Fıkralar

Komik Fıkralar - O Zaman Niye Açıyorsun

KOMİK FIKRALAR - O ZAMAN NİYE AÇIYORSUN

KOMİK FIKRALAR - O ZAMAN NİYE AÇIYORSUN … Temel, arkadaşı İdris'i aramaktadır. Telefon numarasını çevirir ve arkadaşım sorar: - Alo İdris orada mı? Karşı taraf: - Hayır efendim, yanlış numara. Temel: - Madem yanlış olduğunu biliyorsun telefonu niye açı- yorsun. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Çok Şükür

KOMİK FIKRALAR -  ÇOK ŞÜKÜR

KOMİK FIKRALAR - ÇOK ŞÜKÜR … Bir zamanlar herkese korku salon polis teşkilatı ile meşhur bir ülke- de geçen bir telefon konuşması... - Alo efendi m! - Pardon galiba yanlış numarayı çevirdim. - Dikkat etsene geri zekalı! - Geri zekalı sensin, ayrıyeten anlayışsız ve de küstah- sın... - Nee! Sen kiminle konuştuğunu biliyor musun??? - Hayır! - Ben emniyet müdürüyüm (biraz sessizlikten sonra...) - Sen kiminle konuştuğunu biliyor musun: - Hayır! - Ohhh çok şükür... (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Eski Gazeteler

 KOMİK FIKRALAR -  ESKİ GAZETELER

KOMİK FIKRALAR - ESKİ GAZETELER … Başhekim, akıl hastanesinin bahçesinde dolaşıyordu, bir ara baktı, bir kalabalık gözüne çarptı. Hemen oraya gitti. Deliler bir halka oluşturmuş, ortada dönüp konuşan birini dinliyorlarmış: - Mifoseviç seçimleri kaybetti. Türkiye'de enflasyonun düşmesi yolunda büyük bir adım daha atıldı. Rusların Çeçenlere karşı zulmü devam ediyor. Fener bu yıl da kupayı alamadı. Yayla Kupasını Trabzon kazandı... Başhekim çok şaşırarak: - Ne yapıyorlar bunlar böyle? diye sormuş. - Efendim, demişler, ortadaki deli kendinin gazete olduğunu sanıyor, haberleri bildiriyor. Başhekim bundan çok hoşlanmış. Dolaşmasın) sürdürmüş. Az ileride bir de ne görsün.! Sekiz, on deli iplerle sımsıkı birbirlerine bağlanıp bir köşeye atılmamış mı! Hemen yanındakine: - Bunlar niye bu halde? diye sormuş. - Onlar mı, onlar okunmuş eski gazeteler efendim... ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Deniz Feneri

KOMİK FIKRALAR -  DENİZ FENERİ

KOMİK FIKRALAR - DENİZ FENERİ … Amerikon Deniz Kuvvetleri'ne ait ünlü savaş gemisi Missouri'nin görevlileriyle, Nevvfoundland'de görevli Kanadalı yetkililer arasında 1995 yılında yapılan ve tümüyle gerçek olan bu telsiz görüşmesi, Amerikan Deniz kuvvetleri tarafından aynı yıl açıklanmıştır. Amerikan Deniz Gemisi: Çarpışmayı önlemek için lütfen rotanızı 15 derece kuzeye çevirin. Tamam. Kanadalı yetkililerin cevabı: Çarpışmayı önlemek için biz sizin rotanızı 15 derece güneye çevirmeniz! öneriyoruz. Tamam. Amerikan Gemisi: Amerikan Deniz Kuvvetleri gemisinin kaptanı konuşuyor. Tekrar ediyorum, rotanızı değiştirin. Tamam. Kanadalı yetkilinin cevabı: Hayır, biz rotamızı değiştiremeyiz. Tekrar ediyorum; siz rotanızı değiştirin. Tamam. Amerikan gemisi: Burası Amerikan uçak gemisi Missouri adımızı duymamış olanlara hatırlatıyoruz; Amerikan Deniz Kuvvetlerinin büyük savaş gemisi Missouri'yiz. Lütfen şakanızdan ya da inadınızdan vazgeç...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Av

KOMİK FIKRALAR -  AV

KOMİK FIKRALAR - AV … Temel ile Dursun ava çıkmışlar, aksama kadar dolaşmışlar hiçbir şey avlayamadan geri dönmüşler. Ertesi gün yine ava gitmişler, elleri bomboş geri dönmüşler. Bunlar devamlı böyle ava gidip elleri bomboş dönüyorlarmış ve moralleri bozuluyormuş. Temel: "Bu sefer de boş dönersek bir durum değerlendirmesi yapacağız. Niye başarısız olduğumuzu öğreneceğiz." demiş. Fakat avdan yine elleri boş dönmüşler. Hemen bir toplantı yapıp durumu değerlendirmişler. - Temel, silahımız var, ipimiz var köpeğimiz var, iyi da nişancıyız, niye vuramıyoruz? demiş. Bunlar daha ileri teknikli av aletleri alarak tekrar ava gitmişler. Yine bir şey avlayamadan gelmişler. Dursun da bu sefer dayanamayarak demiş ki: - Haçan pen pileyrum niye bir şey avluyamaduğumizi. Biz av köpeğin! fazla yükseğe firlatamayruzda onun için daaa demiş. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fı...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Yukarı Çık