Fıkralar

Komik Fıkralar(Karlı İş)

Komik Fıkralar(KARLI İŞ)

Adam arkadasinin latex-kauçuk ürünler yapan fabrikasini geziyordu... Bir ara bir otomatik makinanin basina geldi ve makinadan su seslerin geldigini duydu ; - Pisssst ....PAT !.....pissst ..PAT !.....pissst....PAT !.......... Merak edip sordu bu makinanin ne yaptigini ve neden bu seslerin geldigini.. Arkadasi cevapladi : - Bu makina biberon emzigi yapiyor...pisst sesi kaliba gelen latexin sisirilip emzik formu aldigini , pat seside ucuna açilan deligin sesini belirtir... Geziye devam edip baska bir makinanin basina geldiler. Bu makinadan da benzeri sesler geliyordu ama siralamalari farkliydi ; - Pisssst...Pisssst...Pissssst....Pisssst ...PAT !..... Adam gene meraklanip sordu ; - Peki bu ne makinasi ? - Bu bir preservatif makinasidir.. - Ama neden 4 Pisst tan sonra 1 PAT sesi geliyor... Arkadasi yanitladi ; - Her 4 preservatiften sonra 1 tanesinin ucunu deliyoruz da ondan.. Adam saskinlikla ve biraz...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Suratsız)

Komik Fıkralar(SURATSIZ)

Roger agir sartlar altinda calisan bir iscidir. Bos zamanlarini hep bowling ve voleybol oynayarak gecirmektedir. Karisi bu duruma uzulur ve bir hafta sonu onu striptiz kulubune goturmeye karar verir. O aksam beraberce kulube giderler. Kapidaki bodyguard, "Hey Roger! Seni gormek ne guzel!" der. Karisi sasirir, "Daha once buraya gelmismiydin Roger?" Roger, "Hayir hayir o adami bowlingten taniyorum..." Iceri girerler ve bir masaya otururlar. Garson gelir, "Iyi aksamlar Roger! Herzamanki gibi Cin tonik degil mi?" Karisi, "Roger bana bak sen buraya daha once geldin degil mi?" Hafif hafif ofkelenmeye baslayan karisini sakinlestirmek zordur. Roger, "Ne alakasi var! Voleyboldan tanirim onu bir iki tek icmisligimiz var ordan yani..." Karisi pek tatmin olmamistir ama susar. Derken stiriptizci hatunlardan biri masaya gelir, stritipzci, "Selam Roger! Yine ozel masa sovundan mi istersin?" Roger boka b...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Kara Kutu)

Komik Fıkralar(KARA KUTU)

Uc top model, Claudia, Cindy ve Naomi, Uzakdogu'da bir defileye katilmak uzere ucaga binmisler..Yol saatler surecek.. Ucak havalanir havalanmaz,Cindy makyaj kutusunu acmis, basamis suslenmeye.. Otekiler bakmislar, bakmislar.. "Kiz sasirdin mi?..Ucakta seni kim gorecek?.. Bu asiri makyaj niye.. Yuzune yazik" diyecek olmuslar. "Allah gostermesin"demis Cindy, "Simdi bu ucak duserse, kurtarma ekipleri gelir..Bakarlar burada dunya guzeli bir yuz.. Once beni kurtarirlar!.." Bes on dakika ucmuslar..Claudia, buyuk bir dikkatle bluzunu cikarmis... Ardindan sutyenini.. Belden yukarisi anadan dogma."Usuttun galiba" demisler, otekiler.. "Ucakta boyle seyahat edilir mi?.." "Yoo" demis Claudia.."Tersine aklim cok basimda..Simdi bir kaza olsa, dussek.. Kurtarma ekipleri gelse, en evvel bu harika memelere takilmaz, en evvel beni kurtarmazlar mi?.. "Biraz daha ucmuslar..Bu defa Naomi, hafif dogrulmus yerinden.. Pantolonunu zarif bir hareketle cikarm...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Fenerbahce Ve Tanrı)

Komik Fıkralar(FENERBAHCE ve TANRI)

Hagi basarilar ile dolu bir yasamin ardindan gunahlari icin cehennemde cezasini cektikten sonra cennete gitmis. Cennette Tanri Hagi'ye etrafi gezdirmis ve sonunda kucuk, sirin bahcesinde soluk renkte bir Galatasaray bayragi olan bir eve gelmisler Tanri Hagi'ye; "Bu ev senin, degerini bil. Burada oyle herkese ev vermeyiz" demis Hagi evin merdivenlerinden ikinci kata cikarken biraz ileride devasa bir bahcenin ortasinda, altinlarla suslenmis mermerli bir yolu olan, cok satafatli, koskoca bir saray gormus. Saraydaki balkonlarda ve bahcenin her yerinde de sari lacivert bayraklar ve Fenerbahçe armalari varmis. Hagi Tanri'ya: "Ben de cok basarili bir sporcu idim. Galatasarayda kac sampiyonluk yasadim sakat sakat oynadim fedakarlik yaptim,hep basariliydim,milli takiminda vazgecilmeziydim, demis. Neden benim evim Rustu'nunku gibi degil?" demis. Tanri da gulmus ve cevap vermis "O ev Rustu'nun degil, Rustu hala yasiyor. O ev benim" -ALINTI- Komik Fıkralar(FEN...Devamını Oku »

Komik Fıkralar(Yanlış Numara)

Komik Fıkralar(YANLIŞ NUMARA)

"Alo efendim" "Pardon galiba yanlis numarayi çevirdim" "Dikkat etsene geri zekali " "Geri zekali sensin, üstüne birde bit beyinlisin" "Ne sen kiminle konustugunu biliyormusun???" "Hayir" "Ben istanbul emniyet müdürüyüm" (biraz sesizlikten sonra) "Sen kiminle konustugunu biliyormusun" "Hayir" "Ohhh çok sükür" -ALINTI- Komik Fıkralar(YANLIŞ NUMARA) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (kişisel gelişim, fıkra, fikra, fıkralar, komik fıkralar, fıkracı, kişisel başarı) (Editör)...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Yukarı Çık