KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ- Aile Koçluğu (Family Coaching) sertifika Proğramı

KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMİ- Aile Koçluğu (Family Coaching) sertifika Proğramı

Aile Koçluğu (Family Coaching) sertifika Proğramı

Aile kurmaya hazır olmak, aldığımız en önemli kararlardandır. Aile içindeki tüm ilişkilerin sağlıklı kurulması ve geliştirilmesi, toplam kalite anlayışında en büyük paya sahiptir. Birbirimizi sevmek kadar, birbirimizin sevgi dilini anlamak, birey olarak kimliklerimize sahip çıkıp, kimliklerimizi geliştirmek; aile içi iletişimin önemli kesişenlerindendir.
Aile içi ilişkilerin dengeli ve sağlıklı kurulmasını sağlamak ve aile içinde daha etkin bir ilişki yönetimi kurmaya dayanan  bir koçluk yöntemidir. Aile koçluğu, kendi başlarına çözümü bulamayacak noktaya gelerek tıkanan ilişkilerin düzelmesine ve bireylerin bu konuda geliştirmeleri gereken yaklaşımlar konusunda yön verir. Aile içi ilişkilerin dengeli ve sağlıklı kurulmasını sağlayan koçluk yöntemidir. Aile koçluğu, kendi başlarına çözümü bulamayacak noktaya gelerek tıkanan ilişkilerin düzelmesine ve bireylerin bu konuda geliştirmeleri gereken yaklaşımlar konusunda yön verir.
Aile koçluğunun hedefi, ailelerin tıkandığı noktalardaki sorunları doğru teşhis ederek, çözüme kavuşturmak ve kalıcılığın sağlanması amacıyla kişisel gelişimlerinde destek olmaktır.
Eğitimin Detayları:
© Eğitimin ismi: Aile Koçluğu (Family Coaching) sertifika proğramı
© Eğitimci: Cemal KONDU.
© Eğitimin süresi: 90saattir. 9- TAM GÜN
© Eğitimin yeri: İzmir
© Eğitimin dili: Türkçe.

Not: Eğitim ücretine % 18 KDV dâhil değildir.

SEMİNERLER İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK
Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir
Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224
msn:[email protected]
www.sayginnlp.com- www.kesfetkendini.com, www.cemalkondu.com  
SERTİFİKA : Eğitim sonunda gerekli bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapıldıktan sonra sertifika almaya hak kazanan katılımcılara Uluslararası Geçerli öğrenci koçluğu sertifikası Verilecektir.

İzmir Yaşam Koçu, Yaşam Koçu İzmir, Öğrenci Koçu İzmir, İzmir Yaşam Koçluğu Programı, ÖSS Koçu İzmir, aile koçu, aile koçluğu  ve Yaşam Koçluğu Programlarıyla ilgili tüm bilgileri buradan takip edebilirsiniz




 

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık