Reiki

Reiki( Reiki İkinci Seviye )

Reiki( Reiki İkinci Seviye )

İKİNCİ DERECE İkinci derece semineri, katılımcıların daha yüksek seviyelerde Reiki enerjisi ile uyum sağlamasına yardım eder. İkinci derece inisiyasyonları kişinin uzaktan tedavi ve daha güçlü bir form olan Zihinsel Duygusal tedavi sembollerine de uyum sağlamasını temin eder. İkinci derece, diğer bir enerji seviyesini aktive eder, tekrar 21 günlük temizlik dönemini deneyimlersiniz. Çünkü vücudunuz ve farklı enerji merkezleriniz daha ince seviyede titre§imlere uyum sağlar. Kişisel büyümeniz ve daha gelişmeniz için ek teknikler de bu seviyede öğretilir. Birinci derecede uyum sağlama çalışmaları fiziki vücudun enerji seviyesinin yükseltilmesine yöneliktir, böylece daha yoğun iyile§tirici enerjinin akmasına kanalolur. İkinci derecede ise daha ziyade eterik (bioplasmik) bedenin uyumu üzerinde çalışır. pituilary bezi üzerinde bulunan sezgi merkezlerinin gelişimini uyarmak yönünde çalışılır. Hermetik bilim, pituilary bezini insan vücudunun telepatik aracı olarak tanır. Hintiiler ona Shiva'nı...Devamını Oku »

Reiki( Reiki Birinci Seviye )

Reiki( Reiki Birinci Seviye )

BIRINCI SEVİYE Birinci derece öğrencileri tarafından sorulan ilk soru niçin Reikinin farklı dereceleri olduğudur. Usui'nin zamanında öğrenciler onunla seyahat ederler ve öğretmen oluncaya kadar çeşitli enerji seviyelerinde yavaş yavaş inisiye olurlardı. Madem zamanlarda uyum sağlama işlemlerinin derecelere bölünmesi ile enerji amplifikasyonunun birçok seviyelere yayılması, işi daha kolaylaştırılmıştır. Bir üst dereceye geçmeden önce öğrenciye, bir süre derecesi ile ilgili yüksek vibrasyon seviyesine alışması için bir zaman tanınması uygun olur ve bu özel seviyenin kullanmasında ustalaşır. Birinci derece sınıfında öğrenciler sürekli Reiki enerjisine dört inisiyasyonla uyum sağlarlar. Bu inisiyasyonlar titreşim seviyesini ayarlamaya öyle yardımcı olurlar ki, beden vasıtasıyla daha çok enerji aktarılabilir. Ayarlama eterik seviyede de olur. Uygulamaya gelince, Reiki çok basit bir tekniktir. Reiki öğrenmek için zihinsel bir işleme gerek yoktur, normal iki günlük seminerde çocuklar bile öğr...Devamını Oku »

Reiki(Reiki İle Çalışmanın Tanımı)

Reiki(Reiki İle Çalışmanın Tanımı)

REİKİ İLE ÇALIŞMANIN TANIMI Reiki verirken dikkate alınması gereken bazı kural ve prensipleri anlatmak istiyoruz. Birinci derecede tedavi verirken faydalı olan pozisyonları öğrenmiş olmalısınız. Bir dizi temel pozisyon ve özel durıımlar için ilave birkaç pozisyon vardır. Onlar öylesine pratik, ba,sit ve ba§arılması kolaydır ki birkaç gün içinde herkesin hatırlaması mümkündür. Birçok Reiki seminerinde katılımcılara pozisyonları gösteren çizimler verilerek hafızanın tazelenmesine yardımcı olunur. Zaruret halinde hangi pozisyonun hangi şikayet ve hastalıklara yararlı olduğu konusunda detaylar verilmesinin yararı kanıtlanmıştır. Bu pozisyonların aynen gösterildiği gibi ve tam öğretilen sırada uygulanıııası zorunlu değildir; ancak bu şekilde uygulanmasının belirli avantajları vardır. Örneğin, Reiki verirken bir sonraki pozisyonun ne olacağını düşünmez ve bir pozisyonu unutmaktan endişe duymazsınız. Bir hastayı tedavi ederken ona yoğunlaşmakta ve tedavi tarzınızı seçmekte kendinizi özgür hi...Devamını Oku »

Reiki(Reiki Enerjisi)

Reiki(Reiki Enerjisi)

NASIL BIR REIKI KANALI HALINE GELINIR? Belki hir gün siz de yalnız Reiki almak değil başkalarına vermeyi de arzu edebilirsiniz. Belki siz Reiki tedavisi almış ve onu şimdi kendi üzerinizde kendiniz uygulamak istiyor olabilirsiniz. Mantığa çok bağlı kişiler öğrenmenin zaman alacağına koşullanabilir. Reiki onları şaşırtabilir. Diger öğretilerle Reiki arasındaki esaslı fark, Reiki'yi bir enerji çalışması sınıfına sokan uyumlama işlemidir. Bu, mantık çağından beri hatının çok az tanıdığı bir güçlendirme işlemidir. Bu işlemden sonra dokunmaya çok alışık kimseler, (doktorlar, hemşireler, masörler ve çok hassas kimseler) hemen ellerinde enerji akışının arttığını bir titreşim ya ısı artışı olarak hissederler. Daha az deneyimli olan kimse degişimi hissetmeleri biraz zaman alabilir. reikinin başarılması o kadar kolaydır ki 9 yaşını dolduran bir çocuk bile iki günde öğrenebilir. Bununla beraber Reiki kendinizin ve başkalarının yararına dürüstçe kullanılmak üzere öğrenilmeli, gelip geçici bir...Devamını Oku »

Reiki(Reiki Diğer Tedevilerden Farkı Ne?)

Reiki(Reiki Diğer Tedevilerden Farkı Ne?)

REİKİNİN DİGER TEDAVİ METOTLARINDAN. FARKı Reikinin anahtarı basitliğidir. Diğer tedavi yolları uygulayıcılarının aylarca veya yıllarca eğitimini gerektirirken Reiki bir hafta sonunda öğretilebilir. Gerçek fark Reikiyi bir enerji çalışması kategorisine sokan hir uyum işlemindedir. Bu, mantık çağından beri batının çok az bir güçlendirme işlemidir. Bu işlemden sonra, dokunmaya ve insan vücudunu hissetmeye çok alışık olan insanlar ve çoğu hemşire, doktor, masaj tedavicisi tedavi yaparken hemen ellerinden enerji ah,ının arttığını ve bir ısınma duygusunu hissederler. Böylece insanlar vücudu deneyimlerneden önce bazen aktüel uyum durumundan farkı. olarak, uyumdan doğan ani bir değişim deneyimlerler. Daha az deneyimli ve hassas olan bazılarının ise bu ani değişimi hissetmeleri için ihtiyaç duydukları, birçok ön algılama nosyonunu öğrenmektir, çünkü başarılı bir tedavi önce vücudu dinlemeye gereksinim duyarlar. Bu nedenle eğer başlangıçta bu değişim duygusunu deneyimlememişse, bunu deneyimle...Devamını Oku »

1 2 3 4
Yukarı Çık