Başarı

Başarı- Başarı Kuralları( Zoraki Verimlilik Yasasi'Nm Üçüncü Önermesi

Başarı-  Başarı Kuralları(    Zoraki Verimlilik Yasasi'nm Üçüncü Önermesi

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Zoraki Verimlilik Yasasi'nm Üçüncü Önermesi ) Ancak zamanınızı en değerli biçimde kullanmaya odaklandığınızda, en üst düzeydeki performansınızı ortaya koyabilirsiniz. Özel hayatınızda ve iş yaşantınızda elde edeceğiniz başarıların anahtarı işte budur. Kişisel verimlilik ve zaman yönetimi konularının en temel unsurlarından bir tanesi de, zamanın değerli bir şekilde kullanılabilmesidir. Kendi kendinize "zamamını şu anda en değerli biçimde nasıl kullanabilirim?" şeklinde sorular yönelterek, en büyük önemi taşıyan sorumluluklarınız üzerinde yoğunlaşın. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, b...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Zoraki Verimlilik Yasasi'Nın İkinci Önermesi )

Başarı-  Başarı Kuralları(    Zoraki Verimlilik Yasasi'nın İkinci Önermesi        )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Zoraki Verimlilik Yasasi'nın İkinci Önermesi ) Sadece kendi sınırlarınızı zorlayarak, neler başarabileceğinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Her zaman normalden daha fazlasını deneyerek, gerçekten neler başarabileceğiniz! keşfedebilirsiniz. Daha çok ileriye doğru giderek, ne kadar ileriye gidebildiğinizi görebilirsiniz. Gerçekten sahip olduğunuz kapasiteyi, sınırlarınızı zorlayarak ortaya çıkarabilirsiniz. Tam olarak mutlu olabilmek için, potansiyelinizin ne kadarından faydalandığınızı bilmeniz gerekir. Yaptığınız işin sınırlarınızı zorladığım ve adeta size meydan okuduğunu hissetmelisiniz. Sevdiğiniz işi yapmalı, yaptığınız işi sevmeli ve yüreğiniz! ortaya koymalısınız. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişise...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Zoraki Verimlilik Yasasnıın Birinci Önermesi)

Başarı-  Başarı Kuralları(      Zoraki Verimlilik Yasasnıın Birinci Önermesi)

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Zoraki Verimlilik Yasasnıın Birinci Önermesi: ) Yapmanız gerekenler için asla yeterli zamanınız olmaz. Daha meşgul ve daha başarılı olmaya başladıkça, bu önerme de o denli çok geçerlilik kazanır, îşinizi yapmanız için bol vaktiniz varsa, bu ne yazık ki, yeterince işiniz olmadığı, düşük ücret aldığınız ve kariyerinizde başarısızlıklarla dolu bir yol seçtiğiniz anlamına gelir. Eğer başarılıysanız, yapmanız gereken tonlarca iş ve çok kısıtlı bir zamanınız olur. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp teknikleri, nlp kitapları, kişisel gelişim) Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Zoraki Verimlilik Yasası )

Başarı-  Başarı Kuralları(      Zoraki Verimlilik Yasası    )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Zoraki Verimlilik Yasası ) Kısıtlı bir zamanda yapmanız gereken ne kadar çok iş otursa, en önemli görevleriniz üzerinde çalışmaya da o denli zorunlu olursunuz. Bu, her şeyi yapmak için asla yeterli zaman olmadığının, fakat en önemli işleri yapmak için de her zaman yeterli bir sürenin olacağının değişik bir şekilde söylenmiş halidir. Ne kadar çok görev üstlenirseniz, azamî verimlilik duygusu ile hareket etmeye de o denli zorunlu olursunuz. Bu sayede, görevlerinizi ve faaliyetleriniz! daha iyi bir şekilde analiz etmeye ve değerlendirmeye başlarsınız. Sınırlı zihinsel ve fiziksel enerjinizi, sizin için hayatî önem taşıyan görevler üzerinde yoğunlaştırmaya alışırsınız. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişi...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Hazırlık Yasası)Uygulamalı Efor Yasasi)Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

 Başarı- Başarı Kuralları( Hazırlık Yasası)Uygulamalı Efor Yasasi)Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Hazırlık Yasası ) Başarı ( Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? ) 1. En önemli görevlerinizi ve sorumluluklarınızı düşünün. Bu konudaki düşüncelerinizi kağıda dokun. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar yazın ve notlarınızı dikkatle gözden geçirin. 2. Önemli bir karar vermeden önce başkalarının da fikrini alın. "Çevrenizde aynı durumla karşılaşmış olan bir kişi var mı? Böyle bir kimsenin size ne gibi bir faydası dokunabilir?" Gerçeklere ulaşın. Görüneni değil, işin temelinde yatan gerçekleri kovalayın. Gerçekler asla yalan söylemezler. Her şeyi bir kez ve hatta iki kez kontrolden geçirin. Unutmayın, düşünceleriniz ve kararlarınız, edindiğiniz bilgiyle doğru orantılıdırlar. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık