Sözler

Haksızlıkla Mücadele İle İlgili Sözler

Haksızlıkla Mücadele İle ilgili sözler

Haksızlıkla Mücadele ile ilgili güzel sözler yardım edin. Haksızlıkla Mücadele ile ilgili hadisler Haksızlıkla Mücadele hakkında ayet ve hadisler Haksızlıkla Mücadeleyle ilgili hadisler Haksızlıkla Mücadele ile ilgili ayet ve hadisler Haksızlıkla Mücadele hakkında hadisler Haksızlıkla Mücadele ile ilgili ayetler Haksızlıkla Mücadele ile ilgili ayetler ve hadisler Haksızlıkla Mücadeleyle ilgili ayet ve hadisler Haksızlıkla Mücadeleyle ilgili ayetler Siyaset ile ilgili sözler Haksızlıkla Mücadele ile ilgili hadisler ve ayetler Haksızlıkla Mücadele hakkındaki ayet ve hadisler Haksızlıkla Mücadele hakkında hadis ve ayetler Haksızlıkla Mücadeleile ilgili hadis ve ayetler Haksızlıkla Mücadele ile ilgili hadisi şerif • Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.Hz. Ali (r.a.) • Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır Hadis-i Şerif...Devamını Oku »

Güleryüz İle İlgili Sözler

GÜLERYÜZ  ile ilgili sözler

• Güzel bir yüze sahip olmak kendi elimizde değildir; ama gülen bir yüze sahip olmak her zaman elimizdedir. • "Siz insanları doyuramazsınız malınızla Memnun edin; tatlı söz ve güzel ahlakınızla, Şiirleştirilmiş bir Hadisi Şerif • İyimser, her felaketi bir fırsat; kötümser de her fırsatta bir felaket görür. Anonim • Gülümsemesini bilmeyen, insan dükkan açmamalıdır. Çin Atasözü • Güler yüz, altından anahtardır. Bulgar Atasözü • Suratı ekşi olanın balı da acı olur. Şeyh Sadi Şirâzî • Irmağın sıcak suyunu, asık yüzlünün buz gibi şeker şerbetine tercih etmek gerekir. • İyiliksever ve güleryüzlü olmak; insana servetten ve iktidardan daha çok saygınlık ve değ...Devamını Oku »

Atasözleri Anlamları, Çalışkanlık

ATASÖZLERİ ANLAMLARI, ÇALIŞKANLIK

1. Adamın iyisi iş başında belli olur: Kendini veya yanındakini boş yere övmek ve yüceltmek anlamsızdır, inandırıcı olmaz. Kişiliğimiz, söz ve övgüyle değil çalışma ve davranışımızla ortaya çıkar. Övülünce yüceldiğimizi; birileri karalanınca aşağılandığımızı sanmamalıyız. Kişiliğimizi bunlar değil, tavır ve başarılarımız ortaya koyar. 2. Akarsu pislik tutmaz: İnsanı kötü düşünceye ve hastalığa sürükleyen tembelliktir. Boş kalmak, gereksiz ve zararlı düşünce veya işlere yönelmek demektir. Çalışmak, başarıyı yaşamak, insanı ruhen ve bedenen sağlıklı kılar. Çalışmak, sağlığın ve dürüstlüğün koruyucusu, güvencesidir. Hareket eden bir varlık, güçlenir, kendini yeniler. O varlığın eksik yanlan ortaya çıkar. Bu eksikler için de çözüm yoluna gidilir. İnsanlar da çalıştıkça ve konuştukça bilgi edinir. Çalışkan insan, kötü düşünmeye ve suç işlemeye zaman bulamaz. Devamını Oku »

Kısa Ve Öz Güzel Sözler

Kısa Ve Öz Güzel Sözler

Kısa Ve Öz Güzel Sözler Sacha Guitry ; “Karinizi araklayan adama verebileceğiniz en büyük ceza, 'sende kalsın' demektir.” Hemant Joshi; “Evlendikten sonra erkek ve kadın, yazı-tura gibidir; asla yüz yüze gelmezler, ancak hep beraberdirler.” Socrates ; “Her durumda evlenin. Iyi bir esiniz olursa mutlu olursunuz. Eşiniz kotu olursa filozof olursunuz.” Dumas; “Kadınlar bize her zaman büyük hedefl...Devamını Oku »

Anlamlı Etkileyici Başarı Sözleri

Anlamlı Etkileyici  Başarı Sözleri

Anlamlı Etkileyici Başarı Sözleri * Hayal gücünden daha önemlidir. Albert Einstein * Yapacağın ilkşeyi kafanda net olarak görmelisin. Alex Moorison * Güzel cevap her zaman daha güzel soruyu sorana verilir. E. E. Cummings * En büyük zaman hırsızı kararsızlıktır. C. Floru * İyiliği, hastalığı, sefaleti, mutluğu, zenginliği, fakirliği yapan zihindir. Edmund Spencer * Vücutlarımız bahcemizdir? Niyetlerimiz de bahcıvanımızdır. ...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Yukarı Çık