Başarı

Başarı ( Gerçeklerin Kontrolü: Olduğunuzu Mu Olabileceğiniz! Mi Olmak İstersiniz? )

Başarı (  Gerçeklerin Kontrolü: Olduğunuzu mu  Olabileceğiniz! mi Olmak istersiniz?      )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Gerçeklerin Kontrolü: Olduğunuzu mu Olabileceğiniz! mi Olmak istersiniz? ) • inançlarınız kanaatleriniz! belirler. • Kanaatleriniz memnuniyetinizi belirler. • Düşünceleriniz eylemleriniz! belirler. • Alışkanlıklarınız davranışlarınızı tahmin edilir kılar. • Karakteriniz geleceğinizi belirler. • Çalışmalarınız geride bırakacaklarınızı belirler. Kendinize sorun: • Bu söylenenlere katılıyor muyum? • Evetse - Günlük yaşamınızdaki hangi değişiklikleri çağrıştırdı? • Hayırsa- İnanç, güvenilirlik, düşünceler, hareketler, alışkanlıklar, karakter ve iş arasındaki kendi yorumunuzu yazın. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim...Devamını Oku »

Başarı ( Kim Sadakate Değer? )

Başarı (    Kim Sadakate Değer?    )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Kim Sadakate Değer? ) Sadakat kendiliğinden olmaz. Kazanılması lazımdır. Kimin bizim sadakatimize layık olduğuna nasıl karar vereceğiz? îşteki verimlilik hem liderlere hem de takipçilerine gereksinim duyar. Takımlar her şeye karar veremezler. Genellikle hazırlıklı değildirler ya da zamanları yeterli değildir. Peki hangi patron sadakate değer? Tecrübelerim bana şunlara ihtiyaç olduğunu öğretmiştir: 1. Değerli liderler pozisyonları için çok iyi hazırlanırlar. Yönetim başlı basma bir iş veya kariyerdir. Liderlik pozisyonunu üstlenenlerin çok hazırlıklı olmaları gerekir. İyi yönetici doğulmaz, sonradan olunur. 2. Değerli liderler kendilerim ve başkalarım objektif değerlendirirler. Kendilerine karşı objektif olmayan yöneticiler başkalarına karşı da olamazlar. Değerlendirmeleri ve düşüncelerinde objektif olmaya mecburdurlar. Kendileri...Devamını Oku »

Başarı ( Değerleriniz Ön Planda )

Başarı (  Değerleriniz Ön Planda      )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Değerleriniz Ön Planda ) Kafeteryamız Değerlere, Doğrulara ve Dürüstlüğe Açıktır. Değerler, doğrular ve dürüstlük kelimeleri politik arenaya son sürat girmiştir... Ne yazık ki, suçlamalar ve tartışmalar onları gerçek anlamlarından uzaklaştırarak birçok kişinin bu kelimeler hakkındaki kişisel yorumlarım bulandırmıştır. Bence bu karışıklığın en etkileyici tarafı, birçoğumuzun tüm değerleri göreceli, tüm doğruları geçici ve dürüstlüğü de konu dışı bulmasıdır. Eğer değerler kişisel kıymet terazimizi yansıtıyorsa, erdemler ahlaki mükemmellik duygusuyla bağlantılıysa, ve dürüstlük de moral doğruluğumuzu yansıtıyorsa bazı çok önemli sorularla karşı karşıyayız demektir. Kişisel ve toplumsal cevaplarımız ülkemizin geleceği için belli bir sosyal veya politik konudan daha büyük bir etkiye sahiptir. Cevapların içinde bizi bir ulus yapan bağl...Devamını Oku »

Başarı ( İhtiyaç Duyulan Kişi Olun )

Başarı (  İhtiyaç Duyulan Kişi Olun      )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( İhtiyaç Duyulan Kişi Olun ) Sonuç... İhtiyaç Duyulan Kişi Olun • Ahlaki değerlerin geçerli olmadığı durumlarda esnek olmaya çalışın. Hayatta çok az şey tek bir yolla çözülür. • Yenilgiden kaçmanın başarıyı engelleyeceğim unutmayın. Yenilgiyi önlemek başarıyla aynı şey demek değildir. • Israrcı olmayı öğrenin. Önemli görevler edinin. Rakiplerinizden daha çok dayanın. Sadece başka fırsatların kaçtığım ya da sağlığınızın bozulacağım anladığınız zaman geri çekilin. • Gerekli olmayacak konular üzerinde vakit harcamayın. • Riski düşük konularda deneysel davranın. Çekingen olmayın. Farklı olmaktan kaçınmayın. Yeni yollar araştıranlar her zaman takdir edilmişlerdir. • Sizi en iyi tanıyan kişiyle beraber güçlü yönlerinizi belirlerken kendinizi en iyi eleştiren kişi olun. Durumunuzu yazarak belirleyin ve şu soruları cev...Devamını Oku »

Başarı ( Güven İlgili - Son Bir Fikir )

 Başarı (  Güven  İlgili - Son bir fikir )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI Başarı ( Güven İlgili - Son bir fikir ) Son bir fikir: Kendine güven, sadece başkalarının yararı için değil kendi huzurumuz için de insani değerlere duyarlılık göstermek demektir. Bunu uygulamanın en iyi yolu ilişkilerimizi her kişinin güçlü noktalarım baz alarak kurup, onların sınırlarıyla kendimizi kısıtlamamaktır. Devam etmeden önce, bu bölümdeki formların doldurulmuş, kontrol edilmiş ve kendi durumunuza uygulanmış olduğundan emin olun. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp teknikleri, nlp kitapları, kişisel gelişim) DERLEYEN : ALINTIDIR REKLAMDI...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık