Fıkralar

Komik Fıkralar - Bas Üstüne

KOMİK FIKRALAR -  BAS ÜSTÜNE

KOMİK FIKRALAR - BAS ÜSTÜNE … Temel berbere gitmişmiş. Dükkanın esas sahibi başka adamı tıraş ediyormuş. Temel'i de yağlı müşteri gördü- ğü için hemen tıraş koltuğuna oturtmuş. Çırağa: - Amcan nasıl istiyorsa öyle güzel bir tıraş yap, diye seslenmiş. Yerdeki kılları süpürmekle meşgul olan çırak ne olduğunu anlayamamış. Fakat ustası ne derse yapması gerektiğini bilecek kadar ustasından korkuyormuş. Hemen Temel'i sakal tıraşı yapmak için kolları sıvamış. Fakat daha önce hiç kimseyi kendisi de dahil tıraş etmediği için çok zorlanıyormuş. Bir de ustası dikkatle ona bakmasa belki de işi yapabilecekti. Bunları düşünürken bıçağı Temel'in yüzünün derisine doğru kaydırır. Kırmızı kanı gören usta boğa ya dönmüştü. Hemen: "Ben sana güzel tıraş et demedim mi?" deyip bir tokat sallar. Çırak yere eğilince tokat Temel'in kan akan yanağında patlar. Aynı olay Temel'in yüzünün öbür tarafını traş ederken de yaşanmış. T...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Aptal Defteri

KOMİK FIKRALAR -  APTAL DEFTERİ

KOMİK FIKRALAR - APTAL DEFTERİ … Meşhur şairlerden birisinin özel bir defteri varmış. Kendine göre aptalca işler yapanların isimlerini buraya ya- zarmış. Birisi birisine kızınca da: "Senin adın da şairin aptal defterinde var." diye takılırmış. Bir gün devrin padişahı acaba defterde kimlerin ismi var? diye merak etmiş. Fazla merakın iyi olmadığım he- sap edememiş. Emir ferman buyurarak şairin elindeki defterin tez huzuruna getirilmesin!' emretmiş. Defter şa- irden alınıp padişaha getirilmiş. Padişah aptalların yazı- lı olduğu defterde kendi ismini de görünce deliye dön- müş. Fakat karizmayı çizdirmemek için olayı kimseye söylemeyerek vaziyeti idare etmeye çalışmış. Mükafat- landıracağım diye şairi huzuruna çağırmış. Şoire kendi isminin neden defterde yazılı olduğunu sormuş. Şair: - Efendim/ siz seyisinize yüz bin altın vererek Arabistan don safkan Arap atı sipariş etmediniz mi? O kadar pa- rayı alan biri daha g...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Açı K Yeşi Ller Ön Tarafa

KOMİK FIKRALAR -  AÇI K YEŞİ LLER ÖN TARAFA

KOMİK FIKRALAR - AÇI K YEŞİ LLER ÖN TARAFA … Temel Amerika'da dolmuş sürücüsüdür. Aracım yolcuların bineceği yere çekmiş yolcuların binmesin! beklemektedir. Bu orada bir siyah yolcu gelmiş aracın en ön tarafına binmiştir. Ardından bir beyaz yolcu gelince arkaya oturur. Bir tane daha beyaz yolcu gelince oda arka ta raf a oturur. İki beyaz kendi kendilerine söylenmeye başlarlar. - Biz iki beyaz adam arkada nasıl otururuz? - Biz varken zenci nasıl öne oturur? Ayağa kalkıp zenciyi tartaklamak için ön tarafa geçerler. - Geç bakayım arka koltuğa!... - Ama ben sizden önce geldim, hak bana ait. - Sen siyahsın, zencisin, önce gelmen önde oturmanı gerektirmez. Hadi uzatma geç. Yoksa biz yapacağımızı biliriz. Zenciyi beyazlar beyazlatma işlemine başladıkları sırada kahramanımız Temel aracın içerisine girer... - Ne oluyor buradaaaa! ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Kondüktör

KOMİK FIKRALAR -  KONDÜKTÖR

KOMİK FIKRALAR - KONDÜKTÖR … Kompartımanda tek basma yolculuk ediyordu. Birden kapı açıldı ve tabancalı biri; - Çabuk paraları sökül, diye bağırınca, adam korkudan titreyerek cevap verdi: - Kusuruma bakmayın ama meteliğim yok. - Öyleyse niye titriyorsun? Yolcu gülerek; -Ben sizi kondüktör sanmıştım da!... (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn:...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Büyük Babanın Mirası

KOMİK FIKRALAR -  BÜYÜK BABANIN MİRASI

KOMİK FIKRALAR - BÜYÜK BABANIN MİRASI … Cebinde meteliği yoktu. Bir lokantanın önünde durdu, gözü vitrinde bir levhaya takıldı: - Giriniz ve istediğinizi yiyiniz. Hesabınızı torununuz ödesin. Adam, tam bana göre, diye mırıldanarak içeri daldı. Havyar, ıstakoz, karides, kuzu pirzolası... Doyduğu halde ne varsa söyledi. Yemeği bitirince, çıkmak üzere hazırlandı. Fakat garson yetişip, hesap pusulasını burnuna dayamasın mı? Hem de tuzlu bir hesap... - Ama, diye derhal itiraz etti bizimki tabii. - Kapıda hesabınızı torununuz ödesin diye yazmıyor mu? Garson gayet nazik cevap verdi: - Yazıyor tabiî efendim! Ama bu size takdim ettiğim hesap, sizin büyükbabanızın. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… RE...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Yukarı Çık