Kavga, Araştırma, Sağlık

Kavga, Araştırma, Sağlık

EŞİNİZLE KAVGA ETMEK SAĞLIĞINIZ İÇİN İYİ..

Yeni bir araştırma, eşlerinin birbirleriyle kavga etmelerinin sağlıkları açısından iyi. Araştırmacılar, öfkelerini bastıran çiftlerin ölme oranı, öfkelerini saklamayan ve soruna çözüm bulan çiftlere nazaran 2 kat daha fazla çıkıyor.

Araştırma da çiftlerin görevlerinden birinin de anlaşmazlık konularında uzlaşma sağlamaktadır.

Asıl mesele, anlaşmazlık çıktığı zaman bunu nasıl çözeceksiniz. Çözemediğiniz, öfkenizi bastırdığınız, eşinize içerlediğiniz ve sorunu çözmeye çalışmadığınız takdirde başınız dertte demektir.

Daha önceki araştırmaların, öfkeyi bastırmanın kalp hastalığı ve yüksek tansiyon gibi strese bağlı hastalıkları artırdığını ortaya koyduğunu kaydeden araştırmacılar, bu yeni araştırmada, bir evlilikte bastırılmış öfkenin genel ölüm oranını nasıl etkilediğine bakıldığını belirtti. Bu araştırmada, yaş, sigara kullanımı, kilo, tansiyon, üst solunum yolları sorunları ve kalp riskinin de göz önüne alındığı kaydedildi.



( kadın, hasta, cinsel hastalıklar, cinsel ilişki, hastalık, cinsel sağlık, cinsel sorunlar, cinsel yaşam, cinsel hayat, cinsel bilgiler, cinsel birleşme, cinsel organ, kadin hastaliklari, cinsel isteksizlik, kadın ve cinsellik, kadın cinsellik)


DERLEYEN : DRPİST


REKLAMDIR… …REKLAMDIR…

İZMİR'DEKİ

NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA, ÖĞRENCİ KOÇLUĞU

SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:
SAYGIN NLP DANIŞMANLIK

Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir
Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com –www.cemalkondu.com

(cinsellik, Cinsel, cinsel ilişki, cinsel yaşam, cinsel sağlık, cinsel bilgiler, cinsel sorunlar, cinsel pozisyonlar, cinsel hikayeler, cinsel hayat, iscinsel birleşme, cinsel isteksizlik, cinsel ürünler, cinsel bilgi)

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık