uyandırdığı o başarısızlık duygusunun, aslında hezimeti zafere dönüştürecek en büyük unsur olduğunu tekrar tekrar kanıtlamıştır. Churchili, Yirminci Yüzyıl'm en büyük devlet adamlarmdan birisi olarak kabul edilir. Çünkü o, hiçbir şikayette bulunmadan dayanmayı bilmiş ve kesin yenilgi olarak görülen durumlarda bile, sabırla ayakta kalmasını becermiştir. Onun hayattan öğrendiği en büyük ders de "sabır" olmuştur. Hedeflerinizi ve planlarınızı sarsılmaz bir kararlılık ve dirençle destekleyebilirseniz, dünyada sizi durdurabilecek hiçbir şeyin olamayacağım görürsünüz. Böyle davrandığmızda, doğa- nın karşı konulamaz güçlerinden bir tanesi haline gelirsiniz. Ve yüks...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Sabır Yasasının Birinci Önermesi )

Başarı-  Başarı Kuralları(  Sabır Yasasının Birinci Önermesi         )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Sabır Yasasının Birinci Önermesi ) Sabır, öz disiplinin harekete geçirilmiş halidir. Karşı konulamaz engellerle, gecikmelerle, hayal kırıklıklarıyla ve geçici yenilgilerle karşılaştıgınızda sabretmesini bilirseniz, kendinize ve etrafınızdaki insanlara öz disipline sahip olduğunuzu, kendi kendinize hükmedebildiğinizi göstermiş ve mutlak başanya kilitlenmiş olduğunuzu ispat etmiş olursunuz. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp teknikleri, nlp kitapları, kişisel gelişim) DERLEYEN : ALINTIDIR Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Sabır Yasası )

Başarı-  Başarı Kuralları(  Sabır Yasası      )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Sabır Yasası ) Engellerle ve hayal kmklıklarıyla karşılaştıgınızda sergileyeceğiniz sabır, kendinize ve başarma kabiliyetinize olan güvenin seviyesini gösterir. Başarının en büyük anahtarı, sabırdır. Sahip olacağınız en büyük özelliklerden bir tanesi de, başka herkesten daha çok sabredebilmektir. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp teknikleri, nlp kitapları, kişisel gelişim) DERLEYEN : ALINTIDIR REKLAMDIR… …REKLAMDIR… İZMİR'DEKİ Devamını Oku »

Şifalı Bitkiler - Sarı Sabır (Azvay)

ŞİFALI BİTKİLER -  SARI SABIR (azvay)

ŞİFALI BİTKİLER - SARI SABIR (azvay) Zambakgiller familyasından birçok çeşidi bulunan ve genellikle tropikal bölgelerde yetişen bir bitkidir. Yaprakları kalın ve etlidir. Çiçekleri yeşil, sarı veya kırmızıdır. Çoğu zaman üç renklidir. Yaprakları kesildiği zaman ortaya acı bir sıvı çıkar. Faydaları Kabızlığı giderir. Mide hastatıklarında faydalıdır. Vücuda güç verir. Yanıkların sebep olduğu ağrıları keser. Saç dökülmelesini önler. Aşırı miktarda tüketilmemelidir. Mide ve rahim rahatsızlığı yaşayanlar kesinlikle kullanmamalıdır (güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAMDIR… …REKLAMDIR… İZMİR'DEKİ NLP, ANLAYARAK HIZLI...Devamını Oku »

1 2
Yukarı Çık