Hızlı Okuma

İzmir Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri, İzmir Hızlı Okuma, Hızlı Okuma İzmir

  İZMİR ANLAYARAK HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ, İZMİR HIZLI OKUMA, HIZLI OKUMA İZMİR

İZMİR ANLAYARAK HIZLI OKUMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ, İZMİR HIZLI OKUMA KURSU, SINAVLARDA ETKİN VE ANLAYARAK HIZLI OKUMA VE ÖĞRENME TEKNİKLERİ Sınavda daha etkin sekilde okuyup ve soruları çözüp zaman kazanmak için, hızlı test çözmek, etkin ders çalışmak, konsantrasyonunuz daha etkin seviye getirmek,anlayarak okuma hızını en az %300 köklü bir biçimde artırmayı GARANTİ EDİYORUZ! Konsantrasyon ve okuma motivasyonunu arttırmak. DİKKATSİZLİKTEN SORU KAÇIRMAMAK İÇİN... SINAVLAR YAKLAŞIYOR... SINAVLARINIZ KABUS OLMASIN... KONULARI YETİŞTİRME DERDİNİZ KALMASIN...ÖSS ve SBS (KPPS,LES… ) Yetişkinlere ve her düzeydeki herkese bireysel çalışma ayrıcalığı ile... EĞİTMEN: CEMAL KONDU(KİŞİSEL VE KURUMSAL GELİŞİM UZMANI- YAZAR) SEMİNERLER İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir ...Devamını Oku »

Kitap Okuma- Hızlı Okuma- Hatırlama, Okuma, Dikkat Eksikliği, Unutma

 Kitap Okuma- HIZLI OKUMA- HATIRLAMA, OKUMA, DİKKAT EKSİKLİĞİ, UNUTMA

KİTAP OKUMA- HIZLI OKUMAK- KİTAP NASIL OKUNUR, UNUTMAK HATIRLAMAK, DİKKAT EKSİKLİĞİ ğrendiklerinizi Hatırlamak Okuduğunuz bir ok şeyi hatırlamanızda, kavramanın ok nemli bir rol vardır. Bir ğrenci olarak okuduğunuz hemen hemen her şeyi er ya da ge bir yerlerde kullanırsınız. Bu, bir dnem devi, semeli bir test ya da bir final sınavı olabilir. Bu yzden devlerinizi tamamlamak ve sınavlarınızdan geer not almanın ok tesinde, zerinde durmanız gereken bir konu daha var. O da, okuduklarınızı hatırlamaktır. Biroğunuz hatırladığınız bir detay ile sınıfın en yksek notunu aldığınızı ya da hatırlayamadığınız bir nokta ile beklediğinizden daha dşk bir not aldı...Devamını Oku »

Kitap Okuma- Hızlı Okuma-Kitap Okuma Teknikleri, Edebiyat Okumak

 Kitap Okuma- HIZLI OKUMA-kitap okuma teknikleri,  EDEBİYAT OKUMAK

KİTAP OKUMA- HIZLI OKUMAK- KİTAP NASIL OKUNUR Edebiyat Okumak Daha hızlı yryebilir misin? diye sordu mezgit balığı salyangoza. Arkamızda bir su kaplumbağası var ve kuyruğuma basıp duruyor! Alice hala kafasındaki şarkıyla, Ben mezgit balığının yerinde olsaydım, su kaplumbağa...Devamını Oku »

Kitap Okuma- Hızlı Okuma-Kitap Okuma Teknikleri, Eleştirel Bir Okuyucu Olmak

 Kitap Okuma- HIZLI OKUMA-kitap okuma teknikleri,  Eleştirel Bir Okuyucu Olmak

KİTAP OKUMA- HIZLI OKUMAK- KİTAP NASIL OKUNUR Drt senelik niversite hayatımdan sonra, benim sevgili okulum yıllar boyunca dediğim paraların karşılığında beni beklediğim diploma ile dllendirmeden nce, beni altı saatlik bir deneme sınavına tabi tuttu. Biz byk edebiyatılara tek bir soru sordular: Aşağıdakileri analiz edin ve yorumlayın. (Tabii, aşağı...Devamını Oku »

Kitap Okuma- Hızlı Okuma-Kitap Okuma Teknikleri, Okuma Cazibesi

 Kitap Okuma- HIZLI OKUMA-kitap okuma teknikleri, OKUMA CAZİBESİ

KİTAP OKUMA- HIZLI OKUMAK- KİTAP NASIL OKUNUR Teknik Metinlerin Cazibesi Okumanızı geliştirmek iin şu ana kadar pek ok yol ğrendiniz. Şimdi ise ok daha teknik metinlere meydan okuyarak alıştırma yapma zamanı. Fizik, trigonometri, kimya, hesap yapma. Biliyorsunuz, bu konular t&uum...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Yukarı Çık