Hızlı Okuma

Hızlı Okuma(Etkin Ve Hızlı Okumak İçin Püf Noktalar)

Hızlı Okuma(ETKİN VE HIZLI OKUMAK İÇİN PÜF NOKTALAR)

ETKİN VE HIZLI OKUMAK İÇİN PÜF NOKTALAR Okuyacağınız yazı ile gözleriniz arasında 40 – 50 cm aralık bırakmaya ve sayfaya kuşbakışı egemen olmanızı sağlayacak bir açı ile bakmaya özen gösterin. Böylece kelime gruplarına odaklanmanız kolaylaşır. Çalışmak için en verimli ışık gün ışığıdır. Sırt üstü yatarak, yüzükoyun uzanarak okumayın. Oturduğunuz yer çok yumuşak veya çok sert olmamalı, arkası düz olmalıdır. Zihinle beden paralel çalışmaktadır. Zihniniz okumaya hazır değilse bedeninizin de hazır olmaması doğaldır. Okuma pozisyonuz şu şekilde olmalıdır: Her iki ayağınız da yere paralel uzanmalı, sırtınız dik olmalı ve kaslarınız fazla gerilmemelidir. Okuma pozisyonunuzun düzgün olması şu faydaları sağlar : Beyninize oksijen ve kan akışı kolay biçimde ulaşır. Gözlerinizin görüş açısından tam faydalanırsınız. Omuriliğinize yönelen elektrik enerjisi akımı beyin gücünüzü arttırmanızı sağlar. Dalgı...Devamını Oku »

Hızlı Okuma(Hızlı Okuyan Ünlüler)

Hızlı Okuma(Hızlı Okuyan Ünlüler)

HIZLI OKUYAN ÜNLÜLER Başarısının gizemi ne? Kendisi bir kitabında başarısını sırrını şöyle anlatıyor “ Önce bir hızlı okuma eğitimi alıp hemen ardından birkaç yıl içinde kişisel gelişimle ilgili 700 kitap okudum. Birçok seminere katıldım. Sonuçta bilgi güçtür ilginç bir kanıtı. Bilgiye kısa yoldan ulaştı ve hayatını şekillendirdi. Bir başka örnek Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’dir. Süleyman Demirel de çocukluğunu İslam Köy köyünde çobanlık yaparak geçirmiştir. DSİ’ de görevliyken ABD’de anlayarak hızlı okuma eğitimi aldığı bilinmektedir. Bir gazetede Cumhurbaşkanı olduğu zamanlardaki bir gününü söyle anlatıyor : “Cumhurbaşkanı her sabah saat 6.30’da kalkıyor. Kahvaltı ile birlikte bütün gazeteleri ve dergileri en ince ayrıntısına kadar okuyarak buna yaklaşık iki saatini ayırıyor.” İnsanları şaşırtacak kadar hızlı okuyan birisi… Birçok çok lider gibi… Mesela Başkan John F. Kennedy, yirmi dakikada dört gazete okuyabilirdi. Hızlı Okuma(Hızlı Okuyan Ünlüler)...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim Eğitimleri(İzmir Anlayarak Hızlı Okuma)

Kişisel Gelişim Eğitimleri(İzmir Anlayarak Hızlı Okuma)

ANLAYARAK HIZLI OKUMA VE ÖĞRENME TEKNİKLERİ Mevcut okuma alışkanlıklarını belirleyip, anlayarak okuma hızını en az %300 köklü bir biçimde artırmayı GARANTİ EDİYORUZ! Konsantrasyon ve okuma motivasyonunu arttırmak.DİKKATSİZLİKTEN SORU KAÇIRMAMAK İÇİN... DAHA HIZLI SORU ÇÖZEBİLMEK İÇİN...SINAVLAR YAKLAŞIYOR... SINAVLARINIZ KABUS OLMASIN... KONULARI YETİŞTİRME DERDİNİZ KALMASIN...ÖSS ve OKS (KPPS,LES… )grupları Yetişkinlere ve her düzeydeki herkese... EĞİTMEN: KİŞİSEL VE KURUMSAL GELİŞİM UZMANI CEMAL KONDU( Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 www.sayginnlp.com) KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ( İZMİR ANLAYARAK HIZLI OKUMA)...Devamını Oku »

Hızlı Okuma(Bilgi Çağında Oku- Mobiliniz Kaç Model?)

Hızlı Okuma(Bilgi Çağında Oku- Mobiliniz Kaç Model?)

BİLGİ ÇAĞINDA OKU-MOBİLİNİZ KAÇ MODEL? 1899 yılında Amerika patent başkanı enteresan bir sözle, “dünyada icat edilecek her şey icat edildi” diyor. Bugün yeni dediğimiz şey bir süre sonra eskiyor ve çöpe atılıyor. Değişim çok ama çok hızlı… 70 yıllık karbüratör piyasasını 7 yılda enjeksiyon ele geçirdi. 50 yıllık plak piyasasını 5 yılda CD’ler ele geçirdi. 30 yıllık faks sektörünü 3 yılda e-mail ele geçirdi. Siz bu değişimi tribünden mi izliyorsunuz, yoksa değişimin tam içinde misiniz? Değişime direnmeye çalışırsanız, değişimi istemezseniz, değişim treninin altında kalırsınız. 1917 yılında 100 büyük şirketten bugün sadece 15’i ayakta kalabilmiştir. Bunlar, 6 petrol, 2 oto üretim, Kodak, AT&T, General Electric, Johnson-Johnson, CitiCorp, Practer-Gamble… değişime direnmedikleri için şu an ayaktalar ve dünya markası diğer 85 şirket ise değişime ayak uyduramadıkları için iflas etmiş, terk edilmiş ya da satılmışlardır. Bizler kendi hayatımızı değiştirmemek için direnirken öbür taraftan maz...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim Eğitimleri (Hızlı Okuma Eğitmen Yetiştirme Proğramı)

Kişisel Gelişim Eğitimleri  (HIZLI OKUMA EĞİTMEN YETİŞTİRME PROĞRAMI)

ANLAYARAK HIZLI OKUMA eğitiminde 10 yıllık tecrübe!!! Anlayarak Hızlı Okuma eğitmenlerinden direk eğitim ve anında geri bildirim alma ayrıcalığına sahip olacaksınız. Şimdiye kadar deneyimlediğiniz en mükemmel eğitime katılacaksınız. Bu eğitim süresince bu konuda çok fazla beceriyi kazanacaksınız. Bu kişisel gelişiminiz için eğlenceli, heyecan dolu ve bir daha bulunmaz bir fırsat… Tüm katılımcıların anlayarak hızlı okuma konusunda ve NLP’ yi anlayarak hızlı okuma birlikte kullanmaları amacıyla pratiğe yönelik olarak düzenlenmiştir. Programına katılarak anlayarak hızlı okuma ve öğrenme teknikleri İle ilgili son gelişmeleri hızlı bir şekilde yakalama şansınız var. ( Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 www.sayginnlp.com kişisel gelişim eğitimleri) ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Yukarı Çık