:: İzmir Yaşam Koçu,Yaşam Koçu İzmir

:: İZMİR YAŞAM KOÇU,YAŞAM KOÇU İZMİR

Profesyonel Yaşam Kou Cemal KONDU: bu konunun Trkiyedeki en nemli isimlerinden birisi Yaşam Koluğu ile ilgili merak edilenleri sorduk. Sn. Cemal KONDU, Yaşam Koluğu hakkında bize ne sylersiniz? Profesyonel Yaşam Kou Cemal KONDU: Yaşam Koluğu profesyonel bir hizmettir. Danışan Yaşam Kouyla doğru ve başarıya odaklı bir yola girmek ister. Soruna zm retmek, yaşamda bir değişim yaratmak iin harekete gemek, eldeki olumlu imkanları değerlendirmek iin birlikte alışılır. Yaşam koluğu bir tango gibi alışır. Danışan ile ko arasında etkileşim nemlidir. Yaşam Koluğu dnyada neden bu kadar hızlı yayılıyor? Profesyonel Yaşam Kou Cemal KONDU: Yaşa...Devamını Oku »

İzmir Yaşam Koçu - Yaşam Koçu İzmir

İzmir Yaşam Koçu - Yaşam Koçu İzmir

Yaşam Koluğu Hizmeti Nedir? Yaşam koluğu; Yaşamında normal davranışlar sergileyen bireylerin hedeflerine daha etkili ve hızlı ulaşmasına yardımcı olmak amacıyla verilen profesyonel bir, kişisel gelişim hizmetidir. Yaşam kou, insanların hayatında nasıl daha başarılı olabileceğiyle ilgilenir. Tedavi edici değildir fakat geliştiricidir. * Neden Yaşam Koluğu Hizmeti Almalıyım? Gnmz dnyası, ancak toplumsal standartların stne ıkabilmiş bireylere cmertliğini sunuyor. Dnk başarılarımız bugnmze yansımıyor. Hibir şey başarı kadar kolay kaybedilmez. Evimizde,işimizde ve diğer zel hayatımızda elde etiğimiz başarılar, başarılı kalmamıza yeterli olmayabilir. İinde bulunduğumuz dnya hızla değişim gelişim sreci ierisinde bize yeni hi tanımadığımız problemler ve sorunlar sunuyor.Bugn karşılaştığımız ...Devamını Oku »

:: Yaşam Koçu Eğitimi

:: Yaşam Koçu Eğitimi

Uzun yıllardan beri İzmirde yaşam koluğu olarak faaliyetini srdren yoğun ilgi grmeye devam ediyor. Gnmz şartlarında herkesin kendine yol gsteren bir uzman yardımcıya ihtiyacı olduğu dşncesiyle hizmet veren merkezin danışmanlığını Profesyonel Yaşam Kou Cemal KONDU yapıyor. ğrencilere akademik başarıya ulaşmada yaşadıkları psikolojik sorunları, sebepleriyle birlikte ele alarak onlara yol gstermeyi amalıyor. İlk genlik dneminin sağlıklı bir şekilde atlatılabilmesi iin bir profesyonel tarafından desteklenmesini ngren Profesyonel Yaşam Kou Cemal KONDU,; ğrencilerin kimlik ve kişilik oluşturma dneminden geerken yaşadıkları sorunlarda onlara profesyonel destek verdiklerini belirtiyor. Ayrıca Profesy...Devamını Oku »

Yaşam Koçu Ve Yaşam Koçluğu, Kişisel Gelişim,

  YAŞAM KOÇU VE YAŞAM KOÇLUĞU, KİŞİSEL GELİŞİM,

Hi kendinizi, iin iin hayatınızın o kadar da iyi olmadığını dşnrken bulduğunuz oluyor mu? Peki ya bazı fırsatları kaırdığınızı dşnyor musunuz? Ancak mutlu bir azınlık da kendi yaşam kouna sahip şu hayatta. Yani yaşam kalitesini nasıl ykselteceğini, potansiyellerini ve istediği yaşamı elde etmek iin yapması gerekenleri syleyen bir uzman kişi... Eğer siz bu azınlıktan değilseniz bu yazı tam da sizin iin! Hatta bu yazıyı okumanız bile sizin iin bir dnm noktası. Sizi neyin harekete geireceğini fark etmek, kişisel gelişiminiz iin en nemli adımdır Kendinizin yaşam kou olmak iin nce soru sorun kendinize. Yaşamınızla ilgili sorular olsun bunlar. Ama olumlu sorular sormaya dikkat edin. Başlarken, bir sonraki sayfamızda yer alan rnek embe...Devamını Oku »

1 2 3 4
Yukarı Çık