Fıkralar

Komik Fıkralar(Kadın Kulağı)

Komik Fıkralar(KADIN KULAĞI)

Adamın biri kazada kulaklarını kaybetmiş. Araştırmaları sonucu iyi bir plastik cerrah bulmuş, ve girmiş ameliyata. Ameliyat sonrası bandajlar açıldıktan bir süre sonra: - "Aman Allahım Doktor! Bana kadın kulakları takmışsınız!" diye bağırmaya başlamış. - "Kulak kulaktır!" demiş Doktor... "Kadını erkeği olmaz!" - "Yanılıyorsunuz!" demiş hasta... "Herşeyi duyuyorum ama hiçbir sey anlamıyorum!" -ALINTI- Komik Fıkralar(KADIN KULAĞI) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı)...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Herkes Güverteye)

Komik Fıkralar(HERKES GÜVERTEYE)

Okyanusta büyük bir gemi hızla ilerliyorken, bir an gemi kaptanı herkesi güverteye çağırmış. Herkes güverteye toplanınca: - "Size bir kötü bir de iyi haberim var" demiş. "Hangisi ile başlayayım?" - "İyi olanla" demiş yolcular... - "11 dalda oscar kazanacağız..." -ALINTI- Komik Fıkralar(HERKES GÜVERTEYE) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı)...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Kadınlara Karşı Zafer)

Komik Fıkralar(KADINLARA KARŞI ZAFER)

Adam kitabevinden içeri girdi, tezgahta duran gence sordu: - Sizde "Kadınlara Karşı Zafer Kazanan Erkek" romanı var mı? Tezgahtar eliyle az ötesini işaret etti: - Var efendim, orada masal kitapları bölümünde bulabilirsiniz. -ALINTI- Komik Fıkralar(KADINLARA KARŞI ZAFER) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı)...Devamını Oku »

Komik Fıkralar

Komik Fıkralar

HERKESİ TANIYAN KADIN Bir mahkeme salonu düsünün... Bir davada tanıklık etmesi için kürsüye yaşlı bir teyzeyi çagırırlar.. Kadın yerine oturur ve davalının avukatı kadına yaklaşır... - "Bayan Jones.. Beni tanIyor musunuz?" Yaşlı teyze cevap verir: - "Ah evet Bay Williams sizi çocukLugunuzdan beri tanIyorum.. siz taa o zamanlar bile aileniz için tam bir bas belasıydınız.. sürekli yalan söylüyorsunuz, karınızı komsunuzla aldatıyorsunuz, en yakınım dediginiz insanların arkasından konusuyorsunuz, 2 dolar fazla kazanmak için herkesi satarsınız..." Davalının avukatı basta olmak üzere bütün salon sok oLur.. Adam ne yapacağını bilemez bir halde kadına tekrar sorar: - "Peki Bayan Williams, ya karşı tarafın avukatını tanıyor musunuz?" Kadın yine cevaplar: - "Elbette tanıyorum.. çocukluğunda ona dadılık yapmıştım.. Tembel, ödlek ve alkolik adamın tekidir.. etrafında bir tek dostu yoktur ve herkes onun hala geceleri altına kaçırdığını söylüyor.." Yine herkes şokt...Devamını Oku »

Fıkralar Ve Hikayeler ( İnat )

Fıkralar ve Hikayeler (  İNAT  )

İNAT Üç inatçı yarışmaya girmiş. Yanşmacı hakem, önce inatçıların secerelerini sormuş. Yani ana adı, baba adı, doğum yeri, tarihi, evli mi?, bekar mı? kaç çocugu var... Sonra yarışmaya geçmiş. Birinciye; - Sen anlat bakalım? Birinci; . Bir gün çok aşırı sağanak yağmurda evime 5 km olan iş yerimden çıktım. Sırılsıklam ıslanarak eve geldinı, kapıyı aralıklı 3-5 defa çaldım. Karım yağmurda üşenip kapıya kadar gelmedi. "Kim o, kimsin?" diye yukarıdan seslendi. Ben de kapıya gelip beni karşılamadığına kızıp inadımdan kapıda sabaha kadar sağanak yağmurda bekledim. İkinciye sormuşlar; -Bu da bir inat mı? Demiş. Benim bir gün dişim ağrıyarak dişçiye gittim. Dişçi hangi dişin agrıyor” diye defalarca sordu, inadımdan cevap verip göstermedim. Dişçide 32 dişimi birden çekti…der. Üçüncüye sormuşlar: -Bunlarda inat mı? demiş. Ben evlendim zifaf gecesi karıma kızdım ve küstüm. 23 sene konuşmam ve aynı odada yatmam deyince, hakem; -Peki bu dört çocuk nereden, nasıl oldu? Diye sorar. -Valla ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Yukarı Çık