ŞİFALI BİTKİLER - MARUL

ŞİFALI BİTKİLER -  MARUL

ŞİFALI BİTKİLER - MARUL

Bileşikgiller familyasından; geniş ve uzun yapraklı, yeşil renkli, uzun ömürlü bir bitkidir. Tohumları, çeşidine göre esmer veya siyahtır. Genellikle ılıman iklimlerde yetişmektedir. İlkbahar ve sonbahar aylarında ekilir. Bir çok çeşidi vardır. Oldukça fazla kalsiyum içerir.

Faydaları

Kabızlığı geçirir. Basura iyi gelir. Kandaki şeker miktarını düşürür. Vücuttaki kanı temizler. Hazmı kolaylaştırır. Hastalıkları kolay ve hızlı atlatılmasında yardımcı olur. idrar attırır. Sinirler üzerinde yatıştırıcı etkisi vardır. Uykusuzluğa iyi gelir. Sinirden kaynaklanan kalp çarpıntılarım önler. İsteri nöbetlerinde yararlıdır. Erkeklerde görülen aşırı cinsel istekleri azaltır. Romatizma ve nikriste yararlıdır. Göğsü yumuşatır. Karaciğerde ve dalakta oluşan şişlikleri indirir. Böbrek iltihaplarında iyidir. Aybaşı durumunun ağrısız ve düzenli gerçekleşmesini sağlar. Vücuttaki sivilceleri geçirir. Yüze ferahlık ve güzellik verir. Kan çıbanı yanıklarda faydalıdır. Sinirsel öksürükleri keser. Anne sütunun artmasını sağlar. Kemik erimesine karşı etkilidir ve kemikleri kuvvetlendirir .

(güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi)


Alıntıdır… …Alıntıdır…


REKLAMDIR… …REKLAMDIR…

İZMİR'DEKİ

NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA

SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:

SAYGIN NLP DANIŞMANLIK

Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir
Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com –www.cemalkondu.com

(şifalı bitkiler, alternatif tıp, lokman hekim, şeker hastalığı, bitkisel , egzama, doğal ürünler, basur, şifalı bitki, sedef, bitkisel tedavi, zayıflama, kanser, aktar, bitki, bitkiler, herbalist, kişisel gelişim, bireysel gelişim )
abortion pill where to buy abortion fees surgical abortion process
wife cheat click read

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık