Motivasyon

Motivasyon( Motivasyon Ve Verimlilik )

MOTİVASYON( Motivasyon Ve Verimlilik )

MOTİVASYON Strateji Toplantısı Nereye gittikleri konusunda belirgin bir kanıları olmadığında, insanların motive kalmaları olduka zordur. Başlangıta yeni bir şeyin heyecanı birok kişiyi her gn işe dnk tutmak iin yeterli olmaktadır. Fakat, yenilik eskiyince, hele iş sadece gnden gne veya işten işe esasıyla yapılıyorsa, daha fazla şevk yaratma mcadelesi başlar. Sonuta şu soru ortaya ıkar: Hedef nokta nedir? Nereye gitmekte olduğunuz konusunda aık bir fikre sahip olmanın, hem girişimci ve hem de alışan aısından aynı derecede hayati nemi vardır. 'Hedef noktayı ortaya koyan budur. Yapmakta olduğunuzu niin yaptığınızı size gsterir. Byk işyer...Devamını Oku »

Motivasyon( Motivasyon Ve Verimlilik )

MOTİVASYON( Motivasyon Ve Verimlilik )

MOTİVASYON Persfektifte Verimlilik İş ortamında, birtakım ekipmanlar tarafından evrelenmiş olarak, işlerimizi benzer bir hızda yrtmek zorunda olduğumuzu hissetmemiz kolaydır. Makine, bilgisayar veya robot olmadığımızı belirtmemize gerek yok. Sınırsız bir şekilde yorulmadan alışamayız. Yaratılışımız buna uygun değildir. Buna rağmen bazılarımız hl kendimizden imknsızı bekliyoruz. Kişinin bir işi en iyi şekilde yapması başka, kendisim lmne zorlaması ise başka bir şeydir. Bu sadece sorunlara değil, motivasyonun dşmesine de yol aar. En kts de, insanın sağlığını etkilemesidir. Serbest alışan insanlar bu tuzağa daha kolay dşebilirler. Normal bir işyerinde, iş arkadaşları &c...Devamını Oku »

Motivasyon( Motivasyon Ve Zaman)

MOTİVASYON( Motivasyon Ve Zaman)

MOTİVASYON Zamanı Yenmek Koşucular iin antrenman sırasında bir kronometrenin ne kadar gerekli olduğunu hepimiz biliriz. Kronometre sayesinde kişisel performanslarının nemli ve objektif bir lmn yaparlar. O olmadan koşucular sanki bir boşlukta gibidirler. Bir gn nceki gibi iyi koşup koşmadıklarını ve en iyi derecelerini gerekleştirip gerekleştirmediklerini bilemezler. Kronometre, motive kalmanın anahtar ğesi olan, llebilir ve ulaşılabilir bir hedef sağlar. Kronometre, atletizmle fazla ilgilenmeyenlerimiz iin de faydalı olabilir. Gerekte yapmayı ne kadar az istersek isteyelim, sadece yapılması gereken her işte kronometre yardımcımız olabilir. zellikle dzenli olarak nmze gelen işler iin faydalıdır. Kronometreyi alıştırın...Devamını Oku »

Motivasyon( Düşünceler )

MOTİVASYON( DÜŞÜNCELER )

MOTİVASYON Yk Azaltma Hepimiz iin yaptığımız işin ilgin bulmadığımız bazı ynleri olabilir. İşe koyulmak ve yolumuzun stnden uzaklaştırmak zorunda kalacağımız o korkun gnn geleceğini, eninde sonunda geleceğini bile bile bu konuları grmezden gelmeye alışırız. Halledilmeleri ok zaman almıyorsa ve arada sırada ortaya ıkıyorlarsa başa ıkarız. Gnlk gndemde dzenli olarak grnen işlerin tatsız ynleri motivasyonumuzu etkilemeye başladığında bir şeyler yapılmalıdır. Yalnızca işin mevcut zamanı doldurması beklenirken, hoşa gitmeyen işler konusundaki dşnceler giderek yle yoğunlaşır ki, canlı olunması gereken tm zamanı işgal etmeye başl...Devamını Oku »

Motivasyon( İş Hayatınız Ve Motivasyon )

MOTİVASYON( İş Hayatınız Ve Motivasyon )

MOTİVASYON iş hayatınız ve motivasyon Serbest alışıyor olmak, daima yeni mşterinin nereden geleceğini dşnmek demek değildir. Bu, işten*boğulmayı ve kendi başarısının kurbanı olmayı getirir. Evet, mşterilerin sizin işiniz iin kuyruğa girmelerini grmek harikadır, fakat iş yk ok ağırlaşırsa tatsızlaşmaya başlar. alışma dzeyi sorunları ile, maksimum ldeki motivasyonu srdrmek iin en uygun dzeyin bulunması gerekliliğini kastediyoruz. Gemiyi yzdrmek iin yeterli işe ihtiyacımız var. Bylece yerimizde saymayız, fakat yanıp yakılmamız da gerekmiyor. İşin iyi gitmesine rağmen her gn gerekli motivasyonu sağlamak iin neden &cced...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Yukarı Çık