Fıkralar

Komik Fıkralar - İyileşecek

KOMİK FIKRALAR -     İYİLEŞECEK

KOMİK FIKRALAR - İYİLEŞECEK Kocasını doktora götüren kadın makineli tüfek gibi başladı anlatmaya: - Efendim esimin sinirleri çok bozuk, her olaya kızıyor. Bağırıyor, çağırıyor... Hayatımızı cehenneme çevirdi. Acaba ne yapalım, hangi ilacı tavsiye ediyorsunuz? Doktor, kocasının hiç ses çıkartmadan esini dinlediğini görünce, kadına dönerek: - Hanımefendi, size iki hap île bir iğne vereceğim. Bunları hemen kendinize uygulamanız gerekiyor. Kadın: - Ama doktor nasıl olur. Hasta ben değilim ki? Eşim hasta, deyince... Doktor: - Biliyorum hanımefendi. Hele siz ilaçlarım! kullanın, koçanız hemen iyileşecek. REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAY...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Evlenirken Neredeydîn?

 KOMİK FIKRALAR - EVLENİRKEN NEREDEYDÎN?

KOMİK FIKRALAR - EVLENİRKEN NEREDEYDÎN? … Adamın biri, Ankara'ya gidiyormuş, tam uçağa binerken kulağında bir ses: - Binme, bu uçak düşecek! Dönmüş, bakmış, kimse yok, ama içine de bir kurt düşmüş, binmemiş. İkinci uçağı beklerken kara haber ulaşmış: - Uçak düştü kurtulan olmadı! Koşmuş Haydarpaşa'ya, bilet almış, tam trene binecek, aynı ses kulağında: - Binme bu trene, raydan çıkacak! Dönmüş, bakmış yine kimse yok, trene binmemiş, gelmiş eve, sabah gazeteyi açınca tüyleri ürpermiş: - Tren Eskişehir'de raydan çıktı şu kadar ölü, şu kadar yaralı... Allah'ına şükretmiş, koşup otobüse bilet almış, tam binerken yine o ses: - Bu otobüse binme, freni patlayacak! Dönmüş yine kimse yok! Dayanamamış, bağırmış: - Sen kimsin yahu? - Ben senin iyiliğin! düşünen meleğim! Adam iyice kızmış: ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Çocuk Bezi

KOMİK FIKRALAR -  ÇOCUK BEZİ

KOMİK FIKRALAR - ÇOCUK BEZİ … Günün birinde bir adamın akşam patronla yemeği var- mış. Adam takım elbisesine çok güzel ve kaliteli bir kra- vat almak istiyormuş. Bir mağazaya gitmiş. Yanma bir kadın yaklaşmış ve sormuş: - Ne arzu etmiştiniz efendim? - Bir kravat alacaktım. Kadın: - Bizde müşteriyi memnun etmek esastır kravatlarımız 2. kattadır. Adam 2. kafa çıkmış. Adam, kadına bir kravat istiyorum demiş ve kadın sormuş: - Kravatınız renkli mi olsun yoksa siyah beyaz mı? Adam: - Renkli olsun, demiş. Kadın: - Bizde müşteriyi memnun etmek esastır, lütfen bir kat yukarı çıkın, demiş. Adam çıkmış. Kadına ben renkli bir kravat istiyorum, demiş. Kadın: - Kravatınız renkli ve üstünde çizgiler mi olsun yoksa renkli ve üstünde çiçekler mi demiş? Adam: - Çiçekler olsun, demiş. Kadın: - Bizde müşteriyi memnun ...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Oscar Kazanmanın Yolu

KOMİK FIKRALAR -  OSCAR KAZANMANIN YOLU

KOMİK FIKRALAR - OSCAR KAZANMANIN YOLU … Okyanusta büyük bir gemi hızla ilerliyorken, bir an gemi kaptanı herkesi güverteye çağırmış. Herkes güverteye toplanınca: - Size bir kötü, bir de iyi haberim var, demiş. Hangisi île başlayım? - iyi olanla demiş yolcular... - 11 dalda OSCAR kazanacağız... (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayg...Devamını Oku »

Komik Fıkralar - Büyük Babanın Mirası

KOMİK FIKRALAR - BÜYÜK BABANIN MİRASI

KOMİK FIKRALAR - BÜYÜK BABANIN MİRASI … Cebinde meteliği yoktu. Bir lokantanın önünde durdu, gözü vitrinde bir levhaya takıldı: - Giriniz ve istediğinizi yiyiniz. Hesabınızı torununuz ödesin. Adam, tam bana göre, diye mırıldanarak içeri daldı. Havyar, ıstakoz, karides, kuzu pirzolası... Doyduğu halde ne varsa söyledi. Yemeği bitirince, çıkmak üzere hazırlandı. Fakat garson yetişip, hesap pusulasını burnuna dayamasın mı? Hem de tuzlu bir hesap... - Ama, diye derhal itiraz etti bizimki tabii. - Kapıda hesabınızı torununuz ödesin diye yazmıyor mu? Garson gayet nazik cevap verdi: - Yazıyor tabiî efendim! Ama bu size takdim ettiğim hesap, sizin büyükbabanızın. (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı, ) Alıntıdır… …Alıntıdır… REKLAMDevamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Yukarı Çık