Fıkralar

Komik Fıkralar(Denizciler)

Komik Fıkralar(DENİZCİLER)

Alican çok terbiyesiz bir çocukmus. Bir gün annesinin misafirleri konken oynamaya gelmisler.Oglunun yanlis hareketlerde bulunacagindan korkan annesi misafirlere Alican terbiyesiz bir laf ederse kalkip gidiyormus gibi yapin belki utanir demis. Misafirler tamam deyip oyuna basladiklari sirada Alican içeri dalarak "Anne anne limana bir gemi yanasti içinde bir sürü abaza denizci var, etrafta kari ariyorlar demis. Bunun üzerine kadinlar ayaga kalkip gidermis gibi yapmislar. Bu sirada Alican atilmis "Oturun oturun, acele etmeyin, daha bir hafta buradalar" -ALINTI- Komik Fıkralar(DENİZCİLER) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı) (Editör)...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Polis Köpeği)

Komik Fıkralar(POLİS KÖPEĞİ)

Adam kirmizi isikta dururken karsida kucaginda köpek olan bir cocugun bir trafik polisinin pacasindan cekistirdigini gormus ve olayi izlemeye koyulmus. Cocuk cekistirdikce polis sinirlenip "git buradan" der gibi bir seyler yapiyormus. Cocuk birazdan tekrar gelip adamin pacasindan cekistirip kopegi isaret ediyormus ve bu olay bir kac dakika devam ettikten sonra polis bir ara iyice kizmis ve cocugu oradan kovmus. Olayi izleyen adam oraya dogru gidip polise cikismis: "Ayip ayip! Kucucuk cocuga nasil davraniyorsunuz!!!" Polis adama dönerek: -Kardesim sen cocugun ne dedigini biliyor musun? -Yahu kucucuk cocuk ne diyecek!?? Herhalde karsiya gecmek isteyecekti... -Yok yaaa... O cocuk kucagindaki kopegi becermemi istiyor!! Yavrularinin Polis Kopegi olmasini istiyormus!!! -ALINTI- Komik Fıkralar(POLİS KÖPEĞİ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ (k...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Pazarlık)

Komik Fıkralar(PAZARLIK)

Bir partide adamin biri, guzel bir bayanin yanina yaklasmis ve : - "Bayan, size bir milyar lira versem bu gece benimle beraber olur musunuz?" demis Kadin biraz duraksamis ve; - "Neden olmasin?" diye cevap vermis. Adam biraz sonra : - "Peki 5 milyon versem benimle beraber olur musunuz ?" demis. Kadin bu sorunun uzerine bozulmus ve, - "Siz beni ne sandiniz ?" demis. Adam bunun uzerine cevap vermis: - "Ne oldugunuzu anladik da, fiyatta anlasmaya calisiyoruz." -ALINTI- Komik Fıkralar(PAZARLIK) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı) (Editör)...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Köprü)

Komik Fıkralar(KÖPRÜ)

Ücüncü Boğaz Köprüsü'nü Japon, Amerikan ve Türkler'den oluşan bir konsorsiyum almış. Tam açılışın yapılacağı sırada kurdela kesilirken köprü büyük bir gürültüyle yıkılmıs. Japon; 'gitti bütün emeklerim, mahvoldu kumlarım' diyerek harakiri yapmış. Amerikalı; 'gitti çeliklerim, tonlarca çelik yıkıldı' diyerek tabancasını çekip intihar etmiş. Tüm bunlari izleyen Türk müteahhit de derin bir 'Oh!' çekerek yanındakilere dönmüş: ' 'İyi ki çimento koymamışım, yoksa bunlar gibi mahvolurdum'...' -ALINTI- Komik Fıkralar(KÖPRÜ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı) (Editör)...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Avcı)

Komik Fıkralar(AVCI)

80 yaşında bir adam doktora gider. Doktor adamın sağlığını sorduğunda adam "harika, 18 yaşında bir karım var ve benden hamile" der. Doktor bir kaç dakika düşündükten sonra adama döner ve "sana bir hikaye anlatacağım "der"; Avlanmaktan çok hoşlanan bir adam varmış. Her gün tüfeğini alarak ava gidermiş. Fakat bir gün dalgınlıkla yanına tüfek yerine şemsiyesini almış. Ormana gitmiş. Ağaçların arasında yürürken karşıda bir geyik görmüş. Hemen şemsiyeyi çıkartmış nişan almiş ve ... pat ... geyik yere yığılmış. "Adam şaşırmış ve doktora dönerek" olamaz ... başka birisi vurmuş olmalı" demiş. Doktor "KESiNLiKLE!" -ALINTI- Komik Fıkralar(AVCI) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı) (Editör)...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Yukarı Çık