Başarı

Başarı- Başarı Kuralları( Müşteri Memnuniyeti Yasası )Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

Başarı-  Başarı Kuralları(    Müşteri Memnuniyeti Yasası      )Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz?

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Müşteri Memnuniyeti Yasası ) Başarı- Başarı Kuralları( Bu Yasayı Nasıl Hemen Uygulayabilirsiniz? ) l. Müşterilerinize her alanda en iyi hizmeti sunmak için hemen bugünden bir karar alın. Bu alanda ikinci olmayı asla kabullenmeyin. 2. Şirketinizin, aşağıda tanımlanan dört müşteri memnuniyeti seviyesinden hangisine dahil olduğunu belirleyin. En üst seviyeye çıkmak için hemen bir plan geliştirin. Dört dereceli (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp teknikleri, nlp kitapları, kişisel gelişim) Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Müşteri Memnuniyeti Yasasi'Nın Dördüncü Önermesi )

Başarı-  Başarı Kuralları(    Müşteri Memnuniyeti Yasasi'nın Dördüncü Önermesi      )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Müşteri Memnuniyeti Yasasi'nın Dördüncü Önermesi ) Şirket yönetiminin amacı, müşteri memnuniyeti açısından insan kaynaklarma yapılan yatırımın geri dönüşünü sağlamaktır. Her türlü işte sadece iki seçim hakkınız vardır, îşi ya kendiniz yaparsınız ya da başkasma yaptırırsınız. Bir yönetici ve müdür olarak sizin göreviniz, başkalarına yaptırılan işin düzgün bir biçimde takibin! sağlamaktır. Müşteri memnuniyeti konusunda son bir gözlemim de şudur: Bir şirketteki çalışanlar, patronları onlara nasıl davranıyorsa müşteriye de o şekilde davranırlar. Bir dükkanda veya restoranda çalışanlar size iyi davranıyorlarsa, anlayın ki, çok iyi bir patronları vardır. Herhangi bir nedenden dolayı kötü bir muamele görürseniz de, personelin patrondan intikam almaya çalıştıklarının düşünebilirsiniz. <...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Müşteri Memnuniyeti Yasasi'Nın Üçüncü Önermesi )

 Başarı-  Başarı Kuralları(    Müşteri Memnuniyeti Yasasi'nın Üçüncü Önermesi      )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Müşteri Memnuniyeti Yasasi'nın Üçüncü Önermesi ) En iyi firmalar, her zaman en iyi elemanlar a sahiptirler. Piyasadaki en iyi firmalar, seçecekleri elemanların başarılarının büyük oranda etkileyeceğim çok uzun zaman önce farketmislerdir. Bu nedenle birisini işe almak için, çok ince eleyip sık dokurlar. Eğer söz konuşu kişi yanlış seçilirse, kovulmadan önce şirketin büyük zararlar etmesine yol açabilir. En doğru insanları cezbetme ve onları elde tutma beceriniz, bir yönetici olarak uzun vadeli başarmız bakımından hayatî bir önem taşımaktadır. Bu, öğrenilebilir bir beceridir ve iş hayatındaki başarının da anahtarıdır. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişise...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Müşteri Memnuniyeti Yasasi'Nm İkinci Önermesi )

Başarı-  Başarı Kuralları(    Müşteri Memnuniyeti Yasasi'nm İkinci Önermesi      )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Müşteri Memnuniyeti Yasasi'nm İkinci Önermesi ) Müşteri memnuniyetinin temelinde, başkalarıyla ilgilenen insanlar yatar. İnsanları bir takım mallarla veya kağıt üzerinde görünen şeylerle memnun edemezsiniz. İnsanlar duygusaldırlar ve sadece başka insanlarla kurdukları etkileşimlerin sonucunda belirli bir memnuniyet seviyesine ulaşırlar. Harvard Üniversitesi'nde yürütülen bir çalışmaya göre, memnun kalmamış müşterilerin tamı tamına yüzde 68'i, şirket içinde bir veya daha fazla kişinin ilgisizliğinden dolayı başka bir tarafa kaydıklarım belirtmiştir. En başarılı şirketlerin, genellikle yazılı halde bulunan son derece ayrıntılı olarak düzenlenmiş müşteri memnuniyeti politikalarına sahip olmalarınm nedeni budur. Örneğin Walt Disney Corporation, yaz dönemlerinde Disney Eğlenc...Devamını Oku »

Başarı- Başarı Kuralları( Müşteri Memnuniyeti Yasasi'Nın Birinci Önermesi )

Başarı-  Başarı Kuralları(     Müşteri Memnuniyeti Yasasi'nın Birinci Önermesi      )

BAŞARI, KİŞİSEL GELİŞİM, KİŞİSEL BAŞARI- BASARI KURALLARI Başarı- Başarı Kuralları( Müşteri Memnuniyeti Yasasi'nın Birinci Önermesi ) Herhangi bir durumda müşteri haksız gibi görünüyorsa, bir numaralı kural geçerli olur. Hem Amerika'nm, hem de dünyanın en iyi firmaları bu felsefe üzerine kurulmuştur. Bu gibi firmaların müşteri hizmetleri takıntıları vardır, bu nedenle de rakiplerinden daha iyi bir şekilde müşterilerim memnun etmenin yolarım ararlar. Her sektörde en başarılı şirketler, müşterilerim birer kral ve kraliçe olarak görenler ve her türlü faaliyetlerinde müşteri hizmetlerin! düşünenlerdir. (başarı değerlendirme sınavı, başarı dershanesi, başarı yolları, basarı, basari, öss, oss, iletişim, kişisel gelişim kitapları, kişisel gelişim nedir, genç gelişim, nlp, beden dili, motivasyon, başarı nedir, başarı sözleri, nlp ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Yukarı Çık