Yaşam Koçu Olmak İçin...

Yaşam Koçu Olmak İçin...

Yaşam Koçluğu,” kişinin yaşamını kapsayan tüm alanlarında, uzman koç yardımıyla, hedeflenen duruma getirilme sürecidir. Sağlığınızdan tutun, parasal durumunuza kadar; evlilik hayatınızdan, iş hayatınıza kadar yaşamınızın her alanı, koçluk seanslarında tepeden tırnağa gözden geçirilir.

Yaşam Koçluğu Nedir?

Yaşam Koçluğu, son yıllarda tüm dünyada ve ülkemizde sıklıkla duyulmaya başladı. Koçluk, pek çoğumuzun Amerikan filmlerden aşina olduğu bir kelimeydi. Daha çok spor alanında kullanılan “Koçluk” çalışmaları, artık günümüzde hayatın hemen her alanında konuşulmaya başladı. Finansal Koçluk, Siyasi Koçluk, CEO Koçluğu gibi alanlar doğmaya başladı. Yaşam Koçluğu, bu kategoride belki de en çok kendisinden söz ettiren bir alan haline geldi. Yaşam Koçluğu, size hayatınızın hemen her alanında, daha iyi performans göstermenizi sağlayacak uygulamalar bütünüdür ve süreçten ibarettir. Beraber çalıştığınız yaşam koçu, size en kısa ve en kolay yolu bulmanıza olanak sağlar. Yaşam Koçluğu programı, bütün bu araçların, belli bir zaman içerisine yayılarak uygulanması sürecidir.

Koçluk Size Ne Sağlar?

Vizyon ve amaç belirlemek,

İyi temellendirilmiş hedefler koymak

Hedeflere giden yolları çizmek

Kariyerlerinde ve mesleklerinde öne geçmek,

Daha iyi kararlar almak,

Hayatlarınızdaki stresi azaltmak

Bireyler kendi içindeki cevabı ve çözümü koçlarıyla beraber ortak bir şekilde çalışarak kendilerine yansıtmasını izlerler. İnsanlar bazen yaşamda kendilerini bir yol ayrımı üzerinde, karar aşamasında veya önemli tercihlerin öncesinde bulurlar. Bu zamanlarda koçlara ihtiyaç duyabilir ve başvurabilirler.

 
Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Yaşam Koçluğu eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki Yaşam Koçu olmak için eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Yaşam Koçu olmak için eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık