Kadın ve Erkeği Baştan Çıkartan Hareketler

Kadın ve Erkeği Baştan Çıkartan Hareketler

Bir kadın bir erkeği, bir erkek bir kadını nasıl baştan çıkarır? Basit bir gülümsemeden pahalı bir akşam yemeğine kadar karşınızdaki insanı baştan çıkartan öneriler..

1. Nemli gözler

Karşılıklı konuşurken sıcak ve derin bakışlarla gözlerine bakın. Gözlerinizi ondan ayırmakta zorlandığınızı gösterin. Bu tekniği özellikle erkekler kullanabilir, kadınlar beğenildiğini anlamaktan hoşlanır. Kadınlar sıcak ve nemli bakışlarla erkekleri etkileyebilir.

2. Görsel şölen

Sevgilinizle romantik, güzel mekanlara gidin. Karşılıklı oturarak birbirinizi keşfedin. Gözlerinizden, saçlarınızdan, omuzlarınızdan konuşun. Vücudu hakkında güzel sözler işitmek kadınları her zaman etkiler, partnerinin onu ne kadar seksi bulduğunu anlamasını sağlar. Bu teknik erkekler için biraz tehlikeli olabilir. Bu açılımlar kadınları yatak odasına kadar götürebilir.

3. Pahalı akşam yemeği

Bu centilmen erkeklerin hoşlandıkları kadını baştan çıkartmasını sağlayan bir öneri.. Sevgilinizi götüreceğiniz restoran ve davranışlarınız etkileyicilik açısından önemli.. Yemekten sonra eve gitmek istiyorsanız atmosfer önemli. İlk olarak biraz yüzeysel gibi görünebilir ancak kadınlar ilk buluşmaya göre erkekleri değerlendirir.


4. Etkileyici bir kıyafet


İlk buluşmada kıyafet seçimi önemlidir. Erkekler kıyafetlerinin kaliteli görünmesine özen göstermeliler. Kadınlar iyi giyinen erkeklerden hoşlanırlar. Kadınlar da kendilerini çekici gösteren ancak ucuz durmayan kıyafetleri tercih edebilir. Erkeklerin kadınları çıplak hayal etmesi için mini etek giymesine gerek yoktur. Zarif dekolteli, şal veya ceket ile tamamlanmış (yemeğe otururken çıkarılmak üzere) bir kıyafet seçimi, kadınları daha seksi gösterir.

5. Heyecanlandırın


Erkekler ikinci randevulaşmalarında partnerlerini kendilerine sarılmalarını sağlayacak, bahane olacak korku filmlerine götürebilirler.

6. Duygularınızı gösterin

karşınızdaki insanın kalbini çalmak için ona ne kadar derin duygular beslediğinizi göstermenzi gerekiyor. Ona karşı hislerinizi onun da size karşı duygularını açıklamasını sağlayıcı şekilde açıklayın. Bu öneri özellikle erkekler için yanlış anlaşılmalar sonrasında başvurabilecekleri bir yöntem. Verilen tepkilerin duruma uygun olup olmadığına dikkat edilmesi gerekir.

7. Gülümseyin


Basit ve etkili bir teknik.. Vücut dilinin en önemli aracı etkili bir gülümsemedir, insanlarla ne kadar ilgili olduğunuzu gösterir. Karşı cinsle konuşurken gülümsemeniz karşınızdakini cesaretlendirir. Kısa bir gülümseme yerine uzun güzel bir gülümsemenin yüzünüze yayılmasına izin verin. Bu karşınızdakine sizi daha sıcak ve samimi gösterip ilişkinin uzun ömürlü olmasını sağlayabilir.

8. Bunun hakkında ne hissediyorsun, ne düşünüyorsun?


Erkekler için iyi bir öneri.. Kadınlar herhangi bir konuda konuşmayı, fikirlerini anlatmayı severler. Hoşlandığınız ya da kafa yorduğunuz suya sabuna dokunmayan şeyleri 'Bunun hakkında ne hissediyorsun, ne düşünüyorsun?' gibi genel bir soru ile ortak sohbet konusu yapabilirsiniz. Kadınlar da, bu tür sorularla merak ettikleri konularda erkeklerin ne düşündüğünü anlayabilir.

9. Kulaklarınız açık olsun

Buluşma sırasında erkekler kadınların anlattıkları şeylerden nelere ilgisi olduğunu çıkararak konuyu uzatabilir ve kadını evine bırakabilir. Kadınlar derinlerdeki duygularına ulaşabilen erkeklerden hoşalnırlar. Ayrıca, kadınlar daha hızlı hareket ederler, erkeklerin onları seks objesi olarak görmesinden hoşlanmazlar.

10. Güldürün

Diğer önemli bir teknik güldürmektir. Bir grup içindeyken yaptığınız iyi espri ve şakalarla hoşlandığınız kadını veya erkeği güldürüp dikkatini çekebilirsiniz. Bu hareket grup içinde sizin birbirinize kendinizi daha yakın hissetmenizi sağlar. Erkekler hoşlandıkları kişiyle tanışmasını sağlayacak zarif ve zeki espiriler üretebilmeli, doğru zamanda ve yerinde kullanabilmelidir. Bu hareket iki yabancı olan kişiler için uzun zaman sürecek bir birlikteliği başlatabilir.

Erkeği Baştan Çıkaran 9 Nokta

Erkeklerin vücudunda onu baştan çıkarmak için birebir 9 farklı nokta olduğunu biliyor muydunuz? Bu noktalar onu tahrik eden, hassas ve sinir uçlarına yakın noktalar. Siz de sevgilinizi baştan çıkarmak ve ilişkinize renk katmak için okumaya başlayın! Bakın bakalım erkeği baştan çıkartan dokuz nokta neredeymiş…
 
1. Alt dudağının dış kenarı


Erkeğin alt dudağının dış kısmı, kesinlikle çok hassas bir bölgedir. Üstelik bu ufak eğim, onu öpmeyi de oldukça eğlenceli bir hale getirir. Bu küçük kıvrımın ekstra hassas sinirlerle çevrelendiği keşfedildi. Bu yüzden bir erkeği tahrik etmek için doğru başlangıç noktasıdır.
 
2. Boynunun ön tarafı

Kadınlar genellikle erkeklerin boynunun yan taraflarına, kulaklarına daha çok ilgi gösterme eğilimindedirler. Fakat görünen o ki asıl nokta es geçiliyor; odaklanmanız gereken yer, adem elması…  Boynun ön tarafında tiroitten başlayarak kelebek gibi aşağı inen bölge, cinsel organlarla bağlantılı. Bu yüzden bu bölgeden alınan bir uyarı, cinsel uyarılmayı tetikliyor.
 
3. Göğüs uçları

Kadınların göğüs uçlarının cinsel şehvetin kontrol merkezi olduğu bir gerçek. Fakat uzmanlar erkeklerin göğüs uçlarının, kadınlarınkinden çok daha hassas olduğunu keşfetti.  Birçok erkek için göğüs uçları kadınların es geçtikleri oldukça erojen bölgelerdir. Onlara dokunun, böylece beynine şok dalgaları gönderecek ve gördüğünüz hazza şaşıracaksınız. Farklı bir deneyim ve ekstra etki istiyorsanız, buz yiyin ve soğuk dilinizle göğüs uçlarınızı uyarın.
 
4. Ayak bilekleri

Topukla ayak bileğinin arasında kalan ve yeni keşfedilen oldukça hassas bir haz noktası daha var. Bu kısımda işaret parmağının ucu genişliğindeki bu ufacık nokta, yine sinir uçlarıyla çevrelenmiş durumda.  Bu noktadan geçen sinirler, cinsel organlarla bağlantılı, bu yüzden bu noktaya dokunmak ve ufak bir baskı uygulamak erkeğin uyarılmasına ve haz duymasına neden olur.
 
5. Perine

Perine, erkeğin anüsü ile cinsel organları arsında kalan kısım. Birçok erkek kadının bu noktaya dokunmasından rahatsız olduğu için bu noktayı es geçer. Fakat bunların dışında, bu noktanın büyük bir orgazmik gücü olduğu biliniyor.
 
6. Gövdesi

Kaslarının üzerinde dolaşan elleriniz, hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak onu oldukça tatmin eder. Ellerinizi vücudunda dolaştırırken yapmanız gereken spesifik bir hareket yoktur. İç güdülerinizi dinleyin. Böylelikle küçük ateşinizi yakabilirsiniz.
 
7. Penisin başı

Diğer bütün haz noktalarına nazaran, bu nokta çok daha erojen ve hassas. Bunu bir buzdağı gibi düşünebilirsiniz. Ufak bir etki yaparsınız fakat tepkisi oldukça büyük olur. Fakat bu durumda doğru etkiyi vermek çok önemli.
 
8. Testislerin birleştiği çizgi

Bu noktayı hepiniz biliyorsunuzdur. Anlaşılan o ki, düşündüğümüzden daha çok işe yarıyormuş. Birçok kadın ve erkek bazen utangaçlıktan, bazen de o zamana kadar edindikleri tabulardan dolayı, bu noktayı es geçiyor. Fakat heyecanlı bir ilişki istiyorsanız, sizin denemeniz gerekebilir.
 
9. Frenulum

İsmi yabancı gelmiş olabilir, bu bölge penisin altında kalan ve çok fazla dikkat çekmeyen bir bölüm. Fakat görünen o ki, daha fazla ilgiyi hak ediyor. Uzmanlara göre birçok sinir tam bu noktada birleşiyor ve bu noktaya dokunduğunuzda bir dizi etkiyi beraberinde getiriyor.

1- Her ne kadar dudak parlatıcılarının yapışkanlığından şikâyet etseler de, ıslak görünümlü parlak dudaklar erkekleri cezbeder.

2- Çoğu erkek kadınların çantalarında taşıdıklarıyla dalga geçse de her duruma yönelik eşya taşımaları onları çok etkiler.

3- Erkeklerin çoğu evlerinde düzensizdir. Evlerini düzene sokan kadınlar erkekler için vazgeçilmezdir.

4- Bahaneye gerek duymadan sadece aklınızdan geçtiği için telefon etmeniz, kendi içlerinde itiraf edemeseler bile erkekler için etkileyicidir. Bu, onu düşündüğünüzü belli edecek özgüvene ve samimiyete sahip olduğunuz anlamına gelir.

5- Kadınların yumuşak ve mis kokulu elleri erkekler için vazgeçilmezler arasındadır. Ellerinizin her zaman bakımlı ve mis kokulu olmasına dikkat edin.

6- Kadınların koruyucusu gibi hissetmek erkekler için gurur verici bir davranış olduğundan, etkileyicidir.

7- Bakım için tonlarca para döktüğünüzden yakınsalar bile, kadının bakımlı olması erkekleri etkileyen en önemli faktörlerin başında gelir.

8- Kadınların eşyalarına gösterdikleri özen, erkeklerin gözünde sadakat ve özveri simgesidir. İlişkinize gösterdiğiniz özveriyle ne kadar sadık ve güvenilir olduğunuzu anlamasını sağlayabilirsiniz.

9- Kadınların bakımlı olmalarına dikkat ettikleri kadar, sade ve doğal olmalarına da dikkat ederler. Abartılı makyajlar veya giysiler, sade ve doğal haliniz kadar onları etkilemeyecektir.

10- Yaşantısının her alanında başarılı, ne istediğini bilen ve yardım sever kadınlar erkekleri cezbeder.

11- Çocuklarla iyi anlaşan ve onları seven kadınlar erkekleri etkiler.

12- Birçok erkek, gömleğini veya tişörtünü kadınların üzerinde görmekten çok hoşlanır.

13- Bazı erkekler, kadınların tırnaklarına özenle oje sürmesinin çok estetik ve etkileyici olduğunu düşünür.

14- Özel eşyalarını emanet ederek onlara duyduğu güveni belli eden kadınlar, erkekleri etkiler.

15- Her ne kadar kokulu mumlardan, ambiyanstan anlamıyor gibi gözükseler de birçok erkek böyle şeyleri baştan çıkartıcı bulur.

16- Bazen, erkeklerin kadınlarla kasten inatlaştıklarını unutmamak gerekir. Kimisi inatlaşan kadınları çok çekici bulurken, kimisi de çocuk gibi küsen kadınları çok şirin bulur.

17- Bacakları ve kalçayı her ne kadar çekici gösterse de çok yüksek topuklar sanıldığının aksine erkeklerin ilgisini fazla çekmiyor; özellikle de üzerlerinde durmakta zorlanıyorsanız.

18- Erkeklerin kalbine giden yol, boğazlarından geçer. Özenerek hazırladığınız yemekler, onlar için vazgeçilmez olmanızı sağlayabilir.

19- Eleştirmelerine rağmen kadınların duygusallıklarını yansıtabilmeleri onlar için önemlidir çünkü hiçbir erkek duygularını rahatça ifade edemez.

20-Giyimlerinden, yemeklerine kadar onlara özen gösteren kadınlar erkekler için etkileyicidir. Bu, ilişkilerine ne kadar özen gösterdiklerinin bir işaretidir.

21- Cinsel hayatınızda bastan çıkarıcı olsanız bile, erkeklerin aslında şehvetin habercilerinden (imalı bakışlar ve sözler gibi...) etkilendiklerini unutmayın.

22- Erkeklerin zevklerine ve alışkanlıklarına anlayış gösteren kadınlar, onlar için daha vazgeçilmezdir.

23- Birçok erkek, kadınları banyo yaparken izlemekten keyif aldığı gibi, onları banyo yaparken düşünmenin bile çok cezbedici olduğunu itiraf ediyor.

24- Hatırlamaları için erkekleri zorlamadığınız sürece özel anlarınıza dair tarihleri es geçmemeniz onlar için etkileyicidir.

25- Kadınların uzun sürede hazırlanmaları erkekler için işkencedir ancak kadınları soyunurken izlemeye bayılırlar.

26- Arkadaşlarının ve başkalarının yanında söylemediğiniz sürece, özel hitaplarla ona seslenmeniz erkekleri çok etkiler.

27- Her ne kadar kadınların ilgi alanlarından anlamasalar da, kadınların bu konulardaki sağduyusu birçok erkek için etkileyicidir.

28- İşte bir klasik: Erkeklerin çoğu ilk bakışta kadınların kalçalarından etkilenir.

29- Birçok erkek romantizmi yaşarken müziğin etkileyici olduğunu düşünür.

30- Bir erkek bir kadından gerçekten hoşlanıyor veya onu seviyorsa, onu uyurken izlemenin tarifsiz bir duygu olduğunu düşünür.

31- Beklenmedik sürprizler erkekler için her zaman etkileyicidir.

32- Evde temizlik veya yemek yaparken bile onların gözünde çekici olduğunuzu biliyor muydunuz? Sebebi gayet açık, doğal halinizlesiniz.

33- Erkeklerin her söylediğini dikkatle dinleyen kadınlara bayılırlar.

34- Sürprizler karşısında kadınların yüzünde beliren çocuksu tebessümler ve gözlerinin parıldaması erkekler için vazgeçilmezdir.

35- Onları her ortamda iyi temsil eden kadınlara daha çok bağlanıyorlar.

36- Bazı erkekler kadınların onları elleriyle beslemelerinden çok hoşlanırlar, onlara göre bu yakınlığın göstergesidir.

37- İhtiyaç duyduktan anlarda onları yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen kadınlar erkekler için vazgeçilmezdir.

38- Onlar için özenle seçtiğiniz iç çamaşırları baştan çıkarıcıdır.

39- Rahatlıkla her şeyi paylaşabildikleri, konuşabildikleri kadınları daha etkileyici bulurlar.

40- Erkekler hastalıkları boyunca yanlarından ayrılmayan kadınları severler.

ERKEKLERİ ÇİLEDEN ÇIKARAN DAVRANIŞLAR

Bazı kadınsal davranışlarınızın sizin aleyhinize döneceğini de unutmayın.

• Havanın soğuk olmasına rağmen, üşüyeceğinizi bile bile ince giyinir, üstüne üstlük mızmızlarınırsanız.

• Herhangi bir sebeple sinirlenip, ısrarla sebebini onunla paylaşmaz ve sizi anlayamamasından dolayı onu suçlarsanız

• Kavga anında, konuyu saptırıp geçmişteki hatalarını da yüzüne vurmaya kalkarsanız

• Rejim yaptığınızı söylerken, abur cubur yediğinizde iyiliğiniz için sizi uyarmaya kalktığında, fevrileşirseniz veya bunlara benzer davranışlar sergilerseniz, erkekleri çileden çıkarmayı başarırsınız.

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık