Başarı

Başarı ( Başarı Fırsatları)

Başarı (  Başarı  Fırsatları)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Başarı Fırsatları) Çok bariz olmasına karşılık hep gözden kaçırılan bir başka özellik ise, fırsatı ilan eden işareti kaçırmamaktır. Birçok kişi oturup şansın onlara gülmesini bekler. Birçok olayda ise şans kapıyı çalsa bile genelde duyulmaz, güldüğü vakitse görülmez. O fırsatı görebilmek çok önemli bir yetenektir. (başarı yolları, basarı, basari, başarı nedir, başarı sözleri, motivasyon) Adolph Zukor, bir Macar göçmen, yüzyılın basında Amerika'ya gittiğinde- daha sonralan Paramount Studios'un basma geçecektir- bir alacağına kısmi karşılık olarak küçük bir sinema devralır. Buranın hazineye dönüşebilecek büyük bir fırsat olduğunu anlaması çok uzun sürmez. Sinema yeni ve alışılmışın dışındaydı; genişleyebilecek imkanları vardı. Aynı zamanda gelişmesini önleyen çok büyük sorunları da içinde barındırıyordu. (başarı yolları, basarı, basari,...Devamını Oku »

Başarı ( Başarı Adımları )

Başarı (  Başarı  Adımları  )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Başarı Adımları ) Başarıya ulaşmak için yedi kişisel özellik önem taşır: 1. Kendine.güven. Eğer kendinizi değerli ve yetenekli bir kişi olarak görmüyorsanız, sizi başarıya götürecek durum ve fırsatları değiştirme veya kontrol etme olasılığınız çok düşüktür. (başarı yolları, basarı, basari, başarı nedir, başarı sözleri, motivasyon) 2. Sorumluluk. Diğer bir deyişle cesaret. Hayatınızda "olan şeylerden siz sorumlusunuzdur. Başarı ya da başarısızlığa götürecek olaylarda tüm sorumluluğu almaya gönüllüsünüzdür. 3. İyimserlik. Başarılı olanlar, yeteneklerinin dışında gelişen olaylar olduğunu kabul ederler ancak bunun oranı konusuna kesinlikle olumsuz yaklaşmazlar. Kendilerin! iyi hisseder, geleceğe güvenle bakar ve şu anda verimli çalışmaya özen gösterirler. (başarı yolları, basarı, basari, başarı nedir, başarı sözler...Devamını Oku »

Başarı ( Başarı İçin Gerekenler)

Başarı (  Başarı  İçin Gerekenler)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Başarı İçin Gerekenler) Çok basitçe, motivasyon ister bir komitede hizmet ederken, ister çok uluslu bir şirkette unvan peşinde koşarken, başarılı olma dürtüşüdür, iş yaşamında başarıyı elde etmedeki, bir meslek sahibi olarak insanlığa hizmet etmedeki veya hayatın güzelliğine sanat yoluyla bir şey katmadaki temel dürtüdür. (başarı yolları, basarı, basari, başarı nedir, başarı sözleri, motivasyon) dışında kimseye güvenemeyeceğinizi varsaymalısınız. Bunun da ötesi, başarı, kabul edilebilirden mükemmele ilerleme demektir. Bu sebeple her zaman kolay olmaz. Bir şeyleri başarmak genellikle uzun ve zor bir çıraklıktır. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, ...Devamını Oku »

Başarı ( Başarılı Kişiler Kendilerini Nasıl Hazırlar)

Başarı (  Başarılı Kişiler Kendilerini Nasıl Hazırlar)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Başarılı Kişiler Kendilerini Nasıl Hazırlar) Çoğu insan yaşamının bir noktasında edindiği başarılar üzerinde düşünür. Bazıları başarılarını kişisel güç ile hesaplarlar, diğerleri servetleriyle. Birden şöhret olmak ise bazılarının içini ısıtır. Kötü şöhret, nispeten az kişi için "köşeyi döndüğünün" göstergesidir. (başarı yolları, basarı, basari, başarı nedir, başarı sözleri, motivasyon) Ancak, bazı insanlar başarıyı tamamen değişik bir kıstasa oturturlar. Onlar bunu yaşadıkları topluma yaptıkları olumlu katkı süresiyle ölçerler. Kıstas ne olursa olsun, başarı, yeteneklerim artırmayı isteyen, akıllarım gerekli bilgilerle dolduran ve belirli amaçlara ulaşmaya arzulu ve azimli olanları bulur. (başarı yolları, basarı, basari, başarı nedir, başarı sözleri, motivasyon) Güncel gazete başlıklarından ikisine bakalım: <...Devamını Oku »

Başarı

Başarı

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Başarı Nedir??) Bazılarının basan tanımları hem bencil hem de kasvetli olabiliyor. Onlara göre, basan, düzgün bir imajın yansıtılmasıdır. En önemlisi düzgün giyinmektir. (başarı yolları, basarı, basari, başarı nedir, başarı sözleri, motivasyon) Doğru kişilerle doğru mekanlarda görülmek başardıklarının bir gösterge- sidir. Diğerlerine göre, yükselme baskısı o kadar güçlüdür ki, arkadaşları veya beraber çalıştıkları kişileri ezerek öne çıkma düşüncesi onları telaşlandırmaz bile. Aslında .başarıyı .bir çırpıda edinmek için istediklerin! feda etmeye hazırdırlar Ya sonuçları? Onlar daha sonra da düşünülebilir. Şu anda önemli olan basan elde etmekte onlara yol gösterecek işaretleri izlemektir. Diğerleri başarıyı olgunlukla algılar. isteklerine ulaşmak için en iyi özelliklerini ortaya çıkarır ve onları geliştirirler. Amaçlan, yapıcı bir ş...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık