Başarı

Öss, Oks, Sbs.... Vb. Sınavlar Öncesi Güçlü Hafıza- Beslenme Sınav Başarısı, Basarı, Besinler,

 ÖSS, OKS, SBS....	vb. Sınavlar öncesi güçlü hafıza- beslenme  Sınav başarısı, basarı, besinler,

ÖSS, OKS, SBS....vb. Sınavlar hazırlanan için Sınav dönemi yaklaşırken atraştırmacılar, insanları öğrencilere ders çalışırken kahve yerine çay içmelerini tavsiye etti. Yapılan bir araştırmaya göre, uykuyu dağıtmakta kahve ile çay arasında çok büyük bir fark bulunmuyor. Ancak çay içerdiği antioksidan maddeler sayesinde vücudun daha dinç olmasını sağlıyor ve konsantre olma süresini kahveye oranla daha fazla süre uzatıyor. Ayrıca beyni rahatlattığı için problem çözme yeteneğini de artırıyor. (beslenme, sınav stresi, sınav başarısı, sınav başarısızlığı, başarı düzeyi, sınav kazanmak,başarı, motivasyon, basarı puanı,sınav stresi izmir, nlp, hızlı okuma, öğrenci motivasyonu, öğrenci koçluğu )) DERLEYEN: DRPİST REKLAM İZMİR'DEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇ...Devamını Oku »

Zeka, Akıl, Başarı, Zeka Açan Besinler

ZEKA, AKIL, BAŞARI, ZEKA AÇAN BESİNLER

ZEKA, AKIL, BAŞARI, ZEKA AÇAN BESİNLER Zekayı besinlerle açmak ve başarılı olmak mümkün. Çilek: İçeriğindeki fisetin maddesi hafıza kaybının etkilerini azaltıp, bunamayı geciktiriyor. Bitter çikolata: Magnezyum ve antioksidan içeriğiyle beyne oksijen taşıyarak daha aktif çalışmasını sağlıyor. Tahıl: Önemli bir B vitamini kaynağı olan tahıllar, kan şekerini dengeliyor. Patates: Kan şekerini dengeli olarak yükseltiyor bu sayede zeka daha verimli çalışıyor. Yoğurt: İçinde bulunan tirozin isimli madde hafızayı güçlendirip, beyni uyarıyor. Üzüm suyu: Dopamin salgılanmasını arttırarak problem çözme yeteneğini geliştiriyor. Fasulye: Lif ve protein bir arada özellikle çocuklarda zekayı açıyor. Kırmızı ve turuncu renkli sebzeler: Özellikle domates, havuç ve kırmızı biberde bulunan antioksidan beynin daha uzun süre sağlıklı kalmasını sağlıyor. Somon: Omega-3 yağları hem beyni koruyor hem hafızayı güçlendiriyor. Kahvalt...Devamını Oku »

Öss, Oks, Sbs.... Vb. Sınavlar Öncesi Güçlü Hafıza- Beslenme Sınav Başarısı, Basarı, Besinler, Beslenme, Sınav Stresi, Sınav Başarısı, Sınav Başarısı

 ÖSS, OKS, SBS....	vb. Sınavlar öncesi güçlü hafıza- beslenme  Sınav başarısı, basarı, besinler,    beslenme, sınav stresi, sınav başarısı, SINAV BAŞARISI

ÖSS, OKS, SBS....vb. Sınavlar öncesi güçlü hafıza- beslenme ÖSS, OKS ve sbs sınavlarına hazırlanan öğrenciler bir yanda bahar yorgunluğu bir yanda sınav stresi ile savaşıyorlar. Bu kadar bu kadar karmaşa içinde en çok etkilenen de kuşkusuz hafıza oluyor. Sınav mevsiminde öğrencilerin beslenmesine dikkat etme gerekenler.... (beslenme, sınav stresi, sınav başarısı, sınav başarısızlığı, başarı düzeyi,) * Yeşil sebze, balık, üzüm suyu ve domates suyunun sağlığa katkıları büyük.. * Ispanakta maruldan 3 kat fazla folat bulunuyor, ıspanak, semizotu, marul, fesleğen gibi yeşilliklerin sofralardan eksik edilmemesi gerekiyor. Temel Reis'in güç kaynağı meşhur ıspanak, domates suyu eşliğinde hafıza için de güç kazandıracaktır. (beslenme, sınav stresi, sınav başarısı, sınav başarısızlığı, başarı düzeyi,) * Haftada 3 kez balık tüketilmelidir. Balık dışında ise omega 3'ün en iyi bitkisel kaynakları a...Devamını Oku »

Öss, Oks İçin Taktikler, Beslenme, Sınav Stresi, Sınav Başarısı, Sınav Başarısı,

 ÖSS, oks  için taktikler, beslenme, sınav stresi, sınav başarısı, SINAV BAŞARISI,

ÖSS, oks için taktikler Sınav döneminde doğru beslenerek hafızayı kuvvetlendirmek lazım... İşte İÇİN, öğrencilerin yüzünü güldürecek mucize formülü.ÖSS ve OKS sınavına hazırlanan öğrenciler bir yanda bahar yorgunluğu bir yanda sınav stresi ile uğraşıyorlar. Hem gençler hem de aileler telaş içinde. Emekler boşa gitmesin kaygısının yarattığı panik bedende ve ruhta pek çok baskıya yol açıyor. Doğru beslenerek hafızanın güçlendindiriyor.. Yeşil sebze, balık, üzüm suyu ve domates suyunun sağlığa katkılarının büyük.. hiçbir besinin tek başına, mucizevi bir şekilde başarı sağlamaya destek yok. *Ispanakta maruldan 3 kat fazla folat bulunuyor, ıspanak, semizotu, marul, fesleğen gibi yeşilliklerin sofralardan eksik edilmemedir. Temel Reis'in güç kaynağı meşhur ıspanak, domates suyu eşliğinde hafıza için de güç kazandıracaktır" * "Balık dışında ise omega 3'ün en iyi bitkisel kaynakları arasında ...Devamını Oku »

Beslenme, Sınav Stresi, Sınav Başarısı, Sınav Başarısı

beslenme, sınav stresi, sınav başarısı,  SINAV BAŞARISI

DOĞRU BESLENME – SINAV BAŞARISI Stres ile gelişen yeme davranış değişiklikler beraberinde kilo kayıpları, aşırı kilo alma, mide bulantısı, kabızlık, baş dönmeleri gibi birçok sağlık sorunlarına neden oluyor. Bu dönemde doğru, yeterli ve dengeli bir beslenme programı uygulanırsa hem sağlık problemlerinden korunma, hem de doğru besin seçimi ile başarıyı artırmak mümkün. Peki sınav öncesi, sınav sabahında ve sırasında hangi besinleri ne miktarda yemek gerekiyor? Sınav döneminde doğru beslenmenin püf noktaları: *Sınava hazırlananların zaman bulamama ya da alışkanlık olmadığından günün en önemli öğünü olan sabah kahvaltısını atladığını söyleyen Diyetisyen Seçil Kenar, beynin kan şekeriyle çalıştığını söylüyor. “Sabah kalktığımızda kan şekerimiz düşüktür. Ayrıca yapılan araştırmalarda, sabah kahvaltı eden kişilerin başarı oranlarının ve dikkat düzeylerinin yüksek olduğu görülmüştür. Bu yüzden mutlaka güne; süt, ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık