Başarı

Başarı- Başarı Kuralları( Yaratıcılık Yasasi'Mn Üçüncü Önermesi )

Başarı-  Başarı Kuralları(    Yaratıcılık Yasasi'mn Üçüncü Önermesi    )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Yaratıcılık Yasasi'mn Üçüncü Önermesi ) Hayal gücü, dünyaya hükmeder. (Napoleon Bonaparte) Etrafmızda gördüğünüz her şey, aslında bir zamanlar tek bir insanın zihninde, sadece bir fikir olarak beliren şeylerden ibarettir. însan yapışı dünyamızdaki her şey, gerçekliğe dönüştürülmüş düşüncelerin bir sonucudur. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp teknikleri, nlp kitapları, kişisel gelişim) DERLEYEN : ALINTIDIR REKLAMDIR… …REKLAMDIR… İZMİR'DEKİ ...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Yaratıcılık Yasası'Nin İkinci Önermesi )

 Başarı-  Başarı Kuralları(    Yaratıcılık Yasası'nin İkinci Önermesi    )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Yaratıcılık Yasası'nin İkinci Önermesi ) İnsan, zihninin algılayabileceği ve inandığı her şeyi elde edebilir. (Napoleon ) Zihnimiz, ancak fikirler üreterek gerçekliğe ulaşacak bir şekilde tasarlanmıştır. Zihninizde bir fikrin var olması, onu her .an gerçekliğe dönüştürebileceğiniz anlamına gelir. Bu durumda cevaplamanız gereken tek bir soru kalır: "Bunu ne kadar çok istiyorum?" (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp teknikleri, nlp kitapları, kişisel gelişim) DERLEYEN : ALINTIDIR Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Yaratıcılık Yasasi'Nın Birinci Önermesi )

Başarı-  Başarı Kuralları(  Yaratıcılık Yasasi'nın Birinci Önermesi   )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Yaratıcılık Yasasi'nın Birinci Önermesi ) Yapıcı fikirler geliştirme beceriniz, her ne amaç için otursa olsun, sınırsızdır. Bu nedenle, potansiyeliniz de aynı şekilde sınırsızdır. Fikirler, sizi bulunduğunuz noktadan alıp başka bir noktaya götürecek araçlar gibidirler. Yapmanız gereken şey, mümkün olduğunca çok fikir üretmektir. Ürettiğiniz fikirleri mevcut hedeflerinizle karşılaştırın ve buna göre hareket edin. Ne kadar çok fikir geliştirirseniz, kullanımmıza yönelik fikirlerin kalitesi de o denli yüksek olacaktır. Hayatta; düşünce, konsantrasyon ve fikir gücüyle aşılmayacak hiç bir sorun yoktur. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir,...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Yaratıcılık Yasası )

Başarı-  Başarı Kuralları(      Yaratıcılık Yasası      )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Yaratıcılık Yasası ) insanlığın ileriye doğru attığı her adımın ardında, tek bir insanın zihninden geçen tek bir fikir yatar. Sorunları aşmanızda, engelleri ortadan kaldırmanızda ve hedeflerinize ulaşmamzda en büyük yardımcımz, üreteceğiniz fikirler olacaktır. Fikirler, geleceğin anahtarlarıdır. Yaratıcı bir düşünce ortaya koymadıkça ve başkalarından farklı bir şekilde düşünmedikçe, değerli bir şeyler elde etmenize imkan yoktur. Yapmanız gereken tek şey, "şans" denen şeyin temeline biraz yenilik katmak ve büyük başarılara doğru yelken açmaktır. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı ...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Karar Yasasi ) Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

 Başarı-  Başarı Kuralları(    Karar Yasasi      ) Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Karar Yasasi ) Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? ) 1. Hayatınızda kesin kararlar almanızı gerektiren alanları belirleyin. Kendi kendinize "ya balığı kıyıya çekeceğim ya da oltayı keseceğim" deyin. Unutmaym, alınmış bir karar, aimmamış bir karardan her zaman daha iyidir. Tıpkı William Shakespeare'in Hamlet'te yazdığı gibi: "Engin sorunlar denizinde elinizdeki silahlarınıza sarılın; onlara sıkıca sarılın ki, bütün sorunları ortadan kaldırabilesiniz." 2. Kararlı olun! îstediğinizi alın! Kendinize şans tanıyın! Cesur olun! Gizli güçlerin sizin y armuzda yer alacağım göreceksiniz. Hemen şimdi harekete geçin. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss,...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık