Başarı

Başarı- Başarı Kuralları( Beklenti Yasası ( Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? )

Başarı-  Başarı Kuralları(  Beklenti Yasası    (  Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?  )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Beklenti Yasası ) Başarı ( Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? ) 1. Daima her şeyin en iyisini umun! Birlikte olduğunuz insanların her zaman en iyi yönlerim göz önünde bulundurun. Girişilen her işte, ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarım, son derece isabetli kararlar vereceklerim ve nihayetinde başarılı sonuçlar elde edeceklerim düşünün. İşler kötü gittiğinde, diğer herkes gibi aşırı bir tepki göstermekten kaçının ve ilgili kişiyi karşınıza alarak, dostane bir hava içinde durumun tam olarak ne olduğunu öğrenin. Unutmayın ki, meydana gelen her şey için daima iyi bir neden vardır. 2. îşe evden başlayın. Eşinize ve çocuklarınıza, onlara olan inancınızın tam olduğunu, onların her açıdan kusursuz olduklarını, onları çok sevdiğiniz! ve onlar...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Beklenti Yasası )

 Başarı-  Başarı Kuralları(  Beklenti Yasası      )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Beklenti Yasası ) Büyük bir güven duygusu içinde olmasını beklediğiniz her şey, adeta kendiliğinden gerçeğe dönüşecek olan bir kehanet gibidir. İçinde bulunduğunuz durumların ne yönde gelişeceği konusunda düşünüp-konuşmakla, adeta bir falcı gibi davranmış olursunuz. Büyük bir güven duygusu içinde iyi şeylerin meydana gelmesin! umduğunuzda, genellikle başınıza iyi şeyler gelir. Olumsuz şeylerin meydana geleceğim düşündüğünüzde ise, genellikle hayal kırıklığına uğramazsınız. Beklentilerinizin, etrafınızdaki kişiler üzerinde de önemli bir etkisi bulunur. İnsanlardan ve durumlardan bekledikleriniz, onlara yönelik olarak sergileyeceğiniz davranış biçimleriniz! başka herhangi bir etkenden daha büyük bir oranda belirler. Ve ister olumlu, isterse de olumsuz olsun, diğer insanla...Devamını Oku »

Başarı (İnanç Yasası ) Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? )

Başarı (İnanç Yasası ) Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?  )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( İnanç Yasası ) Başarı (İnanç Yasası ) Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? ) 1. Zihninizi her türlü şüpheden ve korkudan arındırın. Sizi sınırlayan hiçbir şeyin bulunmadığım hayal edin. "Eğer sonucunda başarısız olmayacağınızı bilseniz, hayal edeceğiniz en büyük şey ne olurdu? İsteyebileceğiniz bütün zamana, paraya, yeteneğe, beceriye ve irtibatlara sahip olsanız, hayatta ne olmak ya da neyi gerçekleştirmek isterdiniz?" 2. Sizi her şeyden uzak tutan kendi kendinizi sınırlayıcı inançlarınıza meydan okuyun. Çoğu insan bu konuda adeta kör gibidir. Bu tip insanlar, sürekli olarak, gerçekten güvendikleri bir insanın desteğine ihtiyaç duyarlar, îyi tanıdığınız ve saygı duyduğunuz birisiyle oturun ve ona, sizin, gerçek potansiyelinizi açığa çıkarman...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( İnanç Yasası )

 Başarı-  Başarı Kuralları(  İnanç Yasası    )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( İnanç Yasası ) Gerçekten hissederek inandığınız her şey, bir gün gerçeğe dönüşür. İnsan her zaman inançları, özellikle de kendisi hakkındaki inançları ile tutarlı bir şekilde davranır. İnançlarınız, onlara ters düşen bilgileri süzen bir filtre görevi görürler. Gördüğünüz bir şeye mutlaka inanıyor olmanız gerekmez, asimda kişi, inanmakta olduğu şeyleri görür. İnanmak üzere karar kıldığınız şeylere ters düşen her türlü bilgiyi reddedersiniz. Bu inançlarınızın veya önyargılarınızın gerçeklere (ya da hayallere) dayanıp-dayanmamasının ise, bu davranışınızın üzerinde hiçbir etkisi yoktur. "Önyargı" ifadesi, "elinizde bir bilgi olmaksızın (hatta kimi zaman bir takım bilgiler olduğunda bile), peşinen hüküm vermek" anlamına gelir. En önemli başarı stratejilerinden bir tanesi de, ...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları(Dört Temel Yasa )

 Başarı-  Başarı Kuralları(Dört Temel Yasa  )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları(Dört Temel Yasa ) Neden-Sonuç Yasasi'nı oluşturan dört temel yasa bulunmaktadır. Söz konuşu yasalar, bu kitapta öğreneceğiniz tüm yasaların da temelim oluşturmaktadırlar. Bu yasalar, insanların başlarına gelen olayların bir çoğunu açıklamaya yararlar. Bütün mutluluklar ve başarılar, bu dört temel yasa ile uyum içinde yaşandığında; bütün mutsuzluklar ve başarısızlıklar ise, bu yasalar dikkate alınmadığında ortaya çıkarlar. Sözünü ettiğimiz bu yasaların "kare ası"; İnanç, Beklenti, Çekicilik ve Uyuşma Yasaları'ndan oluşmaktadır. Bunları, hayattaki basanları ve başarısızlıkları, mutluluğu ve mutsuzluğu, zenginliği ve fakirliği açıklayan Neden-Sonuç Yasasi'nın alt yasaları olarak değerlendirmek de mümkündür. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık