Bilinçaltı

Ürünlerimiz - Örümcek Korkusu (Araknofobi) Subliminal (Bilinçaltı) Telkin Cdsi

Ürünlerimiz - Örümcek Korkusu (Araknofobi) Subliminal (Bilinçaltı) Telkin CDsi

Araknofobi rmcek Korkusu Subliminal (Bilinaltı) Telkin CD'si rmcek Korkusu (Araknofobi) gnmzde sıklıkla grlen fobik rahatsızlıklardan birisidir. rmcek Korkusu (Araknofobi) olan kişiler doğa yryş, kamp, dağcılık gibi aktiviteleri yapamazlar. Hatta bu kişiler rmcek ağından ve rmcek resimlerinden bile korkabilmektedirler. rmcekle karşılaştıklarında ığlık atma, bulunduğu yerden uzağa kama ya da olduğu yerde hareketsiz kalma en ok grlen tepkiler arasındadır. Bununla birlikte bu korkunun temelinde ne olabileceği ile ilgili bilim insanları kesin bir sonuca ulaşabilmiş değiller. En yaygın grş bazı rmceklerin zehirli olması sebebiyle hayatta kalma igdsyle rmcek Korkusunun (araknofobi) ortaya ...Devamını Oku »

Ürünlerimiz - Aşırı Terleme Bozukluğu Subliminal (Bilinçaltı) Telkin Cdsi

Ürünlerimiz - Aşırı Terleme Bozukluğu Subliminal (Bilinçaltı)  Telkin CDsi

Aşırı Terleme Bozukluğu Subliminal (Bilinaltı) Telkin CD'si Soğuk havalarda dahi gnlk yaşamı ekilmez hale getiren aşırı terleme bozukluğundan kurtulmanın gnmzde eşitli yolları bulunmaktadır. Aşırı terleme bozukluğu (hiperhidrozis), kişilerin gnlk hayatlarını olumsuz etkileyebilmektedir. Hastalık vcudumuzda bulunan ve ter bezlerini kontrol eden sempatik sinir sistemindeki artış ile ortaya ıkmaktadır. Genellikle el ve ayaklarda daha yoğun olan terlemenin belirtileri, heyecanlı kişilerde, genlerde ve orta yaş grubu insanlarda grlmektedir. Aşırı terleme bozukluğu gnmzde cerrahi mdahale, botoks ve iontoferez gibi tedavi yntemleriyle tedavi edilebilmektedir. Gnmzn gelişen ve değişen tıp anlayışı birok rahatsızlığın insanın koşullanması sayesinde zlebileceğini g...Devamını Oku »

Ürünlerimiz - Çakra Ve Aura Subliminal (Bilinçaltı) Telkin Cdsi

Ürünlerimiz - Çakra ve Aura Subliminal (Bilinçaltı) Telkin CDsi

akra ve Aura Subliminal (Bilinaltı) Telkin CD'si Aura en genel tanımıyla insan vucudunu eviren elektromanyetik alandır. Auranın insan hayatı ierisinde birok nemli fonksiyonu bulunmaktadır. Evrensel enerjiyi vucudumuzun ihtiyaları doğrultusunda vcudumuza eken akralar aura zerinde bulunmaktadır. Bununla birlikte vcudumuzu evreleyen bir kalkan vazifesini de stlenirler. Kişi sağlam ve gl bir auraya sahipse dışarıdan gelecek hastalıklara ve olumsuz etkilere karşı da o derece de koruma altında olacaktır ve daha az etkilenecektir. Bunun yanında zayıf bir auraya sahipsek de hastalıklara ve dışarıdan gelecek negatif etkilere karşı o oranda savunmasız olduğumuz anlamına gelir. Auramızın gl olması fiziksel, zihinsel ve ruhsal sağlığımız aısından son derece nemlidir. &nbs...Devamını Oku »

Ürünlerimiz - Bağışıklık Sistemi Subliminal (Bilinçaltı) Telkin Cd'Si

Ürünlerimiz - Bağışıklık sistemi Subliminal (bilinçaltı) Telkin CD'si

Bağışıklık sistemi Subliminal (Bilinaltı) Telkin CD'si Vcudumuzda bağışıklık sistemi ismini verdiğimiz ilgin ve bir o kadar da şaşırtıcı bir savunma mekanizması bulunmaktadır. Bu bağışıklık sisteminin en temel grevi halk arasında mikrop olarak bilinen ve enfeksiyona yol aabilen virs, mantar, bakteri ve parazit gibi mikroorganizmaların zarar verici etkilerine karşı vcudu korumaktır. Gnlk hayat ierisinde girdiğimiz ortamlarda bedenimiz birok mikrobun saldırısına uğrar ve sz konusu zararlı organizmalar vcudumuza girebilmek iin uğraş verir. İnsan sağlıklı bir vcuda sahipse, karşılaştığı yabancı maddelerle ve hastalık etkenleriyle genellikle biz farkında olmadan baş eder. Vcudumuzun mikroplarla baş edemediği durumlarda ise hasta oluruz. Sz konusu organizmaların vcudumuza girmesini engellemek, girm...Devamını Oku »

Ürünlerimiz - Alışveriş Bağımlılığı Subliminal (Bilinçaltı) Telkin Cdsi

Ürünlerimiz - Alışveriş Bağımlılığı Subliminal (bilinçaltı) Telkin CDsi

Alışveriş Bağımlılığı Subliminal (Bilinaltı) Telkin CD'si Alışveriş Bağımlılığı; Btenizin elverdiği lde giyim, eşya, yiyecek gibi ihtiyalarınızı karşılamak iin yaptığınız alışveriş dışında, znt, sıkıntı, yalnızlık gibi duyguların giderilmesi iin her seferinde alışverişe başvuruyorsanız, alışveriş bağımlılığı sz konusu demektir. En nemli gstergesi kişinin ihtiyacı olmadığı ve aldığı rnleri kullanmadığı halde kendine engel olamayarak alışveriş yapmaya devam etmesidir. Alışveriş bağımlılığı; diğer bağımlılıklarda olduğu gibi, sorunu yaşayan kişiye ve yakınlarına ekonomik ve psikolojik aıdan ok zor zamanlar yaşatabilecek nemli bir sorundur. Markaların pazarlama stratejileri ve medyanın reklam sektrnce kullanımı geliştike alışveriş bağımlılarının sayısı da artmaktadır. <...Devamını Oku »

1 2 3
Yukarı Çık