Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında, Makyaj

Psikoloji, Hamile, Hamilelik Hakkında, Makyaj

Hamilelik Hakkında, Hamilelik ve Makyaj

Uzmanlar hamile bayanlar için organik maddelerden üretilen kozmetik ürünlerin kullanılmasının daha uygun olduğunu vurguluyorlar. Hamile bayanların sağlığı açısından abartılı makyaj yapmaması gerektiğini üzerinde duruyor ve dikkat edilmeli diyorlar..

Doğal maddelerden elde edilmiş kozmetik ürünlerle hafif makyaj yapılmasını tavsiye eden uzmanlar, "Hamilelik döneminde bazı bayanların tırnaklarında kolay kırılma olurken, bazı bayanların tırnakları ise daha kalın ve daha kolay şekil alan tırnaklar haline gelebiliyor. Tırnağı kırılan hamilelerimizin yoğun tırnak nemlendiricilerini düzenli olarak kullanmaları gerekir. Deriden emilerek etki eden diğer kozmetik ürünlerinin ise anne ve bebeğe zararlı yan etkilerinin olup olmadığı tam anlamıyla bilinemiyor. Hamilelikte bu ürünlerin kullanılmaması daha doğru olacaktır.

Saç boyaları ve çatlak kremlerinin bilinen bir yan etkisi olmadığını vurgulanıyor. Hamileliğin 6. ayından sonra hızla büyüyen uterus nedeniyle sürekli gerilen karın bölgesinde doğum sonrası çatlaklar oluşur. Hamileliğin 5. ayından itibaren uygun ürünlerle günlük bakım ve masaj uygulamaları, karın derisinin esnekliğini arttıracak ve çatlamaları önemli düzeyde azaltacaktır. Doğum sonrasında estetik açıdan rahatsızlık hissetmemeniz için önceden tedbir almak gerekiyor.

( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi, hamilelik dönemleri, hamilelik hakkında, hamilelik, hamile bayan)

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık