Kariyer Koçluğu Eğitimi

 Kariyer Koçluğu Eğitimi

Kariyer Koçluğu Nedir ? Kariyer Koçluğu, kişileri kendi  yetkinlikleri  ve istekleri konusunda bilinçlendirmeyi hedef alır. Kariyer koçluğu sayesinde bireyler neyi neden yaptıklarının bilincinde olurlar. Kariyer planları oluşturulurken , kendi istedikleri ve hedefledikleri işlerde mutlu olacakları ve başarılı olacakları doğrultusunda bir dizi yol haritası çizilir. Çizilen bu yol da kişiye yol arkadaşlığı yapılır. Yaptıkları işi sevmediklerini, sıkıldıklarını, iş değiştirmek istediklerini ifade eden danışanlara kariyer koçluğu faydalı olmaktadır.

Kişilerin kararsızlıklarını netleştirerek eyleme geçmelerini sağlar. Cesaret verir.
 
Kariyer koçluğu bu kişilerle birlikte planlar oluşturur. Bireyler bu süreçte; kendi analizlerini yapar ve gelişmiş ya da gelişmeye ihtiyaç duyulan yönlerini keşfederler. Bireyin yatkın olduğu iş tespit edilir.Bu işe nasıl yönlenmesi gerektiği nasıl ve nereden giriş yapılacağı tespit edilir. Net hedefler belirler ve bu hedeflere ulaşmak için net planlar yaparlar.Kaynaklarını keşfeder,kaynaklarını arttırır ve bu kaynakları kullanmaya başlarlar. Hayatlarında daha fazla tatmin duygusu yaşamaya başlarlar. Gelişim, değişim ve harekete geçebilme özgürlüğü sayesinde enerjileri ve motivasyonları artar. Kendine güveninde (özgüven)artış yaşanır. 
 
Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.
 
 Kariyer Koçluğu Eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :
 
İzmir'deki  Kariyer Koçluğu Eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.
 
Antalya'daki  Kariyer Koçluğu Eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

 
 

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık